ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ JVC

Σε εχει συνεπαρει το audio μου φαινεται...
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
περιοδο 2004-2006 ειχα παρει μεγαλη φορα και ειχα φτιαξει μεγαλο home cinema αλλα μετα βαρεθηκα ηρθαν και τα κουτσουβελα

Απάντηση: Re: ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ JVC

Φιλε Jadisboy ανελυσε το αυτο αν θελεις.
Ο φιλος εκανε μια τοποθετηση, γραφτηκαν καποιες αποψεις σε κοσμια πλαισια, και εντελως ξαφνικα εγινε προσβλητικος (κατα την αποψη μου).
Θεωρησα σωστο να σβησω το προσβλητικο κομματι του μηνυματος του. Αν διαφωνεις ευχαριστως να ακουσω την αποψη σου.

Πολύ καλά κάνατε κ Συντονιστά, εγώ το ''πρόβατα'' το θεωρώ προσβλητικότατο, (θα μπορούσα να του απαντήσω, αλλά δεν μου επιτρέπει η ανατροφή μου) και εάν ρίξουμε τόσο το επίπεδο της συζήτησης, τότε τι να πω!!!

Aφου φιλοι μου προσβληθηκατε απο το προβατα περνοντας το προσωπικα συγγνωμη.Ο καθενας πραττει οπως νομιζει.Ευχομαι να εχετε τα ιδια αντανακλαστικα και να προσβαλεστε οταν σας καθοδηγουν στα ψωνια σας ειτε ειναι αμαξια ειτε προβολεις ειτε οτιδηποτε αλλο ειτε ειναι γιαπωνεζος ειτε γερμανος ειτα ακομα και ελληνας.Ευχαριστω και συγγνωμη για την αναστατωση που σας προκαλεσα.

και καλυτερα να κανω μια διορθωση στη λεξη καθοδηγουν για να αποφυγουμε νεο κυμα μηνυματων και ας βαλω την λεξη δικαιολογουν [ασχετως αν μας προσβαλλουν σαν πελατες]Ευχαριστω και παλι.

Επι της ουσιας του θεματος (ελλειψη αντιπροσωπειας) απαντησε ο PanMan.

Να προσθεσω απλως ότι οσο υπηρχε αντιπροσωπεια, μέχρι προ 1 ετους περιπου δλδ, υπηρχε η Ελλαδα κανονικα στο site της JVC.

To οτι η JVC βεβαια δεν ηταν ποτε ιδιαιτερα ''δυνατη'' στην Ελλαδα ισχυει αλλα αυτο φυσικα δεν ειναι ''Εθνικο'' θεμα αλλα καθαρα εμπορική αδυναμια η οποια βλαπτει πρωτα και πανω απ ολους την ιδια την JVC.

Ας μη ξεχναμε τελος οτι η JVC εχει το πιο ''τιμιο'' marketing τμημα (βλ. ''ειλικρινη'' specs) και τα καλυτερα μηχανακια στους προβολεις τα τελευταια χρονια.

Εμενα παντως με εχει κερδισει σαν καταναλωτη (σε αντιθεση με μεγαθηρια οπως η Sony που το τελευταιο που εχει να επιδειξει ειναι σεβασμος στους πελατες της).

Ξέρουμε τι έγινε και σταμάτησε η αντιπροσώπευση από την ΗΛΒΙ?
Έκλεισε τελείως η ΗΛΒΙ?
Ο πολύ γνωστός στα επαγγελματικά προϊόντα JVC, που ήταν ο Τριανταφύλλου, ξέρουμε γιατί έκλεισε και αυτός?

Ευχαριστώ.

Καλα μη βιαζεστε με τα καλωσορισματα.
Με την παλια αντιπροσωπια τα προβληματα τα γνωριζαμε χρονια αλλά δεν μπορει τοσο καιρο να υπάρχει κακος αντπρόσωπος και καλη μαμα εταιρια....

Πριν απο λιγο καιρο μια άλλη εταιρια,δεν μπορω να θημηθω ονομα, ειχε προιοντα της ως "αντιπροσωπος".

Προφανως και η JVC κανει τις χοντρομ@&@$ιες της.