Tmjuju, περισσοτερο το θεωρητικο κομμάτι είναι που μου δημιουργεί πρόβλημα διότι δεν έχω ξανατερματήσει καλώδιο ηχείου.Στο πρακτικό θα τα πάμε καλα σίγουρα, θα ανεβασω και φωτο.
Ναι αυτό λέω και αυτό κατάλαβα όταν το άκουσα από επαγγελματία του χώρου. Βέβαια κάποιος άλλος είπε ακριβώς το αντίθετο και κάποιος άλλος ότι ούτε το ένα ούτε το άλλο για να έχει καλύτερη επαφή (δεν υπάρχει και άλλη περίπτωση!)Tmjuju, περισσοτερο το θεωρητικο κομμάτι είναι που μου δημιουργεί πρόβλημα διότι δεν έχω ξανατερματήσει καλώδιο ηχείου.Στο πρακτικό θα τα πάμε καλα σίγουρα, θα ανεβασω και φωτο.
Τι εννοείς οτι οι μπανάνες ανοίγουν τις μπόρνες;Εαν εννοεις οτι τις ξεχειλωνουν(μονο αυτο μπορω να φανταστω) ειναι τελειως ατοπο, δεν γινεται με τιποτα.Όσες αξιοπρεπείς μπορνες εχω δει, ακομη και οι πιο φτηνες, εχουν αρκετα χοντρο τοιχωμα στο "σωλινακι", το οποιο συνηθως απο την εξωτερικη μερια εχει σπειρωμα για να σφιγγουν τα διχαλα.Εαν καταλαβα λαθος, λιανισετο λιγο...
Χαιρετώ μεν την αποφασιστικότητα σου και τη διάθεση σου για πείραμα. Αλλά όλα τα εργόχειρα έχουν την τέχνη τους, και κουμπί να ράβεις πρώτη φορά, λες να μην το κάνεις με τη μια στο καλό σου το κουστούμι.
Μπορείς σχεδόν ανέξοδα να πειραματιστείς σε άλλο καλώδιο πριν να χειρουργήσεις το υπάρχον.
Το υπάρχον έστω ότι σήμερα έχει και μια μεταπολιτική αξία, μετά θα τη χάσει. Και καθώς ένα αποτυχημένο πρώτο φόρεμα μπορεί να θέλει να κόψεις άλλους 10 πόντους για τη δεύτερη προσπάθεια. Ο κάλος τερματισμός απαιτεί εμπειρία ακόμα και με το συγκριμένο καλώδιο και βύσμα. Κάθε ένα έχει τα τερτίπια του. Ακόμα και τα θερμοσυστελλόμενα κάνε μια πρόβα πριν, όσο απλό και εάν φαίνεται.
Απλά η άποψή μου, και καλή επιτυχία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.