Απορία περί Ban.......

Και για να πουμε και κατι πιο σοβαρο..εγω αυτα -συγνωμη για την εκφραση -τα θεωρω μπουρδες !!

Τι παει να πει pm και τηλεφωνηματα....ολα εδω δημοσια γραμμενα να εχει ο καθενας την ευκαιρια να απαντησει ..και οι δυο πλευρες.Η τουλαχιστον οι συστασεις να γινονται επιτοπου ..για να ξερει ο ..ενδιαφερομενος πως να απαντησει...η επειδη δεν μπορουν οι συντονιστες να ειναι απικο ολο το 24ωρο..να ενημερωνεται ο ενδιαφερομενος...οχι μετα απο κατι μηνες ως αφορμη !!

Τι παει να πει..δυσαρεστηθηκαν τα μελη επειδη ο Σουρλας τοποθετηθηκε στο θεμα του Μ.Μ...? Aς ανοιγαν το στοματακι τους να διαφωνησουν (οπως εκανα εγω)...ωστε να εχει την ευκαιρια και ο Σουρλας να απαντησει αν χρειαστει..αν δεν ηθελαν να αναμειχτουν η το θεμα τους φανηκε καπως ας μην το διαβαζαν...Και εγω τοτε θυμαμαι..μια τοποθετηση του στυλ''το θεμα μενει ανοιχτο γιατι εκτιθονται και οι δυο πλευρες''..που ειναι η προειδοποιηση στον Σουρλα ωστε να απαντησει η να πραξει αναλογως(οπως αυτος κρινει) ? Και μετα απο κατι μηνες βρηκατε αυτο σαν αφορμη ? Η βρισκετε σαν αφορμη την ειρωνια στα pm η στα τηλεφωνηματα ? Μπουρδες !!!! Εδω σβησανε την συγνωμη που εγραψε ο Βαγγελης και δεν προλαβε να την δει καν η αλλη πλευρα..

Παραμυθια της χαλιμας...και τωρα με αυτο το περιβοητο τριγωνο-χαφιεδακι θα πεσει και το γελιο της αρκουδας....

Ο Κουνελακης αν δεν κανω λαθος ρωτησε κατι...υπαρχει κανα συστημα (οπως υπαρχει σε αλλα σαιτ ) καταγεγραμενων προειδοποιητικων μυνηματων ωστε να ξερει ο καθενας τι γινεται..η αυτα βγαινουν με την χαρτομαντια ? Αναλογα..την περισταση βρε αδελφε..

Και μετα ασχολουμαστε με υπογραφες....δηλαδη απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα !!

Last edited:
Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......

Η (λεπτή) ειρωνεία είναι ο ευφυϊέστερος, αποτελεσματικότερος, δηκτικότερος και πλέον αποστομωτικός τρόπος απάντησης σε κάποιον. Μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα όρια της τέχνης. Και το ωραίο είναι πως ο θιγόμενος -εάν είναι αρκετά λεπτή και ευφυϊής η ειρωνεία, ασφαλώς- δεν μπορεί να πει τίποτα!

Αν βέβαια "το πιάσει" το νόημα, γιατί απ'όσα βλέπω να γίνονται μερικοί δεν στρίβουν ούτε σε πεδιάδα...:flipout:

Μετά τα τελευταία γεγονότα,κινδυνεύουμε να πάμε στα άκρα.
Να μην τολμάει δηλαδή κανείς να γράψει κάτι γιατί μπορεί ο άλλος να το θεωρήσει ειρωνικό και στη συνέχεια να πέσει σβήσιμο από τους διαχειριστές.

Δεν νομίζω ότι ο Σπύρος,και ο Βασίλης ξαφνικά να θεωρηθούν επικίνδυνοι για το "φαίνεσθαι" του forum,τόσο προς τα μέλη του όσο και για τους επισκέπτες και να πρέπει να banαρισθούν ή να διαγραφούν τα μηνύματά τους ότι και αν γράψουν,όσο "σκληρά" και να είναι αυτά.
Μεγάλα παιδιά είμαστε.
Σήμερα θα "τσακωθούμε",αύριο θα τα βρούμε.
Και είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ των μελών,αφού είναι ανθρωπίνως αδύνατο να συμφωνούν όλοι σε όλα.

το σίγουρο είναι ότι η πρώτη ΓΣ του σωματείου - προστιθεμένων των νέων μελών - θα έχει πολλή δουλειά σε ότι αφορά θέματα διοίκησης, διαχείρισης, κανόνων, καταστατικού και προσώπων. θα είναι σα να ξεκινά το avclub απ'την αρχή. ορίστε, ο δρόμος ανοιχτός για όσουν θέλουν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. ο τρόπος είναι γνωστός ...

ΥΓ. Βασίλη, καλώς ήρθες ξανά.

Αγαπητε μου Send, δραττωμαι της ευκαιριας να σε συγχαρω για την αψογη σταση σου και τον σωστο τροπο που διαχειριζεσαι την ευθυνη σου.

Οσον αφορα τις υπογραφες μου, εχω συγκεκριμενη αποψη και σταση, την οποια ευχαριστως σε καποια αλλη χρονικη στιγμη, θα ανοιξω ενα thread και θα την αναλυσω. Πιστεψε με, και λιγα εχω γραψει και στην υπογραφη μου και στα κειμενα μου.

Και γνωριζοντας προσωπα και καταστασεις, πολυ καλα, οντας πολλα χρονια και στο παλιο φορουμ, μπορω να σου πω πως δεν θα ειχα προβλημα να μιλησω ανοικτα, ακομα και σε συναντηση προπωπο με προσωπο με ολους εκεινους που βγαζουν αφρους ακουγοντας το ονομα μου.Γιατι εκει κανεις δεν μπορει να φιμωσει και θα ακουγοντουσαν πολλες αληθειες.

Η υπογραφες μου λοιπον "καινε" ενιοτε και ουχι σπανιοτε. Και καλα κανουν. Μπροστα σε συμπεριφορες που καποιοι χρησιμοπουν ιντερνετικα αλλα μπροστα μου δεν θα τολμουσαν να κανουν, γιατι θα ακολουθουσαν αλλες καταστασεις, οι υπογραφες μου ΩΧΡΙΟΥΝ.

Τα σεβη μου

Βασίλη θα σού πρότεινα να βάλεις το ερωτηματικό μετά την λέξη 'Ψηφοφορία´..
Θάταν πιό σωστό...
Σάμπως έμαθε κανείς τά αληθινά αποτελέσματα....???
Η το πόσοι συμμετείχαν???

Το ότι έγινε ψηφοφορία το έχει δηλώσει ο Γ.Δ. Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη υπογραφή δεν μιλάει για τίποτα άλλο παρά για αληθινά γεγονότα.

Το ερωτηματικό στη συγκεκριμένη θέση δηλοί την πραγματική απορία μου σχετικά με το αποτέλεσμα του ban.

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Τώρα που γίνατε καλά παιδιά θα σας φτιάξει και γλυκό η μαμά...
Γίνατε έτσι δεν είναι?

:fahne90:

Εαν μέ ρωτάς προσωπικά είμαι ήδη στον τέταρτο μπακλαβά και ήδη λιγωθεί από τά σορόπια...:flipout::flipout::flipout:

Δεν θέλω ούτε θεωρώ σωστό να πάρω το μέρος καμίας πλευράς (διαχείρισης - μελών).
Και αυτό διότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει διάκριση - δεν πρέπει να υπάρχει.
Εκείνο που θέλω να γράψω εδώ είναι ότι με τα πρόσφατα bans όλες οι πλευρές (διαχείριση - τιμωρημένοι - λοιποί) διδάχτηκαν αρκετά πράγματα.
Ας κρατήσουμε αυτό ως το θετικό της υπόθεσης

Οι τιμωρημενοι τι ακριβως διδαχτηκαν Δημητρη??
Γιατι πραγματικα αν διδαχτηκαν κατι αυτο ειναι η αδικια και η μη τηρηση των κανονισμων.

Αν θα επρεπε να βγει κατι θετικο απο αυτην την ιστορια θα επρεπε να ειναι για οποια παιδια ειναι διαχειριστες οτι υπαρχουν κι αλλοι τροποι να πετυχεις αυτο που θες.

Εκτος αν αυτο που θες ειναι αναδρομικες τιμωριες για αναρχα φρονηματα.

Αυτο δεν μπαινει σε συσκευασια δωρου οπως και να το σερβιρεις.....

τελικά από ότι βλέπω η Δ.Ο δεν έδωσε καμιά απάντηση στο ποστ αυτό.....
μπορεί να μην το έχουν διαβάσει όλοι......ας περιμένουμε λίγο ακομα.

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Δεν θέλω ούτε θεωρώ σωστό να πάρω το μέρος καμίας πλευράς (διαχείρισης - μελών).
Και αυτό διότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει διάκριση - δεν πρέπει να υπάρχει.
Εκείνο που θέλω να γράψω εδώ είναι ότι με τα πρόσφατα bans όλες οι πλευρές (διαχείριση - τιμωρημένοι - λοιποί) διδάχτηκαν αρκετά πράγματα.
Ας κρατήσουμε αυτό ως το θετικό της υπόθεσης

Το μόνον θετικό που είδα είναι το μετά το μπαν...
Οτι δηλαδή κρατήθηκε ένα επίπεδο,αλλά μετά το μπάν..Για το τί προηγήθηκε δέν αλλάζω γνώμη ούτε ένα χιλιοστό.
Μετά το μπάν πάντως φάνηκε ότι κανείς δεν ήθελε να τραβήξει τά άκρα..
Και σε αυτό συνετέλεσε και ο Lepton γιά να είμαι δίκαιος..Ο ιδιος προσωπικά εννοώ..Παρότι δικαιούται φυσικά νάχει διαφορετική γνώμη..
Οπότε απο διδαχές προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα,αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε οτι η μεγάλη πλειονότης επιθυμεί να συνεχιστεί απο κοινού
η εξέλιξις τού club...
Και το ευχάριστο είναι πώς δεν υπήρξαν ατυχείς παρεμβάσεις γιά να διαιωνιστεί η κατάσταση και να ξανανάψει οποιαδήποτε φωτιά..

Καλησπέρα σας.

Βλέπω ότι πολλοί έκριναν ιδιαιτέρως ειρωνικά την τηλεφωνική μου συνομιλία με τον Βασίλη, θεωρώντας ότι κρίθηκε από αυτή. Εντυπωισάζομαι από το πόσο δυσκολεύονται να θυμηθούν την αμέσως προηγούμενη φράση μου:
Lepton said:
έγιναν συστάσεις, κλειδώθηκε θέμα και σβήστηκε νέο θέμα
.
Με άλλα λόγια, οι εντός forum διαδικασίες εξαντλήθηκαν και η απαγόρευση πρόσβασης ήταν ήδη το επόμενο βήμα. Εν τούτοις, μπήκα στον κόπο να μιλήσω και τηλεφωνικά με το Βασίλη, μήπως τελικά βγει μια άκρη. Αυτό τώρα επιχειρείται από κάποιους να γυρίσει εναντίον μου. Ευχαριστώ πολύ.

Όσον αφορά την τηλεφωνική συνομιλία αυτή καθαυτή, ο Βασίλης προφανώς έχει ξεχάσει κάποια πράγματα. Αν θέλει να του τα θυμίσω, ευχαρίστως, αλλά κάτι τέτοιο δεν απασχολεί κανέναν εδώ.

Αγαπητοί φίλοι, ξεκαθαρίζω κάτι: Εγώ δεν έχω καμία πρόθεση να σταματήσω να σας φέρομαι ως ενήλικας προς ενήλικες. Θεωρώ ότι είστε ικανοί να μου εξηγήσετε πώς αντιλαμβάνεστε το καλό του forum και να καταλάβετε πώς το αντιλαμβάνομαι εγώ. Για αυτά προσπαθώ σε αυτό εδώ το thread, για αυτά προσπαθώ και σε προσωπική επικοινωνία. Αν θέλετε, το εκτιμάτε και καθορίζετε τη στάση σας ανάλογα.

Λευτέρη δεν ασχολούμαι καθόλου σε σχέση με το θέμα τού Βασίλη..
Ειναι αρμόδιος να απαντήσει για τον εαυτο του..
Αν και βεβαια εκει θεωρείς πώς εγιναν παρατηρήσεις ,ενώ αλλού δεν μπορεσε να δικαιολογηθεί η έννοια της παρατηρησης

Αλλά τα περί ενηλίκων νομίζω οτι έχουν τηρηθεί κατά γράμμα απο αρκετούς...Και οι καυγάδες συμβαινουν σε ενηλίκους...Οποτε σωφρονισμοί τέτοιου τύπου δεν βοηθανε.
Δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου...
Αλλά υποθέτω οτι τά περί ενηλίκων αφορούν όλους...
Γιατί υπάρχει και η άλλη οπτική πού λεει οτι με το πού εκφράζεται αντίδραση ή αντιρρηση λίγοι απαντούν ενήλικα...
Στίς υπόλοιπες τών περιπτώσεων υπάρχουν οι γνωστές θέσεις περί ´ειρωνείας´κ.λ.π.
Οπότε εάν θέλεις ολα ναναι καθαρά ,καλό θαταν οι παρατηρήσεις ναναι δημόσιες και η αιτιολογία δημόσια και εξ´αρχής...Οχι εκ τών υστέρων...

Και θά παρακαλούσα να εκτιμηθεί η θέσις και στάσις και τών μελών που αντιμετώπισαν μιά προβληματική κατάσταση με εξαιρετική ωριμότητα...
Επομένως με κάθε καλή διάθεση να βρεθεί η χρυσή τομή αλλά οχι μονά-ζυγά από την μία μόνον πλευρά.
Γιατί οι τελευταίες πράξεις δεν δημιουργήσανε πρόβλημα στο club χάρις και στην στάση τών θιγέντων.
Αντιθέτως δημοσίως αντιμετωπίστηκαν ψύχραιμα και εμπεριστατωμένα.

Εγω προτεινω παντως οι παρατηρησεις αφενος να ειναι δημοσιες (οπωσδηποτε ) οπως και η ατιολογια...και μαλιστα στον επιτρεπομενο χρον[B+[/B]...να υπαρχουν οι παρατηρησεις καταγεγραμμενες στο προφιλ του καθε χρηστη.Εφαρμοζεται σε πολλα σαιτ (σε ολα σχεδον ονομαζεται infraction )..και παρολο που ανεκαθεν με εκνευριζε αυτο το πραγμα σε αυτη εδω την περιπτωση βρισκω οτι ειναι η μοναδικη λυση.

Γιατι αλλιως θα αρχισουν οι πριβε παρατηρησεις ...και το παιχνιδακι των αριθμων..αυτος εχει 2 παρατηρησεις εσυ εχεις 3 ..ειναι και μια που σου καναμε τον προπερσινο χειμωνα κλπ κλπ.

Και μαλιστα να αναγραφεται απο ποτε ξεκινα η παρατηρηση και ποτε ληγει..και οπως ειπαμε με σαφεσταση αιτιολογια.

Συστασεις Δεν εγιναν. Ο μονος εδω μεσα που κανει καθαρες και ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ συστασεις, απο οσο εχω δει, ειναι ο send

Κυριε Γ.Δ δεν εχω ξεχασει τιποτε. εδω τιθεται θεμα παρερμηνειας της συζητησης. Και μια και απαντησατε να σας ξαναζητησω να μου παραθεσετε ΑΚΡΙΒΩΣ το κειμενο βασει του οποιου (και εφοσον δεν υπαρχει ποιντ συστεμ) αποφασιστηκε ο αποκλεισμος μου.

Να σας θυμισω πω οι ενηλικες φτανουν και στα Δικαστηρια, εφοσον συκοφαντουνται. Εκει θα μπορεσετε να αποδειξετε οτι ισχυριστηκα ακριβως αυτα που λετε? Και αν δεν μπορεσετε , που δεν θα μπορεσετε, με τι δικαιωμα γραφετε αυτα που γραφετε και αφηνετε τα γραπτα σας χωρις να εχω τη δυνατοτητα να απαντησω επι 7 ημερες?