Πάντως αν και είδα τα ποστς μόλις πριν λίγο συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το μπαν του Σπύρου.
Μακάρι να μπορούσα να πω "τέλος καλό όλα καλά".....
.....
Στο μέλος που πρωταγωνίστησε σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση έγιναν συστάσεις, κλειδώθηκε θέμα και σβήστηκε νέο θέμα. Παρά ταύτα, επικοινώνησα μαζί του τηλεφωνικά και του εξήγησα ότι οι απόψεις του είναι επιθυμητές, όχι όμως και οι ειρωνείες και εκείνος με διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να ειρωνεύεται με κάθε ευκαιρία. Ως εκ τούτου, προτάθηκε προς απαγόρευση πρόσβασης και η Δ.Ο. το ενέκρινε.
.......
.......
1. Στην τηλεφωνικη μου επικοινωνια με τον Γ.Δ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥς ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. Ειπα ομως οτι θα συνεχισω να λεω τη γνωμη μου για το τι συμβαινει εδω μεσα. Ο Γ.Δ. το ερμηνευσε ως ηθελε γιατι αυτο εξυπηρετουσε μια ηδη ειλλημενη (κατα την ΔΙΚΗ μου αποψη) αποφαση
2. Δεν πηρα ΠΟΤΕ καμια προειδοποιηση σαφη, καθαρη. Τωρα, αν το τηλεφωνημα μεσα στο οποιο συζητηθηκαν διαφορα θεματα για το avclub συνιστα προειδοποιηση, αυτο ειναι μια πολυ ελευθερη αποδοση... παλι δοσμενη ετσι ωστε να πει στο ποπολο οτι προειδοποιηθηκα.
........
Αυτη η νεα πρακτικη, του ΒΑΝ(ι)αρισματος μετα απο τηλεφωνικη συνομιλια, ειναι παγκοσμια πρωτοπορια.
Αν οντως αποκλειστηκα οχι λογω των γραπτων μου, αλλα λογω αυτης της συνομιλιας, στην οποια ο καθενας ερμηνευσε τα λέγομενα κατα το δοκουν, τοτε μιλαμε για καταφωρη παραβαση της κεντρικης ιδεας και υπαρξης του φορουμ. Την επομενη φορα θα εχω κασετοφωνακι.... και θα προσεχω με ποιον μιλω. Στο δρομο δε θα κοιταω ποιος ειναι γυρω μου μη πω τιποτα το "απαγορευμενο"...
Αυτα προσβαλουν την νοημοσυνη μας...
Α, πριν 9 μήνες, με είχε πάρει τηλ ο Σωκρατίδης και με είχε πει λαλάκα.
Απαιτώ μπανάρισμα.
Και ο kosh στο msn με είπε καραγκιόζη.
Μπαν και σ αυτόν.
Για τον Σούρλα δεν γράφω γιατί θα φάει ΙΣΟΒΙΟ μπαν :ADFADF1::ADFADF1::ADFADF1:
Και βέβαια υπάρχουν πολλών ειδών ´ειρωνείες´,που είναι καυστικό ή σκωπτικό χιούμορ...
Και η υπογραφή αποτελεί μέρος της δημόσιας συμπεριφοράς ενός μέλους.
Εννοώ πως οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν στις δημοσιεύσεις μας ισχύουν -ο κανονισμός το λέει- και στην υπογραφή.
Εννοώ αυτή που έχουμε κάτω από τα ποστ μας, όχι την άλληνα που προσέχουμε πού την βάζουμε!
Η (λεπτή) ειρωνεία είναι ο ευφυϊέστερος, αποτελεσματικότερος, δηκτικότερος και πλέον αποστομωτικός τρόπος απάντησης σε κάποιον. Μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα όρια της τέχνης. Και το ωραίο είναι πως ο θιγόμενος -εάν είναι αρκετά λεπτή και ευφυϊής η ειρωνεία, ασφαλώς- δεν μπορεί να πει τίποτα!
Όμως -δεν θα κρίνω τα ποστ- τουλάχιστον οι υπογραφές του μπαναρισθέντος (η παλαιά και η καινούργια) δεν αποτελούν -ούτε κατά διάνοια- ειρωνεία. Του είδους τουλάχιστον που προανέφερα. Και σίγουρα δεν συνάδει με την προτροπή που δίνεις στο τέλος, Σπύρο -εφόσον φυσικά αυτή γίνεται γενικώς αποδεκτή, αυτονόητο δικαίωμα του καθενός να κρίνει το πώς θα φερθεί ή κινηθεί.
Και η υπογραφή αποτελεί μέρος της δημόσιας συμπεριφοράς ενός μέλους.
Για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω αποτελούν άποψη που νυν το πρώτον εκφράζω (ενώπιον "κοινών" μελών και λοιπών διαχειριστών, εννοώ). Μην με ρωτήσετε για τα "δικονομικά" περί πμ προειδοποιήσεων κλπ, δεν είμαι ο αρμόδιος να τα απαντήσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.