Απορία περί Ban.......

Σπύρο thanks.
Σαφώς και πιο μεγάλα σχήματα (σωματείο-μέλη ενεργά- ψηφοφορίες) εμπεριέχουν περισσότερη Δημοκρατία.

Και νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και η κούραση η δικιά μας κατά περιόδους ,να μας οδηγεί και σε λάθη.
Μη ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι είμαστε διαχειριστές χρόνια από το avforum.
Είχαμε τα άγχη μας για τη συνέχιση, άγχος να μην εμπλακεί κανείς επαγγελματίας και να παραμείνουμε χομπίστες, άγχος για το σωματείο, άγχος για την καθημερινή λειτουργία, παντού άγχος.
Βέβαια και η ανταμοιβή μεγάλη, τι να λέμε τώρα.

Πιστεύω με την εύρυθμη λειτουργία του σωματείου πολλά πράγματα που τώρα μας απασχολούν, σύντομα θ' ανήκουν στο παρελθόν.

... έχω την εντύπωση ότι το εξαντλήσαμε το θέμα ....

... όσοι ενδιαφερόμεθα για τα μεταξύ των γραμμών, βγάλαμε τα συμπεράσματα μας (αρνητικά και θετικά) ....

πιστεύω ότι καλό θα ήταν να το σταματήσουμε εδώ (νομίζω ότι και ο Σπύρος εξέθεσε όλα όσα ήθελε ... ) ...

περαιτέρω σκάλισμα σε ουδένα κάνει καλό και κυρίως όχι στο avclub ....

Σπύρο συμφωνώ απολύτως...
Ουτε εγώ θαθελα να δοθεί συνέχεια...Ουτε απο τούς μέν ούτε απο τούς δε.
Οτι ειχα να πώ το είπα.
Θα απαντήσω μόνον εάν επιχειρηθεί κατασυκοφάντηση ή διαστρέβλωση.

Τώρα που το θυμήθηκα κάτι άλλο...

ΑΠΑΙΤΩ να ξέρω με οποιονδήποτε τρόπο, ποιοί ήταν οι κύριοι που διαμόρφωσαν αυτό το Referrals:2 που βλέπω αρκετό καιρό κάτω από το προφίλ μου, καθώς επίσης και τους λόγους με το Νι και με το Σίγμα, πληρέστατα.

Περί αυτών δεν έχω ουδέποτε ειδοποιηθεί, τυχαία τα πήρε κάποτε το μάτι μου.

Περιμένω...

Αυτοί είναι παραπάνω από 2 Σπύρο. Μπορεί και δέκα, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Οτιδήποτε άλλο από αυτό είναι θέλω εξήγηση άμεσα, όχι από μέλος, από Διαχειριστή τουλάχιστον. Και είπαμε πληρέστατα...

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Οτιδήποτε άλλο από αυτό είναι θέλω εξήγηση άμεσα, όχι από μέλος, από Διαχειριστή τουλάχιστον. Και είπαμε πληρέστατα...

Προφανώς δεν σε έχουν αναφερει και οι δεκα ως σύσταση,παρά μονον οι δυο...

Αφού εγώ που έφαγα κόκκινη έχω μηδέν και πριν μηδεν ειχα..:Banane0::Banane0:

Μουκ, τα Referrals είναι όταν κάποιος κάνει report σε διαχειριστή σε κάποιο ποστ σου (το κουμπάκι δίπλα στο quote). Τεχνικά, μόνο ο διαχειριστής που έλαβε τα reports ξέρει ποιος και γιατί.

Τώρα μόλις το εξηγούσα και στο Τζίμη, που τα είπαμε.

Αν στις επόμενες ημέρες αυξηθούν τα referrals, τότε κάποιος θα σου έχει κάνει χοντρή πλάκα (φαντάζομαι καταλαβαίνεις ποιος!)...:flipout:

Edit: Λάθος, το τρίγωνο κουμπάκι κάτω αριστερά...

Last edited:
Μουκ, τα Referrals είναι όταν κάποιος κάνει report σε διαχειριστή σε κάποιο ποστ σου (το κουμπάκι δίπλα στο quote). Τεχνικά, μόνο ο διαχειριστής που έλαβε τα reports ξέρει ποιος και γιατί.

Τώρα μόλις το εξηγούσα και στο Τζίμη, που τα είπαμε.

Αν στις επόμενες ημέρες αυξηθούν τα referrals, τότε κάποιος θα σου έχει κάνει χοντρή πλάκα (φαντάζομαι καταλαβαίνεις ποιος!)...:flipout:

Απ'όσο ξέρω το report είναι το τρίγωνο...
Το άλλο που λες είναι quick reply Στέργιε.

Άλλος...

vBulletin includes a feature that will allow your community members to be rewarded for recruiting new users to your bulletin board. A user can gain a referral by attracting a new user to the vBulletin forum.
Α Referrer field will be included on the initial user registration screen that will allow visitors to grant a referral point to an existing user

Last edited:
Το οτι δεν εχεις 10 referrals ειναι διοτι οι 10 που εφερες δεν εγραψαν το username σου καθολου ή δεν το εγραψαν σωστα κατα την εγγραφη τους στο αντιστοιχο πεδιο.

Ελπιζω να σε καλυψα.

Μια διευκρίνιση τελευταία θαθελα να κάνω.
Στό post 223 δεν αναφέρομαι σε όσους τουλάχιστον βγήκαν και υποστήριξαν δημοσίως διαφορετική γνώμη απο την δική μου.
Και φυσικά σε αυτούς συμπεριλαμβάνω τον Lepton.
Διαφωνώ πλήρως με την στάση του αλλά προφανώς δεν θεωρώ οτι έχει οποιαδήποτε πρόθεση συκοφαντίας...
Για να μην δημιουργούνται άδικες παρεξηγήσεις.

Κοίταξε το δικό μου προφίλ.

Μήπως σου θυμίζει κάτι ?

Βεβαία όταν το είδα δεν ΑΠΑΙΤΗΣΑ τίποτα.

Τώρα βγάλε τα συμπεράσματα σου.

Απαίτησα γιατί υπήρχε η πιθανότητα να πρόκειται για το περιβόητο τριγωνάκι, Άκη.
Και αναφορικά με αυτό, θα'θελα να γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα επακριβώς.
Αδιαφορούσα βέβαια τόσο καιρό που υπήρχε εκεί και σήμερα είπα να ρωτήσω (αφού πρώτα ρώτησα άλλα μέλη και διαχειριστές που δεν ήξεραν). Άλλος μπορεί να αδιαφορούσε επ'άπειρον.

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Κοίταξε το δικό μου προφίλ.

Μήπως σου θυμίζει κάτι ?

Βεβαία όταν το είδα δεν ΑΠΑΙΤΗΣΑ τίποτα.

Τώρα βγάλε τα συμπεράσματα σου.

Ακη, κουκου!!! :flipout::flipout::BDGBGDB55::grinning-smiley-043

Γεια σου ρε κορυφαίε Μπαβιόλη!!! -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Τι έχουμε τώρα, παρτάκι?

Οχι βρε Κώστα. Απλά εαν δεις το προφίλ του Ακη, στα notes εαν πατήσεις, έχει κάνει προφανώς κάποιο τεστ ο Μπαβιόλης όταν ήταν admin και του γράφει "κουκου". Μόλις το είδα απλά δεν κρατήθηκα :grinning-smiley-043 -bye-

Sorry εαν νόμιζες ότι πήγα να χαλάσω την κουβέντα σας.