Απορία περί Ban.......

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Δεν μπορω να καταλαβω προς τι το μπαναρισμα ειδικα στην περιπτωση του Σπυρου ο οποιος εχει προσφερει με τα μυνηματα του στην μουσικη και σε πολλες αλλες κατηγοριες εδω μεσα τα μεγιστα....

Ποια ειναι αυτη η επιτροπη που αποφασισε αυτο το πραγμα και για ποιο λογο ρε αδελφε ? Τα μυνηματα που αφορουν το εν λογω μπαναρισμα θα πρεπει να γινουν γνωστα φιλοι μου.

Φίλε Γιώργο, "αυτή η επιτροπή" είναι η Διαχειριστική Ομάδα, και τέτοια διαθέτουν όλα τα δικτυακά fora στον κόσμο. Οι λόγοι παρατέθηκαν νωρίτερα σε αυτό εδώ το θέμα. Τα σβησμένα μηνύματα μπορείς να τα λάβεις από εμένα με προσωπικό μήνυμα αν θες, αλλά δεν πρόκειται να ανέβουν σε δημόσια θέα, όχι για προστασία δικιά μου, αλλά των συντακτών τους. Γιατί, δυστυχώς, ακόμα και τα μέλη με τη μεγαλύτερη προσφορά υποπίπτουν σε λάθη.

Καπου ειδα οτι η Γενικη Διαχειριση πηρε την ευθυνη οντας απουσα και μη εχοντας προσβαση.... Τι ειναι αυτα ρε παιδια?

Η αποσπασματική ανάγνωση δημιουργεί τέτοιες παρανοήσεις. Τίποτα τέτοιο δε συνέβη. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τις διευκρινίσεις μου.

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Τα σβησμένα μηνύματα μπορείς να τα λάβεις από εμένα με προσωπικό μήνυμα αν θες, αλλά δεν πρόκειται να ανέβουν σε δημόσια θέα, όχι για προστασία δικιά μου, αλλά των συντακτών τους. Γιατί, δυστυχώς, ακόμα και τα μέλη με τη μεγαλύτερη προσφορά υποπίπτουν σε λάθη.

Φίλε Λευτέρη , δεν νομίζω ότι ο Σπύρος θα είχε αντίρρηση στην έκθεση των σβησμένων μηνυμάτων του σε δημόσια θέα , διότι δεν νομίζω να έχει λόγους να ντρέπεται για αυτά .
Το είπα και σε π.μ. που σου έστειλα , το λέω και δημοσίως . Και λίγα του είπε του Μπέλου . Εγώ θα του είχα σύρει τα πολλαπλάσια και με αγενέστερο τρόπο. Προκλήσεις και απαξιωτικά σχόλια περί την επαγγελματική ιδιότητα και ικανότητα κάποιου αντιμετωπίζονται δεόντως. Και αυτό έκανε ο Σπύρος , αμυνόμενος και αξιοπρεπώς .

@ Lepton
Λευτέρη, τα διαγραφέντα μηνύματα δεν τα έχω διαβάσει για να έχω άποψη. Συνεπώς και δεν μπορώ να κρίνω το δίκαιο της παραπομπής του Σ. Σούρλα στο πειθαρχικό. Ακόμα και να τα είχα διαβάσει, η κρίση μου αυτή δεν θα είχε καμμιά άλλη αξία βεβαίως παρα μόνον προσωπική.
Βάσει των κανονισμών, μόνο τα θεσμοθετημένα όργανα αυτού του χώρου είναι αρμόδια για να κρίνουν συμπεριφορές μελών και να επιβάλουν κυρώσεις.
Οι κανονισμοί όμως αναφέρουν επίσης πως

δ) Συνεχιζόμενες παραβάσεις των Όρων Χρήσης, θα συνεπάγονται προσωπικές επιπλήξεις των χρηστών που προβαίνουν σε αυτές, και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αυτών μετά από 3 ανάλογα μηνύματα, απαγόρευση πρόσβασης [Ban] στον χρήστη για μία βδομάδα, ή και περισσότερο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και ανάλογα με την περίσταση.

Η δική μου ερώτηση, στην οποίαν φυσικά αν θέλεις μου απαντάς, είναι η εξής:
Στην περίπτωση του ban που συζητούμε, τηρήθηκε ο όρος της αποστολής αυτών των τριών προειδοποιητικών μηνυμάτων;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ας κουοτάρω τον εαυτό μου μήπως και..

Re: Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Φίλε Γιώργο, "αυτή η επιτροπή" είναι η Διαχειριστική Ομάδα, και τέτοια διαθέτουν όλα τα δικτυακά fora στον κόσμο. Οι λόγοι παρατέθηκαν νωρίτερα σε αυτό εδώ το θέμα. Τα σβησμένα μηνύματα μπορείς να τα λάβεις από εμένα με προσωπικό μήνυμα αν θες, αλλά δεν πρόκειται να ανέβουν σε δημόσια θέα, όχι για προστασία δικιά μου, αλλά των συντακτών τους. Γιατί, δυστυχώς, ακόμα και τα μέλη με τη μεγαλύτερη προσφορά υποπίπτουν σε λάθη.

Η αποσπασματική ανάγνωση δημιουργεί τέτοιες παρανοήσεις. Τίποτα τέτοιο δε συνέβη. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις τις διευκρινίσεις μου.

Φιλε Λευτερη, εχεις δικιο οτι δεν διαβασα ολα τα μυνηματα γιατι δεν προκαμα (που ελεγε και καποιος πολιτικος). Την συγνωμη μου αν το εχεις διευκρινησει σε μυνημα σου.

Δεν υπαρχει κανενα υποννοουμενο στο μυνημα μου. Απλα μου φαινεται αδιανοητο ενας μελος σαν το Σπυρο να ειναι μπαναρισμενο.

Ναι πραγματικα θα ηθελα να δημοσιοποιηθουν τα εν λογω μυνηματα γιατι και εγω πραγματικα πιστευω οτι ο Σπυρος δεν θα ειχε κανενα απολυτως προβλήμα
το αντιθετο μαλιστα.

Re: Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Φίλε Λευτέρη , δεν νομίζω ότι ο Σπύρος θα είχε αντίρρηση στην έκθεση των σβησμένων μηνυμάτων του σε δημόσια θέα , διότι δεν νομίζω να έχει λόγους να ντρέπεται για αυτά .
Το είπα και σε π.μ. που σου έστειλα , το λέω και δημοσίως . Και λίγα του είπε του Μπέλου . Εγώ θα του είχα σύρει τα πολλαπλάσια και με αγενέστερο τρόπο. Προκλήσεις και απαξιωτικά σχόλια περί την επαγγελματική ιδιότητα και ικανότητα κάποιου αντιμετωπίζονται δεόντως. Και αυτό έκανε ο Σπύρος , αμυνόμενος και αξιοπρεπώς .

Συμπληρωνοντας να πω σαν εμπλεκομενος οτι ουτε εγω εχω αντιρρηση για δημοσιευση ΟΛΩΝ των διαλογων απο την αρχη της διενεξης.

Σωκράτη μιλάμε για τα post και όχι για τα πμ.

Εσύ θα ήθελες να βγουν τα δικά σου πμ στον αέρα ?????

Εγώ πάντως τα δικά μου όχι.

Θα μπορούσα να βγάλω τα πμ που έχω ανταλλάξει με τον Lepton αλλά δεν υπάρχει λόγος !!!!!

Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......

Και των pm?

Επειδη σε βλεπω οτι καιγεσαι για τα pm σου θυμιζω εκτος οτι δεν ειναι μερος του θεματος μας, οτι ακολουθησαν τις "αποψεις" Μπελλου....

Και σε πμ απαντω οπως θελω οταν με προσβαλλουν.

Καπιτο?

τα ΡΜ είναι λόγος να γίνει ΒΑΝ κάποιος?
νομίζω ότι τα ΡΜ είναι προσωπική υπόθεση του καθενός.

Ακριβώς....

εκτός και αν κάποια πμ βολτάρουν !!!!!!

εαν εχω καταλαβει καλα το μπαν εγινε λογο των pm που ανταλλαξε ο lepton με το σπυρο

να παρακαλεσω να μην συνεχιστεί σε στυλ chat το νήμα? νομιζω ,Κοκαρ ,ΑΦΑΜ εχουν δοθει η εξηγησεις και θα δοθουν κι αλλες αν χρειαστει απο τον ΓΔ

Επειδη σε βλεπω οτι καιγεσαι για τα pm σου θυμιζω εκτος οτι δεν ειναι μερος του θεματος μας, οτι ακολουθησαν τις "αποψεις" Μπελλου....

Και σε πμ απαντω οπως θελω οταν με προσβαλλουν.

Καπιτο?

Εγω θα φταιω τωρα να το κανω κ@λο τωρα? Για πες ρε Kosh ο καιγομενος ηταν μερος της ομορφιας που εγινε?

να παρακαλεσω να μην συνεχιστεί σε στυλ chat το νήμα?

Εγω θα φταιω τωρα να το κανω κ@λο τωρα? Για πες ρε Kosh ο καιγομενος ηταν μερος της ομορφιας που εγινε?

Μην μπλεκουμε ασχετους με το θεμα με κουτσομπολια Γιωργο.

Δεν εχει κανενα νοημα.