kokar
Supreme Member
Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......
Χρήστο είναι απλά μια απορία μου.
Α, ωραια...αλλα ας μην βιαστω !
Χρήστο είναι απλά μια απορία μου.
Α, ωραια...αλλα ας μην βιαστω !
Τρίτον, σχετικά με το ban αυτό καθαυτό. Η δική μου σκέψη ήταν ως εξής:
Αναγνωρίζω ότι ένα μέλος με τέτοια προσφορά, έχει κάθε δικαίωμα να έχει απαιτήσεις από διαχειριστές και μέλη και να έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με την ποιότητα του χώρου που αγαπάει. Για αυτό και ως απλός διαχειριστής της Εκτός, πάντοτε τον υποστήριξα ή δεν επενέβην, ακόμα και όταν κάποιες τοποθετήσεις του ήταν, κατ' εμέ, υπερβολικές.
Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια όρια: η οσοδήποτε μεγάλη προσφορά κάποιου δεν τον τοποθετεί υπεράνω κάποιων βασικών κανονισμών. Ίσα-ίσα που, επειδή αποτελεί παράδειγμα για τα νεότερα μέλη και το γνωρίζει, θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός.
Εν πάση περιπτώσει ξέφυγε. Ακόμα και αυτό είναι ανθρώπινο, αν και γνωρίζω ότι ο Σπύρος σπάνια χάνει την ψυχραιμία του. Ενώ λοιπόν θα περίμενα να αναγνωρίσει το δικό του μερίδιο ευθύνης, η απάντησή του (με pm), μου έδειξε ακριβώς το αντίθετο, ότι θεωρούσε πώς καλώς έπραξε. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι δεν έχουμε περίπτωση κάποιας εν βρασμώ παρεκτροπής, αλλά για γενικότερη αντίληψη, η οποία για εμένα είναι αδικαιολόγητη για έναν άνθρωπο που έχει βοηθήσει να χτιστεί αυτός ο τόπος. Αυτό, συνεπικουρούμενο από το γεγονός ότι στο παρελθόν του έχουν ξαναγίνει σχετικές συστάσεις, ήταν ο λόγος που πρότεινα την απαγόρευση πρόσβασης.
Ερώτηση, πριν συνεχίσω: Δεν μπορείτε να κάνετε λίγη υπομονή;
Επισης , αν εχει γινει μια παρατηρηση για ταδε θεμα περσι , ισχυει και για φετος?
Επαναλαμβάνω κάποια πράγματα εδώ:
Το συγκεκριμένο θέμα ανοίγει εκ νέου διότι σέβομαι τους ανθρώπους που θέλουν να καταλάβουν το σκεπτικό της συγκεκριμένης διαχειριστικής ενέργειας και να κάνουν καλοπροαίρετη κριτική με γνώμονα το καλό αυτού του χώρου. Οποιαδήποτε ερώτηση ή τοποθέτηση στο παραπάνω πνεύμα θα γίνει σεβαστή.
Μηνύματα που έχουν σκοπό να δυναμιτίσουν το θέμα, να ειρωνευτούν διαχειριστές και μέλη ή να συντάξουν κατηγορητήριο θα σβηστούν.
Παρακαλώ δείξτε την απαιτούμενη ωριμότητα.
Το συγκεκριμένο θέμα ανοίγει εκ νέου διότι σέβομαι τους ανθρώπους που θέλουν να καταλάβουν το σκεπτικό της συγκεκριμένης διαχειριστικής ενέργειας και να κάνουν καλοπροαίρετη κριτική με γνώμονα το καλό αυτού του χώρου. Οποιαδήποτε ερώτηση ή τοποθέτηση στο παραπάνω πνεύμα θα γίνει σεβαστή.
Υπ'αυτό το σκεπτικό συμφωνώ με τον προλαλήσαντα Δημοκηδή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.