Απορία περί Ban.......

Μπορώ να σας λύσω την απορία όσον αφορά στο Δ.Σ. που εκπροσωπώ.

Δεν ψήφισε το Δ.Σ. Το Δ.Σ. εδώ και τουλάχιστον 1 μήνα ΔΕΝ ασχολείται με τη διαχείριση του forum του avclub.

Μπορώ να σας λύσω την απορία όσον αφορά στο Δ.Σ. που εκπροσωπώ.

Δεν ψήφισε το Δ.Σ. Το Δ.Σ. εδώ και τουλάχιστον 1 μήνα ΔΕΝ ασχολείται με τη διαχείριση του forum του avclub.

Τοτε μηπως να μας πεις κατα τη θητεια σου εδω...ποσοι και ποιοι ψηφιζουν σε αυτες τις περιπτωσεις ?

από την απάντησή μου, νομίζω, είναι ξεκάθαρο.
Ψήφισαν οι διαχειριστές

Μια απορία έχω παρακολουθώντας τη συζήτηση...

Γιατί δε βγαίνει άκρη με τίποτα?

είναι άλλο το "δεν βγαίνει άκρη" και άλλο το "δεν θέλει η μία πλευρά" να βρει την άκρη.....

και το βλέπουμε όλοι αυτό !!!!!

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

"δεν θέλει η μία πλευρά" να βρει την άκρη.....

+1

Αυτη ειναι και η εντυπωση η δικη μου το τελευταιο διαστημα (μετα και τα κλειδωματα, σβησιματα, μπαναρισματα κλπ)
Μαλλον παμε για "καλουπωμα".

Re: Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

+1

Αυτη ειναι και η εντυπωση η δικη μου το τελευταιο διαστημα (μετα και τα κλειδωματα, σβησιματα, μπαναρισματα κλπ)
Μαλλον παμε για "καλουπωμα".

ε και ?????

και τα καλούπια σπάνε !!!!!

Καλημέρα-bye-

Έχει ενδιαφέρον η διάσταση των απόψεων που έχουν διατυπωθεί. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι έπρεπε να ληφθεί υπόψη η προσφορά και όχι οι κανονισμοί. Άλλοι ότι έπρεπε να τηρηθούν κατά γράμμα οι κανονισμοί. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν έπρεπε να επιβληθεί ban, άλλοι ότι έπρεπε να επιβληθούν 2 ή και 3. Εν μέσω όλων αυτών των εκ διαμέτρου αντίθετων απόψεων, η απόφαση της Δ.Ο. μοιάζει σαν τη χρυσή τομή. Ομολογώ πως και εγώ εντυπωσιάστηκα όταν το συνειδητοποίησα.

Πέραν αυτών, υπάρχουν και εκείνοι που ψάχνουν τις διαδικασίες, ποιοι ψήφισαν και πότε, αν ανακατεύτηκε το ΔΣ και άλλα. Μήπως επειδή καταλαβαίνουν ότι η ουσία έχει βάση και ψάχνουν να κερδίσουν στα χαρτιά;

Και φυσικά, παρά τις συστάσεις μου, κάποιοι επιστρέφουν στους αφορισμούς και τις ειρωνείες...

άλλοι ότι έπρεπε να επιβληθούν 2 ή και 3

Δεν νομιζω να βρηκες πολλες τετοιες γνωμες στα προηγουμενα.
Κατα βασει οι περισσοτεροι πιστευουν οτι δεν επρεπε να επιβληθει κανενα μπαν, αλλα ισως απλες προειδοποιησεις (κατι τι οποιο αναφερουν και οι κανονισμοι)

Και το βασικοτερο κατ' εμε, δεν επρεπε να υπηρχε μυστικοπαθεια σε αυτες τις κινησεις σας. :smash:

Δυστυχως για antiflame λογους εχουν σβηστει ταχυτατα στο προσφατο παρελθον (2-3 μηνες)καποια ποστς ή threads.
Αυτα υπεπεσαν στη αντιληψη προφανώς ελαχίστων μελων. Ισως καποια μελη που αμφισβητουν την επιμαχη επιβολη ban απο την συντονιστικη ομάδα, θα εβρισκαν στα σβησμενα την απαντηση για το ban.

@ Lepton
Λευτέρη, τα διαγραφέντα μηνύματα δεν τα έχω διαβάσει για να έχω άποψη. Συνεπώς και δεν μπορώ να κρίνω το δίκαιο της παραπομπής του Σ. Σούρλα στο πειθαρχικό. Ακόμα και να τα είχα διαβάσει, η κρίση μου αυτή δεν θα είχε καμμιά άλλη αξία βεβαίως παρα μόνον προσωπική.
Βάσει των κανονισμών, μόνο τα θεσμοθετημένα όργανα αυτού του χώρου είναι αρμόδια για να κρίνουν συμπεριφορές μελών και να επιβάλουν κυρώσεις.
Οι κανονισμοί όμως αναφέρουν επίσης πως

δ) Συνεχιζόμενες παραβάσεις των Όρων Χρήσης, θα συνεπάγονται προσωπικές επιπλήξεις των χρηστών που προβαίνουν σε αυτές, και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αυτών μετά από 3 ανάλογα μηνύματα, απαγόρευση πρόσβασης [Ban] στον χρήστη για μία βδομάδα, ή και περισσότερο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και ανάλογα με την περίσταση.

Η δική μου ερώτηση, στην οποίαν φυσικά αν θέλεις μου απαντάς, είναι η εξής:
Στην περίπτωση του ban που συζητούμε, τηρήθηκε ο όρος της αποστολής αυτών των τριών προειδοποιητικών μηνυμάτων;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δυστυχως για antiflame λογους εχουν σβηστει ταχυτατα στο προσφατο παρελθον (2-3 μηνες)καποια ποστς ή threads.
Αυτα υπεπεσαν στη αντιληψη προφανώς ελαχίστων μελων. Ισως καποια μελη που αμφισβητουν την επιμαχη επιβολη ban απο την συντονιστικη ομάδα, θα εβρισκαν στα σβησμενα την απαντηση για το ban.

Ε ας τα εμφανισουν τοτε , να δικαιωθουν για την αποφαση τους...αμα ειναι ετσι..

φαίνεται ότι γνωρίζεις ποια ήταν αυτά τα post, μήπως μπορείς να μας αναφέρεις κάποια από αυτά ή το δικό σου post περιέχει μήνυμα εντυπωσιασμού και μόνο ????

Τα μέλη που διάβασαν τα επίμαχα ποστ (και ένα από αυτά είμαι και εγώ)
δεν βρίσκουν καμία απάντηση μέσα σε αυτά για το ban γιατί απλά δεν
υπάρχει.

...και απαντάω εγώ στην ερώτηση του Αντώνη:
Το μέλος skysound ουδέποτε έχει διαβάσει τα συγκεκριμένα ποστ για τον πολύ
απλό λόγο ότι ουδέποτε έχει διαβάσει το σχετικό thread στο οποίο γράφτηκαν.
Το nickname skysound δεν υπάρχει πουθενά στην λίστα των μελών που έχουν
διαβάσει το thread και δεν θα μπορούσε ούτε σαν guest να το είχε διαβάσει γιατί ανήκει
στην κατηγορία Προτάσεις/Ανακοινώσεις που βλέπουν μόνο τα μέλη που έχουν
κάνει Login. Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο ο λογαριασμός skysound να είναι
ο 2ος λογαριασμός κάποιου άλλου μέλους και να τα έχει διαβάσει με τον 1ο πρώτο
λογαριασμό. Αυτό βέβαια είναι κάτi το οποίο απαγορεύεται ρητά από τους
κανονισμούς και αν συμβαίνει θα πρέπει η ΔΟ ομάδα να ακολουθήσει του
κανονισμούς και να διαγράψει και τους 2 λογαριασμούς.

Μετά από αυτά θα ήθελα να πω στο μέλος skysound να σταματήσει τις κορώνες
και τα ποστ εντυπωσιασμού.

Last edited:
Για 2-3 μηνων ποστ γραφω φιλε μου. Για δες το λιγο.
Μην βιαζεσαι χωρις λογο.

Tελωσπαντων δεν εχει νοημα , απο τη στιγμη που σβηστηκαν,δεν μπορει να τα δει κανεις ..ακομα και αν μας πεις γενικα περι τινος προκειται...Αλλα χωρις αποδειξεις οτι και αν λεμε....Εκτος αν θυμασαι ακριβως τι λεχθηκε και ποιοι συμμετειχαν. Αλλιως νοημα δεν εχει να το συζηταμε...

Για 2-3 μηνων ποστ γραφω φιλε μου. Για δες το λιγο.
Μην βιαζεσαι χωρις λογο.

Δεν βιάζομαι καθόλου. Έκανες σαφή αναφορά στα επίμαχα ποστ:

Ισως καποια μελη που αμφισβητουν την επιμαχη επιβολη ban απο την συντονιστικη ομάδα, θα εβρισκαν στα σβησμενα την απαντηση για το ban.

...και αν κατάλαβα και από την απάντησή σου, έχω δίκιο στο ότι
δεν έχεις διαβάσει τα επίμαχα ποστ συνεπώς οι υποθέσεις είναι
ανούσιες και δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις.

Φιλε μου εχω διαβασει και τα επιμαχα ποστς γιατι τα ζητησα εχτες απο την διαχειρηση και τα ελαβα επισης εχτες με pm.

Last edited:
Φιλε μου εχω διαβασει και τα επιμαχα ποστς γιατι τα ζητησα εχτες απο την διαχειρηση και τα ελαβα επισης εχτες με pm.

Καλά ..... ευκολη απάντηση ...

.... και αφού τα έχεις διαβάσει γιατί δεν καταθέτεις την άποψή σου περί ΒΑΝ,
παρά κάνεις μόνο υποθέσεις για το τί πρέπει να κάνουν τα άλλα μέλη?

Από την στιγμή που όπως λες έφτασες στο σημείο να τα ζητήσεις με πμ
από την διαχείριση, πάει να πει ότι σε ενδιαφέρει το θέμα και έβγαλες και
κάποιο συμπέρασμα για την ιστορία. Εκτός πάλι αν τα ζήτησες από περιέργεια
και μόνο .... που αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν δικαιούσε καν να κρίνεις και να προτείνεις
το τι θα πρέπει να κάνουν τα άλλα μέλη που έχουν ήδη τοποθετηθεί.

Αν πάλι έχεις ήδη τοποθετηθεί για τα περι ΒΑΝ και μου διαφεύγει
σε παρακαλώ δώσε μου το λινκ για να το διαβάσω.