Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Οι υποτιτλοι στο IDX ειναι λιγο off-sync. Γινεται να τους συγχρονισω με καποιο τροπο?

Και εγω το ειχα παρατηρήσει εχθές. Όχι δεν γινεται.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

καποιες φορες εχω δει και εγω να εχουν μια διαφορα οι υποτιτλοι αλλα οχι παντα ουτε σε συγκεκριμενα καναλια. μονο στο motorvision εχω δει να εχει τεραστια αποκλιση.

επισης διαβασα οτι μεσα στο μηνα θα εχουμε στη διαθεση μας την νεα εφαρμογη για να βλεπουμε οτε tv απο κινητο,ταμπλετ, λαπτοπ κλπ.
οποιος την βρει ας ενημερωσει !!

Εγω εκτος απο ασυγχρονιστους υποτιτλους στο IDX καποιες φορες,εχω παρατηρησει και καθυστερηση στην εμφανιση των υποτιτλων και στο IDX αλλα και αλλου,δηλαδη με το που βαζω το καναλι οι υποτιτλοι εμφανιζονται μετα απο 10-20" ενω οι συνομιλιες γινονται κανονικα.Πιθανως εχει να κανει με "εξωτερικους" και με "ενσωματωμενους" υποτιτλους στην εκπομπη που παιζει εκεινη τη στιγμη.

Το φανταστηκα οτι δεν γινεται αλλα ειπα μηπως υπαρχει καποιος τροπος.. Ελπιζω να το φτιαξουν γιατι παρολο που καταλαβαινεις τι λενε ειναι λιγο ενοχλητικο.
Ευχαριστω για τις απαντησεις. :a0210:

Υπάρχει κάποια προστασία σε κάποιον από τους δέκτες του ΟΤΕ για εγγραφή σε DVD ή γενικότερα μέσω της composite σύνδεσης; Αν ναι είναι εύκολο να παρακαμφθεί;

Μόλις έλαβα ενα pin για το my ote αλλά το πληκτρολογώ και το βγάζει λανθασμένο.

Μήπως να το εισάγω μετα απο λίγη ώρα;

Καλησπέρα σε όλους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα OTE TV δορυφόρου σε σχέση με την ευρυζωνική σύνδεση? Ένα συγκριτικό δηλαδή.

Μερικά γρήγορα που μου έρχονται

-Στο δορυφορικό έχεις σίγουρα HD, στο ευρυζωνικό SD και HD όταν γίνουν διαθέσιμα στους κατόχους VDSL σύνδεσης.
-Στο δορυφορικό με μια μέτρια τοποθέτηση θα έχεις προβληματάκια σε έντονη κακοκαιρία (αν είσαι σε περιοχή με έντονους ανέμους θα χρειαστεί πολύ καλή τοποθέτηση του πιάτου σε μέρος που δεν θα το δέρνουν οι αέρηδες)
-Στο δορυφορικό θα μπορείς να δεις κι ελεύθερα κανάλια του δορυφόρου
-Με ευρυζωνική σύνδεση, αν έχεις adsl εξαρτάσαι από τα τερτίπια της σύνδεσης και της ποιότητας της γραμμής, απόστασης από το κέντρο κλπ. Σε μια κακή γραμμή με συχνές αποσυνδέσεις θα έχεις προβλήματα.

Να προσθεσω πως στο ευρυζωνικο, ο αποκωδικοποιητης ειναι δεμενος με την γραμμη (και προφανως την κατοικια). Στο δορυφορικο μπορεις να μεταφερεις τον αποκωδικοποιητη οπουδηποτε υπαρχει κατοπτρο που κοιταει στον 9Ε.

Στο ευρυζωνικό έχεις καθυστέρηση ένα λεπτό περίπου.
Αν παίζεις στοίχημα live, ίσως σε επηρεάζει.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Τελικά πήγα και έκανα το πρόγραμμα στα 42 με δορυφορική σύνδεση.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Χαίρετε, μια ερώτηση:
Πού πρέπει να πάω για να κατεβάσω τα ελεύθερα δορυφορικά του OTETV;
Κατεβάζω μόνο τα κανάλια που αναγράφονται στο επίσημο site του OTETV αλλά εδώ μιλάτε ότι μπορείς να δεις και άλλα ελεύθερα δορυφορικά;;;;; Με ποιον τρόπο;
Πώς τα προσθέτω;
THANKS φίλοι μου