Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

παιδια βγηκε ο λογαριασμος του διμηνου και ειναι 35.61 προ φπα δεν εχουν χρεωσει τα 8 ευρω του pvr εχει τυχει σε κανεναν αλλο?

Καλησπέρα σε όλους.

Μήπως γνωρίζετε, στο περίπου, πόσο διάστημα κάνει να έρθει ο τεχνικός για την τοποθέτηση του κατόπτρου κλπ από την στιγμή που παραλαμβάνεις τον αποκωδικοποιητή;

Εμένα μου ήρθε το μηχάνημα, χτες Παρασκευή. Προσπάθησα να διαβάσω αν μπορώ να στρέψω από μόνος μου το ήδη υπάρχων πιάτο της nova που έχω, μπας και έβλεπα κάνα ματσάκι το σ/κ, αλλά δεν κατάλαβα Χριστό :P :P

Οπότε, αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω τον τεχνικό. Το θέμα, όμως, είναι πότε θα έρθει :p

Δε ξερω για τον τεχνικο, αλλα αν θελεις να περασεις την ωρα σου στο μεταξυ.. (9Ε)
http://www.dishpointer.com/

Πες ότι τα καταφέρνω (που δεν, αλλά λέμε τώρα) και κάνω και την ενεργοποίηση. Μετά θα έρθει ο τεχνικός ή θα μου λένε "οκ είσαι, δεν χρειάζεται";; :p

Γιατί το πιάτο της nova είναι δεκαετίας και θα μου κάτσει καλά να το αλλάξω με καινούριο (απλά θα κρατήσω την καλωδίωση).

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ο τεχνικός θα κάνει την εγκατάσταση όπως προβλέπεται . Να ελέγξετε και την καλωδίωση φίλε μου. Είναι σημαντικό.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ο τεχνικός θα κάνει την εγκατάσταση όπως προβλέπεται . Να ελέγξετε και την καλωδίωση φίλε μου. Είναι σημαντικό.

Το θέμα με την καλωδίωση είναι πως από την ταράτσα μέχρι το μπαλκόνι είναι οκ και μετά έχει περαστεί μέσα από τοίχο και βγαίνει σε πρίζα. Εκτός αν μπορεί να αλλάξει μέρος του καλωδίου (προτού μπει στον τοίχο) και αφήσει το υπόλοιπο. Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα από αυτά :p

Θα περιμένω, τι να κάνω. Το πολύ πολύ την Δευτέρα, ρίχνω ακόμα ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ και τους λέω πως είμαι έτοιμος και περιμένω....

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σε καλωδίωση που είναι εσωτερική δεν επεμβαίνει ο τεχνικός. Μόνο δικός σου ηλεκτρολόγος.
Αν δεν θέλεις ν ασχοληθείς περίμενε τον τεχνικό και αυτός ξέρει.

Πες ότι τα καταφέρνω (που δεν, αλλά λέμε τώρα) και κάνω και την ενεργοποίηση. Μετά θα έρθει ο τεχνικός ή θα μου λένε "οκ είσαι, δεν χρειάζεται";; :p

Γιατί το πιάτο της nova είναι δεκαετίας και θα μου κάτσει καλά να το αλλάξω με καινούριο (απλά θα κρατήσω την καλωδίωση).

Οχι βεβαια, σιγα μη κρατησεις το παλιο 65αρι της νοβα. Μονο για να περασεις την ωρα σου και αν θελεις λιγο να μαθεις πως γινεται (επισης και για την ικανοποιηση που θα παρεις οταν το καταφερεις! :) ). Υπαρχουν πολυ λεπτομερεις οδηγοι για νοβα, ακολουθησε καποιον-ειναι το ιδιο για τον οτε, απλα ο δορυφορος αλλαζει. Σε καμια περιπτωση δεν θα ειναι η μονιμη εγκατασταση σου. Ο τεχνικος θα ερθει, θα σου βαλει το νεο πιατο και την νεα καλωδιωση.

Τώρα που μιλάτε για πιάτα, έχω κι εγώ ένα 8ετιας 80αρι (δε γνωρίζω μάρκα).

Να βάλω αυτό που είναι και μεγαλύτερο ή του ΟΤΕ?

Όσο μεγαλύτερο το πιάτο τόσο καλύτερα. Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση όμως, δηλαδή να μην έχει στραβώσει/σκουριάσει.

Όσο μεγαλύτερο το πιάτο τόσο καλύτερα. Αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση όμως, δηλαδή να μην έχει στραβώσει/σκουριάσει.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν ξέρω πόσο ρόλο παίζει η ποιότητα του ματιού (LNB). Είναι επίσης σε καλή κατάσταση, απλά δε γνωρίζω για την ποιότητα του.

Last edited:

Καλημερα. Γενικα παιζει πολυ μεγαλη σημασια το LNB, αλλα την ποιοτητα την βλεπεις μονο σε οριακες ληψεις αλλων δορυφορων. Η αποψη μου ειναι πως σε αποκλειστικες οτε/νοβα εγκαταστασεις, αρκει να υπαρχει ενα LNB που απλα να δουλευει.

Οκ. Οπότε αφήνω το LNB που έχει. Εξάλλου έχει το ίδιο σύστημα και ο γαμπρός σου σε ΟΤΕ ΤV (μαζί τα είχαμε αγοράσει τότε) και πιάνει μια χαρά.

Καλησπέρα.

Σήμερα ήρθαν και μου πέρασαν το OTE TV μέσω δορυφόρου.

Ηθελανα ρωτήσω η θύρα ethernet πίσω στον αποκωδικοποιητή τι εξυπηρετεί.

Προς το παρον τιποτα παρα την ομορφια του δεκτη.. Ισως στο μελλον ενεργοποιηθουν καποιες υπηρεσιες (πχ vod).

Παιδιά ξέρει κανεις που μπορω να βρώ εναλλακτικο remote control για το δέκτη του ΟΤΕ (KAONMEDIA SΤB NS1110)
Ο γονείς μου το... έχασαν!

Παιδιά ξέρει κανεις που μπορω να βρώ εναλλακτικο remote control για το δέκτη του ΟΤΕ (KAONMEDIA SΤB NS1110)
Ο γονείς μου το... έχασαν!

Εμενα ο ανηψιος μου (2 χρονων) εβαλε καπου την καρτα της νοβα! Αντε τωρα να βρεις ακρη!