Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Η αλήθεια είναι πως η ονομασία "super league", "football league" για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πρωτάθλημα είναι το λιγότερο αστεία - για να μη πω γελοία. Μας έφαγε η ξενομανία ...

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μια χαρά ξέρει πως λέγεται. Απλά είναι οι κλασικές "μαγκιές" ορισμένων που και καλά βλέπουν μόνο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν τους αρέσει το ελληνικό, το απαξιώνουν κ.τ.λ..

Προσπερναω το υφακι σου,βλεπω τα ξερεις ολα. Το απαξιωνω οπως ειναι τωρα,εγω πηγαινα απο μικρος στο γηπεδο και ακομα παω που και που,αλλα τα τελευταια 4-5 χρονια,εχω ξενερωσει.Το συγκρινω βεβαια οχι μονο ποιοτικα αλλα και με τις συνθηκες που διεξαγεται (οιγνωστες παθογενειες και το σχολιο μου αφορα,οτι το πρωταθλημα μας εχει παρει στα ματια του κοσμου μεγαλυτερη αξια απο αυτη που πραγματικα εχει.
Ναι η Super League οπως την καταντησαν τωρα,δεν λεει.Προτιμω να βλεπω μικροτερες κατηγοριες στην Ελλαδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην αρχίσουμε πάλι, please

Εχεις δικιο,διεγραψε το δικο μου,δε φταιει το φορουμ.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ολοι μας βλεπουμε ό,τι προτιμούμε, ο καθενας για τους λόγους τους. Ας σεβαστει ο ενας τον αλλο. Ειναι κουραστικό να διαβαζουμε τετοιες συζητησεις εδω.

Ξερει κανεις αν,υποθετικα,ο ΟΤΕ θα μπορουσε ποτε να παρει διακιωματα και να μεταδωσει καποια στιγμη παιχνιδια της Championship;Απο τη στιγμη που δειχνει ,ας πουμε κυπελλο Βραζιλιας,που φανταζομαι θα εχει περιορισμενη τηλεθεαση.

Ναι δεν τα έχει κάποιος.

Αλλά ας πάρει πρώτα τα δικαιώματα των αγγλικών κυπέλλων, και μετά την Championship.

Ισως να κανω και λαθος αλλα τα πρεπει να είναι μετρημένα στα δαχτυλα του ενός χεριου τα πακετα που δειχνουν championship,και είναι κριμα γιατι το πρωταθλημα είναι εξαιρετικο.Ισως οι Αγγλοι να ζητανε τον ουρανο με τ'αστρα και να μην αξιζει να δωσει καποιος τοσα χρηματα

Ναι,οικονομικο θα ειναι βεβαια το θεμα.Απο την αλλη ειναι τοσο γεματο το προγραμμα,που να εμπαιναν και αλλα.

Γενικά οτι εχει να κανει με μικρότερες κατηγορίες δεν δίνουν και πολύ βάση .επρεπε να έρθει ο ΟΤΕ για να κανά δείξει β' εθνική(football league ).αν θυμαμε καλα η νοβα το είχε κόψει .δεν συγκρίνεται κανένα πρωτάθλημα μεταξύ τους σε οποία χώρα και να ειναι .επρεπε να πάρει η ΑΕΚ η ο Άρης γ εθνική για δείξουν και κάτι απο εκεί .

OTE TV

Απο σήμερα το πρωί ο αποκωδικοποιητής μου μου εμφανίζει το μήνυμα να αφαιρέσω και να επανατοποθετήσω την κάρτα μου.Μετα απο 20 λεπτά τα ίδια...και πάει λέγοντας.
Τον otetv τον έχω απο 28/12/2014 (PVR).
Λέτε να μου τον αλλάξουν?
Επίσης θα μείνω καθόλου χωρίς τηλεόραση ή όταν θα έρθει θα τους πάρω τηλ. να μου τον ενεργοποιήσουν?
Και κάτι τελευταίο:oteshop ή 13888? τι λέτε καλύτερα?

Παιδιά το National Geografic Channel (SD) δεν βγάζει ελληνικές διαφημίσεις;;;;,

Last edited by a moderator:
Παιδιά το National Geografic Channel (SD) δεν βγάζει ελληνικές διαφημίσεις;;;;,

το συγκεκριμένο feed είναι το Ρουμάνικο NatGeo..οι ελληνικές διαφημίσεις "μπαίνουν" πάνω από τις ρουμάνικες ...συνήθως..

απλώς πολλές φορές βλέπουμε το original περιεχόμενο στα διαφημιστικά break..

μπακαλοδουλειά δηλαδή.:award:

Last edited by a moderator:

Αρα βάζουν τις ελληνικές διαφημίσεις όποτε τους καπνίσει. ..

Νομίζω ότι υπάρχει γραφείο στην Ελλάδα για τα fox και national geographic ας το δούνε γιατί όντως είναι ενοχλητικό.

καλησπερα παιδια.σε περιπτωση ενεργοποιησης και δευτερο πακετου οτε tv family (ενεργο ηδη ενα full)στον ιδιο λογαριασμο υπαρχει περιπτωση καλυτερης τιμης?ρωταω γιατι δεν βρηκα πουθενα κατι.η σταθερη-ιντερνετ ειναι σε αλλη εταιρια

Σχετικα με το δεκτη του otetv υπαρχει καποια ρυθμιση να μπουν τα καναλια σε προσωπικα μπουκετα οπως στη nova με κανονικη αριθμηση 1,2 κτλ?

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σχετικα με τη δυνατοτητα επιγειων καναλιων στο δεκτη του οτε αυτα πιανουν μεσω του πιατου η μεσω της επιγειας κεραιας?επισης διαβασα οτι τα καναλια μπαινουν απ τη θεση 800 κ μετα.μπορουν να μπουν τα καναλια οπως θες π.χ. 800 Ant1 801 Star κτλ η πρεπει να μπουν ολα τα ψηφιακα με τη σειρα των συχνοτητων δηλαδη Ν1 Νplus vouli κτλ.

Ερώτηση.
Ο δέκτης ήταν του πατέρα μου, τον πήρα για όσο διαρκεί η συνδρομή του. (R.I.P.)
Μόλις λήξει η συνδρομή, μπορεί ο δέκτης να πιάνει τα επίγεια ψηφιακά? Είναι συνδεδεμένος με δορυφορικό καλώδιο που έρχεται από πολυδιακόπτη, στον οποίο φυσικά μπαίνει και το καλώδιο της επίγειας.
Επίσης, ως προς τα δορυφορικά, μπορέι να δείξει (τα ελεύθερα) κανάλια από 4 δορυφόρους? Έχουμε ένα Τ90 στη ταράτσα που πάει στο πολυδιακόπτη...

Attachments

• WP_000964.jpg
    WP_000964.jpg
    51.1 KB · Views: 114