Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Με ποιΑ κινηματογραφικά στούντιο έχει υπογράψει ο ΟΤΕ ?. Απο πρεμιέρες τι παίζει? γιατί ακούω απο διάφορους για φτωχό κινηματογραφικό περιεχόμενο .

Έχω αλλάξει το router του ΟΤΕ με ένα tp link αν βάλω ΟΤΕ TV μέσω δικτύου θα δουλεύει η θα πρέπει να βάλω ξανά την μαλ....α το zte ?

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Με ποιΑ κινηματογραφικά στούντιο έχει υπογράψει ο ΟΤΕ ?. Απο πρεμιέρες τι παίζει? γιατί ακούω απο διάφορους για φτωχό κινηματογραφικό περιεχόμενο .
Universal, MGM, miramax, και εχει μετά απο νόβα Disney, fox, και νομίζω Sony

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πόσες μέρες διαρκεί η φορητότητα απο την forthnet στον ΟΤΕ? εχουν περάσει 6 εργάσιμες και καμία ειδοποίηση.

Καλησπέρα! Αυτός ο 8ψήφιος κωδικός που εμφανίζεται κάθε λίγο στην οθόνη μου βλέποντας το MCI-CHE μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι..?
Μπορώ να το απενεργοποιήσω κάπως απο τον δέκτη μου? 'Εχω αυτόν με τον σκληρό δίσκο..

Σε όλους βγαίνει αυτό ανά διαστήματα.
Είναι έλεγχος που κάνει ο οτε για να δει μήπως και κάνεις stream το σήμα του για να σου κόψει την κάρτα.

Ομολογουμενως ειναι πολυ πιο διακριτικο σε συγκριση με αυτο της νοβα.

Μία βοήθεια. Είχα και έχω Nova μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Τώρα, ελέω Champions League θέλω να μεταπηδήσω σε Ote Tv.

Πιάτο και εγκατάσταση για PVR που θέλω υπάρχει ήδη, κοινώς δεν με νοιάζει η δωρεάν εγκατάσταση.

Το πιάτο του OTE θα πάει στο χωριό μου, μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποιον αποκωδικοποιητή για να πιάνει τα κανάλια της Digea ή τζίφος? Αν μεταφέρω εκεί, όποτε πηγαίνω τον αποκωδικοποιητή, θα πιάνω κανονικά OTE Tv?

Το πιάτο του OTE θα πάει στο χωριό μου, μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποιον αποκωδικοποιητή για να πιάνει τα κανάλια της Digea ή τζίφος;
Ναι μια χαρα θα δουλευει.

Αν μεταφέρω εκεί, όποτε πηγαίνω τον αποκωδικοποιητή, θα πιάνω κανονικά OTE Tv?
Επισης ναι, αλλα η digea με τον οτε ειναι σε διαφορετικους δορυφορους, οποτε καθε φορά ή θα πρεπει να στρεφεις το πιατο, ή να βαλεις δευτερο lnb με ενα diseq ή ενα μοτερ.

(Αυτα με την προφανη υποθεση πως δεν υπαρχει επιγεια καλυψη στο χωριο σου. Διαφορετικά, το καλυτερο ειναι μια απλη επιγεια κεραια αντι για δορυφορικη digea και το πιατο μονιμα στους 9Ε για τον οτε.)

Ευχαριστώ θερμά.

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου που θέλω να τα έχω και τα δύο παράλληλα και μέχρι να κοπεί η Nova, μπορώ να έχω και δεύτερο LNB στο ίδιο πιάτο ή δεν αξίζει για ένα μήνα το κόστος?

Ενα lnb και ενα diseq με μια βαση αντε να κοστισει 10-12ευρω; Αν πρεπει βεβαια να ερθει ανθρωπος για να στο εγκαταστησει, θα ανεβει αρκετα το κοστος αναλογα με το που εισαι. Πιστευω δεν αξιζει για ενα μηνα.

Υποτίθεται ότι η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν εγκατάσταση και έλεγα ο τεχνικός που θα έρθει να κάνει αυτό τουλάχιστον. Εξάλλου μπορεί να χρειαστεί μελλοντικά, έτσι το σκέφτηκα.

Η εγκατασταση θα ειναι δωρεαν στην κύρια οικια ομως, όχι στο χωριο. Εκει θα πρεπει να το κανεις ή ο ιδιος ή να βαλεις καποιον.

Η δωρεάν εγκατάσταση περιλαμβάνει την διαδικασία για λήψη του eutelsat 9A, του δορυφόρου που είναι ο otetv.
Κάθε τι άλλο σε συνεννόηση με τον τεχνικό. Νομίζω το αναφέρει κι ο οτε στο site του.

Το πιάτο του OTE θα πάει στο χωριό μου, μπορώ να το χρησιμοποιήσω με κάποιον αποκωδικοποιητή για να πιάνει τα κανάλια της Digea ή τζίφος;
Αν μιλάς για επίγεια λήψη, όχι.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Η εγκατασταση θα ειναι δωρεαν στην κύρια οικια ομως, όχι στο χωριο. Εκει θα πρεπει να το κανεις ή ο ιδιος ή να βαλεις καποιον.

Στο χωριό θα φέρω τεχνικό, δεν περιμένω δωρεάν εγκατάσταση εκεί.

Η δωρεάν εγκατάσταση περιλαμβάνει την διαδικασία για λήψη του eutelsat 9A, του δορυφόρου που είναι ο otetv.
Κάθε τι άλλο σε συνεννόηση με τον τεχνικό. Νομίζω το αναφέρει κι ο οτε στο site του.

Λογικό μου ακούγεται, απλά έλεγα εφόσον θα γλυτώσει την ταλαιπωρία από την εγκατάσταση πιάτου, να μου κάνει αυτό instead.

Αν μιλάς για επίγεια λήψη, όχι.

Για δορυφορική λήψη είναι κλειδωμένα?

Κοιτα, αναλογα με τι πιατο ειχες πριν για την νοβα, ειναι καλυτερα ο τεχνικος να σου εγκαταστησει το καινουργιο κατοπτρο του οτε στην μονιμη κατοικια και να κανεις ό,τι θελεις με το παλιό.

Τα δορυφορικά digea εχουν ελαφρια κωδικοποιηση-σχεδον ειναι ελευθερα, υπαρχουν παντου τα κλειδια. Χρειαζεται τον καταλληλο δεκτη.

Προτείνεις δηλαδή να του πω να απεγκαταστήσει το παλιό πιάτο και να βάλει το καινούργιο στη θέση του?

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να προλάβω τα ματς του Champions League του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν θέλω και να κόψω τη Nova εντελώς και να την πληρώσω τσάμπα για ένα μήνα που την έχω