Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Θα σε καλέσει ο τεχνικός εντός πέντε ημερών . Έτσι έγινε με εμενα.

Re: Πρόγραμμα OTE TV

παιδια εσεις που εχετε οτε μπορειτε να μου πειτε εαν εχουν καλες εκπομπες τα καναλια science & IDX ?? τα αλλα τα εχει και το νοβα που εχω τωρα και βλεπω διαφορα απο αυτοκινητα/αποθηκες/δημοπρασιες/ενεχυροδανειστήρια/αναπαλεωσεις /αντικες κτλ .. δεν βλεπω με ζωα ιδιετερα ... επισης το παιδικο καναλι disney junior εχει για παιδια μεχρι 6 χρονον κανενα καλο παιδικο το πρωι πχ 8 μεχρι 10 ? εκει βλεπουν συνηθως τα δικα μου παιδικα

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Όταν διακόπτεις ,το πρώτο 6μηνο, ΟΤΕ-ΤV (μόνο τηλεόραση) πόσο είναι το πέναλτυ;

α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο εξάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών,

α) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το πρώτο εξάμηνο ποσό ίσο με το σύνολο των Συνδρομών έξι (6) μηνών,

Ευχαριστώ.Άρα χοντρικά 180 ευρώ.Και το 2ο 6μηνο;

β) σε περίπτωση καταγγελίας κατά το δεύτερο εξάμηνο τις υπολειπόμενες μηνιαίες Συνδρομές μέχρι το πέρας της ελάχιστης διάρκειας δέσμευσης.

ευχαριστω για τις απαντησεις σχετικα με το περιεχομενο .. ελαβα και προσφορα που δεχτηκα σημερα και απο 10/9/2015 που θα ειμαι ελευθερος απο φορτηνετ ερχομαι ΟΤΕ :)

Καλημερα. Πριν λιγες ημερες εβαλα ΟΤΕΤΒ μεσω δορυφορου και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος, αν μπορω να βλεπω σε 2η τηλεοραση εντος σπιτιου διαφορετικο καναλι απ οτι στην 1η κι αν ναι πως. Επιπλεον θα ηθελα να ρωτησω αν στον PvR μπορει να συνδεθει εξωτερικος δισκος ειτε για εγγραφη, ειτε για αναπαραγωγη βιντεο. Ευχαριστω.

Καλημέρα. Αναφερεσαι στο multiview. Προς το παρόν, δεν γινεται σε συνδρομες μεσω δορυφόρου. Εχει ακουστει παντως πως θα ενεργοποιηθει η λειτουργια εντος 2015. Επισης δεν μπορεις να συνδεσεις εξωτερικό δισκο.

Ευχαριστω πολυ. Ελπιζω να γινει οντως εντος του 2015, διοτι υπαρχει καθημερινη μαχη μεταξυ εμου και των πιτσιρικαδων για sports vs cartoons!

μια ευκολη ισως λυση εαν υπαρχει ταβλετ ειναι μεσα απο το ote go που δειχνει 2 παιδικα καναλια ... δειχνει και τα αθλητικα εαν περασει η γνωμη των παιδιων στο ποιος θα μεινει στο σαλονι στην μεγαλη τηλεοραση :)

Καλημέρα. Τον περασμένο μήνα αποφάσισα να περάσω απο forthnet/nova σε OTE TV full pack. Πήρα το γνωστό τηλέφωνο, μου έγινε η επιθυμητή προσφορά και συμφωνήσαμε.
Ηδη απο 21/8 έχω κανονικά τηλ και internet αλλά για τηλεόραση ακόμα τπτ. Παίρνω στο 13888, καταγράφουν το αίτημα μου και περιμένω να με πάρουν, αλλά δεν.... Αργεί τόσο πολύ ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Από την στιγμή που μιλάς για τον περασμένο μήνα, φυσικά και έχουν αργήσει. Νομίζω μέσα σε 10 εργάσιμες έρχεται ο τεχνικός.

Με πήραν πριν λίγο τηλ και Τρίτη παραλαμβάνω εξοπλισμό. Ειχαν πολύ φόρτο τελευταία, μου είπαν...

Επειδή, τώρα έχω το πιάτο της nova, γίνεται να μείνει και για τον ΟΤΕ (με κάποια ρύθμιση) και να πάω του ΟΤΕ στο εξοχικό; Η να γίνει το αντίστροφο;

Αποκωδικοποιητη και καρτα λογικα σου εδωσαν μαζι με το ρουτερ, σωστα? Αν ναι τοτε μπορεις να πειραματιστεις με το πιατο της νοβα για να μην περιμενεις ως την τριτη.