Η χρέωση για τον ΟΤΕTV ξεκινάει από την ημερομηνία που θα έρθει ο τεχνικός και θα κάνει την εγκατάσταση του πιάτου και το συντονισμό του δέκτη; Μόλις έλαβα με email τον λογαριασμό και ενώ ο τεχνικός είχε έρθει στις 6 Αυγούστου η χρέωση στο λογαριασμό ξεκινάει από 3 Αυγούστου, δηλαδή με χρεώνουν 3 ημέρες παραπάνω.
Καλησπέρα όπου να ναι τελειώνει η προσφορά για την τηλεόραση και μένει ένας χρόνος ακόμη Internet + Τηλέφωνο. Παίζει καμία άλλη προσφορά γιατί σκέφτομαι να σταματήσω. . Η ακριβαίνει;
Οκ. Υπερβάλλω κάπως, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Αν θεωρείς την τιμή εντάξει, δεν μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο. Κρίνοντας από τον εγκαταστάτη της Nova, ο οποίος βρήκε το δορυφόρο από το iPhone, και έκανε σχετικά γρήγορα για να ανοίξει τις τρύπες και να στήσει το πιάτο, πιστεύω ότι η στόχευση είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι αυτής της διαδικασίας.Ενταξει δεν ειναι δουλειά ενός λεπτου.. μην υπερβάλλουμε.. αν ηταν ενος λεπτου και αναλόγων γνωσεων και απαιτησεων εξοπλισμού θα την καναμε όλοι μόνοι μας..
Άρα γίνεται; πως θα μπορούσα να το κάνω και εγώ; οποίες συμβουλές ευπρόσδεκτες!!Ναι καταλαβαινω πολύ καλά τι θέλεις να πεις και εχω ερθει σε αρκετες αντιπαραθέσεις για αυτό που θέλεις να πεις.. πως μπορεί να παιρνει κάποιος ενα 30άρι για 20 λεπτά υπόθεση ή για κάτι το οποιο με φραπεδια-τηλεόραση-δέκτη και dishpointer.com μπορείς να το κάνεις μόνος σου..
Ευχαριστώ!
Ελπίζω να είναι το κατάλληλο νήμα για την απορία μου.
Με κάλεσε χθες ο τεχνικός για να κλείσουμε ραντεβού για το OTE tv. Τον ρώτησα για συνεγκατάσταση παράλληλα με τη Nova και μου είπε ότι στο υπάρχον πιάτο μου δεν γίνεται, αλλά στο πιάτο του OTE tv που θα μου φέρει, μπορεί να το κάνει.
Πώς γίνεται αυτό? Εγώ ξέρω ότι ο OTE δίνει 60άρι. Άλλαξε κάτι ή θα μου βάλει κανένα 60αρι πιάτο με διπλό LNB και δεν θα βλέπω ούτε Nova, ούτε Ote tv στο τέλος?
O OTE χρεωνει τους εγκαταστατες με πιατα και πρεπει και εκεινοι να τα αποχρεωθουν καποια στιγμη. Ο τεχνικος υπεργολαβος του ΟΤΕ παιρνει συγκεκριμενα λεφτα για να κανει συγκεκριμενο πραγμα. Θελει υποχρεωτικα να αποχρεωθει το πιατο και τα υλικα εγκαταστασης. Δυστυχως για τετοιες δουλειες καλο ειναι να εχεις δικο σου τεχνικο που εμπιστευεσαι
Ελπίζω να είναι το κατάλληλο νήμα για την απορία μου.
Με κάλεσε χθες ο τεχνικός για να κλείσουμε ραντεβού για το OTE tv. Τον ρώτησα για συνεγκατάσταση παράλληλα με τη Nova και μου είπε ότι στο υπάρχον πιάτο μου δεν γίνεται, αλλά στο πιάτο του OTE tv που θα μου φέρει, μπορεί να το κάνει.
Πώς γίνεται αυτό? Εγώ ξέρω ότι ο OTE δίνει 60άρι. Άλλαξε κάτι ή θα μου βάλει κανένα 60αρι πιάτο με διπλό LNB και δεν θα βλέπω ούτε Nova, ούτε Ote tv στο τέλος?
Εντάξει, αυτό το καταλαβαίνω. Υπάρχει όμως περίπτωση, ο τεχνικός να μπορεί να δώσει 80άρι πιάτο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.