Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα όπου να ναι τελειώνει η προσφορά για την τηλεόραση και μένει ένας χρόνος ακόμη Internet + Τηλέφωνο. Παίζει καμία άλλη προσφορά γιατί σκέφτομαι να σταματήσω. . Η ακριβαίνει;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Η χρέωση για τον ΟΤΕTV ξεκινάει από την ημερομηνία που θα έρθει ο τεχνικός και θα κάνει την εγκατάσταση του πιάτου και το συντονισμό του δέκτη; Μόλις έλαβα με email τον λογαριασμό και ενώ ο τεχνικός είχε έρθει στις 6 Αυγούστου η χρέωση στο λογαριασμό ξεκινάει από 3 Αυγούστου, δηλαδή με χρεώνουν 3 ημέρες παραπάνω.

Επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τους ανέφερα τη λάθος χρέωση και ζήτησα να κάνω αίτημα ώστε να μου αφαιρεθεί το επιπλέον ποσό που με χρέωσαν. Η υπάλληλος σαν δικαιολογία για τη λάθος χρέωση μου είπε ότι σαν ημερομηνία ενεργοποίησης παίρνουν την ημέρα καταχώρησης της αίτησης σύμβασης στο σύστημά τους, η χρέωση ξεκινάει μετά από 6 ημέρες και μέσα στο διάστημα αυτό θα πρέπει να έχει έρθει ο τεχνικός και να έχει κάνει την εγκατάσταση. Στην δικιά μου περίπτωση η καταχώρηση έγινε 27 Ιουλίου για αυτό άρχισαν να με χρεώνουν από τις 3 Αυγούστου, όμως ο τεχνικός άργησε να έρθει για την εγκατάσταση αφού ήρθε στις 6 Αυγούστου επομένως έπρεπε η χρέωση να ξεκινάει από τις 6 Αυγούστου.
Το περίεργο που μου είπε είναι ότι σαν ημερομηνία έναρξης της σύμβασης και επομένως της 24μηνης δέσμευσης του συμβολαίου παίρνουν την ημέρα καταχώρησης της αίτησης σύμβασης στο σύστημά τους. Με αυτό που κάνουν πιστεύω ότι σου τρώνε ημέρες συνδρομής αφού η 24μηνη προσφορά με την προνομιακή τιμή τελειώνει πιο γρήγορα, για μένα 27 Ιουλίου 2015 έως 27 Ιουλίου 2017 αντί για 6 Αυγούστου 2015 έως 6 Αυγούστου 2017. Δίκιο δεν έχω ή κάνω λάθος; Το ίδιο ισχύει και για το double play.

Αν γίνεται έτσι έχεις δίκαιο.
Αφού για να ενεργοποιήσουν την κάρτα και να έχεις εικόνα,τους κάνεις τηλέφωνο, ε τότε έπρεπε να ξεκινάει η σύμβαση.
Αφού αυτοί το χειρίζονται και αυτό.

Καλησπέρα όπου να ναι τελειώνει η προσφορά για την τηλεόραση και μένει ένας χρόνος ακόμη Internet + Τηλέφωνο. Παίζει καμία άλλη προσφορά γιατί σκέφτομαι να σταματήσω. . Η ακριβαίνει;

Πάρε τηλέφωνο στο 13888 και ζήτα διακοπή της τηλεόρασης. Θα σου κάνουν προσφορά 100%, γιατί αυτή την επόχή δεν αφήνουν ούτε έναν πελάτη να φύγει.

Πόσο εύκολο είναι να γυρίσει κάποιος το πιάτο από Νοβα σε ΟΤΕ; στη γειτονιά μου ζητάει 30 ο μάστορας, που θεωρώ υπερβολικά για μια δουλειά 1 λεπτού. Κάποιο app θα βοηθήσει; προτάσεις;

Ευχαριστώ!

Ενταξει δεν ειναι δουλειά ενός λεπτου.. μην υπερβάλλουμε.. αν ηταν ενος λεπτου και αναλόγων γνωσεων και απαιτησεων εξοπλισμού θα την καναμε όλοι μόνοι μας..

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ενταξει δεν ειναι δουλειά ενός λεπτου.. μην υπερβάλλουμε.. αν ηταν ενος λεπτου και αναλόγων γνωσεων και απαιτησεων εξοπλισμού θα την καναμε όλοι μόνοι μας..
Οκ. Υπερβάλλω κάπως, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Αν θεωρείς την τιμή εντάξει, δεν μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο. Κρίνοντας από τον εγκαταστάτη της Nova, ο οποίος βρήκε το δορυφόρο από το iPhone, και έκανε σχετικά γρήγορα για να ανοίξει τις τρύπες και να στήσει το πιάτο, πιστεύω ότι η στόχευση είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι αυτής της διαδικασίας.

Ναι καταλαβαινω πολύ καλά τι θέλεις να πεις και εχω ερθει σε αρκετες αντιπαραθέσεις για αυτό που θέλεις να πεις.. πως μπορεί να παιρνει κάποιος ενα 30άρι για 20 λεπτά υπόθεση ή για κάτι το οποιο με φραπεδια-τηλεόραση-δέκτη-διάθεση και dishpointer.com μπορείς να το κάνεις μόνος σου..

Ναι καταλαβαινω πολύ καλά τι θέλεις να πεις και εχω ερθει σε αρκετες αντιπαραθέσεις για αυτό που θέλεις να πεις.. πως μπορεί να παιρνει κάποιος ενα 30άρι για 20 λεπτά υπόθεση ή για κάτι το οποιο με φραπεδια-τηλεόραση-δέκτη και dishpointer.com μπορείς να το κάνεις μόνος σου..
Άρα γίνεται; πως θα μπορούσα να το κάνω και εγώ; οποίες συμβουλές ευπρόσδεκτες!!

θα προσθέσω οτι χρειάζεσαι και τη συχνότητα αναφοράς του 9.0Ε.. με λίγο ψαξιμο (google-στοχευση Eutelsat 9A) και διαθεση θα τα καταφέρεις διότι ειναι και ευκολος δορυφορος..
Σόρρυ για το offtopic.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα το ψάξω και πιο αναλυτικά τώρα που έχω σημείο αναφοράς.!

ΒΛεπω ζωντανες μεταδοσεις 12 ματς απο Europa League συν 4-5 σε μαγνητοσκοπηση.Τα υπολοιπα;Καποια ενημερωση στο λεπτο προς λεπτο;´Η με τα γκολ,στην εκπομπη μετα τους αγωνες;Αν και με 24 ματς...

Ελπίζω να είναι το κατάλληλο νήμα για την απορία μου.

Με κάλεσε χθες ο τεχνικός για να κλείσουμε ραντεβού για το OTE tv. Τον ρώτησα για συνεγκατάσταση παράλληλα με τη Nova και μου είπε ότι στο υπάρχον πιάτο μου δεν γίνεται, αλλά στο πιάτο του OTE tv που θα μου φέρει, μπορεί να το κάνει.

Πώς γίνεται αυτό? Εγώ ξέρω ότι ο OTE δίνει 60άρι. Άλλαξε κάτι ή θα μου βάλει κανένα 60αρι πιάτο με διπλό LNB και δεν θα βλέπω ούτε Nova, ούτε Ote tv στο τέλος?

Last edited by a moderator:

Με κάλεσε χθες ο τεχνικός για να κλείσουμε ραντεβού για το OTE tv. Τον ρώτησα για συνεγκατάσταση παράλληλα με τη Nova και μου είπε ότι στο υπάρχον πιάτο μου δεν γίνεται, αλλά στο πιάτο του OTE tv που θα μου φέρει, μπορεί να το κάνει.

Πώς γίνεται αυτό? Εγώ ξέρω ότι ο OTE δίνει 60άρι. Άλλαξε κάτι ή θα μου βάλει κανένα 60αρι πιάτο με διπλό LNB και δεν θα βλέπω ούτε Nova, ούτε Ote tv στο τέλος?

O OTE χρεωνει τους εγκαταστατες με πιατα και πρεπει και εκεινοι να τα αποχρεωθουν καποια στιγμη. Ο τεχνικος υπεργολαβος του ΟΤΕ παιρνει συγκεκριμενα λεφτα για να κανει συγκεκριμενο πραγμα. Θελει υποχρεωτικα να αποχρεωθει το πιατο και τα υλικα εγκαταστασης. Δυστυχως για τετοιες δουλειες καλο ειναι να εχεις δικο σου τεχνικο που εμπιστευεσαι

Γεια σας παιδιά,

Προσπαθω να ρυθμίσω ένα OTE TV στο σπίτι μου στην Ολλανδία.. δυστυχώς πρώτη φορά ασχολήθηκα με κάτι τέτοιο και μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κατί.
Υπάρχει ένας Έλληνας τεχνικός εδώ...αλλά με έχει (τουλάχιστων) στο περίμενε....

Η ερώτηση μου είναι:
Υπάρχει κάποιο tip, κάτι που θα ήξερε ένας Έλληνας τεχνικός παραπάνω σε σχέση με κάποιον ξένο τεχνικό?
Αν και δε θέλω να πάω σε Τούρκους, Ινδους κλπ.. υπάρχει πληθώρα επιλογών σε αυτούς

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

O OTE χρεωνει τους εγκαταστατες με πιατα και πρεπει και εκεινοι να τα αποχρεωθουν καποια στιγμη. Ο τεχνικος υπεργολαβος του ΟΤΕ παιρνει συγκεκριμενα λεφτα για να κανει συγκεκριμενο πραγμα. Θελει υποχρεωτικα να αποχρεωθει το πιατο και τα υλικα εγκαταστασης. Δυστυχως για τετοιες δουλειες καλο ειναι να εχεις δικο σου τεχνικο που εμπιστευεσαι

Εντάξει, αυτό το καταλαβαίνω. Υπάρχει όμως περίπτωση, ο τεχνικός να μπορεί να δώσει 80άρι πιάτο?

Εντάξει, αυτό το καταλαβαίνω. Υπάρχει όμως περίπτωση, ο τεχνικός να μπορεί να δώσει 80άρι πιάτο?

Εκτός κι αν εννοεί ο τεχνικός ότι θα σου βάλει επιπλέον το δικό του κάτοπτρο και θα σου κατεβάσει ένα καλώδιο μέσω διακόπτη diseqc.
Τα υπόλοιπα βέβαια που χρειάζονται για τη συνεγκατάσταση,δεν ξέρω αν θα στα κάνει ο ίδιος ή θα πρέπει να τα κάνεις μόνος σου.