Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Μέχρι τώρα " έπαιζα " απέναντι στην Nova.
Τώρα θα βλέπω και τα 2.

Μια συμπληρωματική ερώτηση.
Δεν είναι 320 GB χώρου ο δίσκος;
Αυτό που επισυναψα είναι από το αυτοματοποιημένο email που πήρα
Με εκτιμηση

O παλιός PVR δέκτης είχε 320GB update ενώ ο νέος ο υβριδικός έχει 500GB δίσκο....μάλλον έχει ξεχαστεί το μήνυμα

http://www.otetv.gr/portal/page/portal/OTETV/help/satFaqs?type=faq

Πληρεστατο..
Μου έλυσε σχεδόν όλες τις απορίες.
Βέβαια δεν ξέρω ακόμα 2 πράγματα

Στον pvr hybrid μπορώ να βάλω έξτρα stick η σκληρό δισκο εκτός τον 500 GB?

Και πόσα mbps καταναλώνει το replay tv σε HD καναλι και αν ειναι ιδιο bandwidth και σε ενοικιαζόμενη ταινία πάντα HD

Στον PVR Hybrid είναι απενεργοποιημένη η θύρα USB οπότε δεν μπορείς να βάλεις εξωτερικό σκληρό

Το replay TV είναι σε SD, εκτός και εάν έχεις IPTV πάνω από VDSL με HD ροή ενεργοποιημένη.
Οι VOD HD ταινίες είναι στα 6.5-7 Mbps

Ανάλογα με την ταχύτητα της Internet σύνδεσης τους, ενδέχεται να χρειαστεί να αποθήκευσεται προσωρινά το περιεχομένο σε σκληρό δίσκο

Ποση πρεπει να ειναι η ταχυτητα,για μενα που δεν θελω να εχω αλλο σκληρο;

Η υπηρεσία OTE Replay TV διατίθεται σε επιλεγμένα προγράμματα τα οποία φέρουν σχετική σήμανση

Δηλαδη ποσα ειναι αυτα τα προγραμματα;Γιατι οχι το συνολο των προγραμματων;

Για το 1ο το αναφέρει το σχετικό μήνυμα στον έλεγχο ταχύτητας (4Mbps για SD και 7Mbps για HD περιεχόμενο
Για το 2ο Replay TV έχουν αρκετά κανάλια/προγράμματα (π.χ. ΟΤΕ Sports, ΟΤΕ HISTORY, τα μεγάλα Ελληνικά, FOX/FOXlife, κάποια ΟΤΕ CINEMA, Village, Sundance, παιδικά κλπ) δεν τα θυμάμαι όλα απ' έξω. Όλα δεν έχουν κυρίως λόγω δικαιωμάτων

Στον PVR Hybrid είναι απενεργοποιημένη η θύρα USB οπότε δεν μπορείς να βάλεις εξωτερικό σκληρό

Το replay TV είναι σε SD, εκτός και εάν έχεις IPTV πάνω από VDSL με HD ροή ενεργοποιημένη.
Οι VOD HD ταινίες είναι στα 6.5-7 Mbps

Ισως έχω μπερδέψει κάτι. Αφού το Replay TV είναι μόνο σε SD για εμάς που έχουμε ΟΤΕ ΤV μέσω δορυφόρου (με τον υβριδικό PVR δέκτη και καλώδιο ethernet συνδεδεμένο), γιατί στην φόρτωση προγραμμάτων από το Replay TV βγάζει το μήνυμα "Ελεγχος ταχύτητας. Απαιτείται ταχύτητα 4Mbps για SD και 7Mbps για HD περιεχόμενο";

Το μήνυμα είναι γενικό για Replay TV και VOD και στο VOD μπορείς να νοικιάσεις μια HD ταινία.
Επίσης οι ίδιοι αποκωδικοποιητές διατίθενται πλέον για ΟΤΕ ΤV Μέσω Δορυφόρου και Μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης

1)Αρα στην περίπτωσή μου, αν θέλω να δω στο Replay TV έναν πχ αγώνα που τον είχε δειξει ο ΟΤΕ TV σε HD, θα τον δω σε κατώτερη SD ποιότητα;

2) Αν αντιθέτως γράψω τον ίδιο αγώνα σε σκληρό δίσκο, θα εγγραφεί σε HD ποιότητα;

Τον υβριδικό δέκτη τον συνδέω στην Lan 4 router του ΟΤΕ speedport entry 2i ( STB) ή αυτη η θύρα είναι μόνο για iptv λειτουργία;

Ρωτάω γιατί είχα συνδέσει στην ανωτέρω θύρα το Vodafone full σήμα και δεν " έπαιζε"

Όταν διάβασα το manual του router έλεγε ότι αυτή η θύρα ( STB) είναι αποκλειστικά για τον δέκτη αλλά δεν διευκρινιζε αν είναι για iptv η για δορυφορικό με τις έξτρα υπηρεσίες replay tv Και vod.
Με εκτίμηση

όχι θα τον συνδέσεις στο 1 ή 2 ή 3. Το 4 είναι μόνο για ΟΤΕ tv μέσω ιντερνετ

Τον υβριδικό δέκτη θα πρέπει να τον συνδέσεις στις θύρες 1-3, το λέει καθαρά στο manual του αποκωδικοποιητή.
Η θύρα 4 είναι μόνο για τους IPTV πελάτες.

Καλησπέρα . Όταν ήρθε ο τεχνικός έβαλε 60αρι πιάτο. Μου φάνηκε περίεργο. Η Νόβα βάζει 80αρι και ο ΟΤΕ Από 80 που είχε παλιά το γύρισε σε 60αρι? Ή είχε κάνα παλιό και του είχε μείνει?

Παιδες την ερχομενη εβδομαδα ληγει το συμβολαιο μου για το ΟΤΕ TV SAT.Αν ζητησω διακοπη, μπορω να καταφερω να ανανεωσω για 1 χρονο στα 15,90 euro (η και λιγοτερα) στο full pack;Εχει παρει κανεις αυτο το πακετο η καλυτερο;

Έγραψα στον σκληρό δίσκο (νέος υβριδικός δέκτης pvr) από replay tv μια ταινία που έπαιξε στο star channel.

Πήγα σήμερα στις εγγραφές και είδα ότι δεν υπάρχει.

Ερώτηση : οι ταινίες τις οποιες αποθηκευω στον σκληρό δίσκο του δέκτη ΟΧΙ on demand αλλα από οποιοδήποτε κανάλι διαγράφονται και αυτες μετά από 48 ώρες;

Αν γίνεται είναι πολύ άκυρο παντως

Εάν γράψεις την ταινία κατά την αρχική προβολή την κρατάς όσο θέλεις, εάν την κατεβάσεις από το Replay TV, διαγράφεται τη στιγμή που το πρόγραμμα παύει να υπάρχει στο Replay TV δηλ. το πολύ 48 ώρες μετά. Η πολιτική διαγραφής επιβάλλεται από τα διακιώματα που παραχωρούν τα κανάλια/studios