Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγώ από την μεριά μου θα περιμένω έως τον Απρίλιο! Διότι στην συνέντευξη του ο ίδιος ο διευθυντής του ΟΤΕ tv, ανέφερε για αναβάθμιση για όλους τους συνδρομητές!

Παιδιά από τη μέρα που θα υπογράψεις το συμβόλαιο για φορητότητα μέσα σε πόσες μέρες συνήθως περνάει γραμμή στον ΟΤΕ?

Για ποιο λόγο η συνδρομή μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης είναι πλέον 6+ ευρώ πιο ακριβή απο την δορυφορική?

Full Pack - 24μηνη δέσμευση 31,13/μήνα iptv , 24,90/μήνα για πελάτες ΟΤΕ sat

Στην ουσία όσοι έχουν δορυφορικό έχουν πλέον extra υπηρεσίες , replay tv κτλ. Αλλά η τιμή της iptv αυξήθηκε.

Last edited:

Οι γονείς μου απέκτησαν ΟΤΕ TV και έχω 3 ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο, διότι είναι και κάποιας ηλικίας και δυσκολεύονται να βγάζουν άκρη μέσα από το EPG.

1) Υπάρχει κάποιος έντυπος οδηγός για τα κινηματογραφικά κανάλια; Θυμάμαι παλιά η NOVA έστελνε κάθε αρχή του μήνα.

2) Υπάρχει κάποιο patern στις ώρες και στο περιεχόμενο; Δηλαδή για παράδειγμα το OTE Cinema 1 κάθε μέρα στις 21:00 θα δείξει ταινία και το OTE Cinema 2 την ίδια ώρα σειρά. Ή την μία δείχνει ταινία στις 21:00, την άλλη στις 22:00 και την παράλλη σειρά στις 21:30;

3) Γενικότερα ποιο είναι το περιεχόμενο των κινηματογραφικών καναλιών. Ξέρω ότι το OTE Cinema 3 έχει μόνο ελληνικές ταινίες. Τα άλλα είναι αχταρμάς και δείχνουν σειρές και ταινίες όποτε, ή έχουν κάπως πιο αποκλειστικό περιεχόμενο;

Ευχαριστώ

Καλησπερα εχω otetv μεσω δορυφορου και θελω να βλεπουν και οι γονεις μου στον πανω οροφο διαφορετικο καναλι.
Υπαρχει τέτοια δυνατοτητα με μια συνδεση??

Μαλιστα...ουτε με καμια μαιμουδια??

Ειπανε θα βγει το multiview μεσα στο 2016,για να βλεπεις διαφορετικο καναλι,φανταζομαι σαν εξτρα υπηρεσια.

Καλησπερα εχω otetv μεσω δορυφορου και θελω να βλεπουν και οι γονεις μου στον πανω οροφο διαφορετικο καναλι.
Υπαρχει τέτοια δυνατοτητα με μια συνδεση??

Για αυτό το θέμα, πηρα τηλέφωνο στον γνωστό αριθμό για τις προσφορές και με ενημέρωσαν ότι για το δορυφορικό, χρειάζεται πράγματι δεύτερη συνδρομή...

Επίσης έχω την εντύπωση ότι το multiroom θα αφορά μόνο IPTV συνδρομητές. Μακάρι να μην ισχύσει τελικά...

καλησπερα σε ολους τους φιλους, μια απορια εχω,

ξερει καποιος γιατι στο replay tv που εχω στην δορυφορικη συνδεση (πηρα προσφατα τον υβριδικο αποκωδικοποιητη technicolor) η ποιοτητα εικονας ειναι αρκετα μετρια (standard definition, χωρις επιλογη για αλλαγη) ενω
στο οτε tv go που εχω στο tablet ειναι high definition?? (εχει επιλογη για 720p),

προσοχη μονο για το replay tv ρωταω γιατι κατα τα αλλα στα live προγραμματα η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη (το εχω στην επιλογη 1080p στα settings),

σημειωση οτι εχω vdsl 30 mb οποτε δεν ειναι θεμα ιντερνετ (γιατι ετσι μονο παιζει το replay tv - συνδεοντας τον δεκτη με το router)

χμους/γιωργος

Το έχουν γράψει συμφορουμίτες εδώ πολλές φορές, ίσως να μην το είδες ότι στο replay tv η προβολή θα είναι σε sd χωρίς δυνατότητα αλλαγής

Το έχουν γράψει συμφορουμίτες εδώ πολλές φορές, ίσως να μην το είδες ότι στο replay tv η προβολή θα είναι σε sd χωρίς δυνατότητα αλλαγής

σε ευχαριστω φιλε, ναι δεν το ειχα δει, μου κανει εντυπωση γιατι στο ote go σου εχει επιλογη για hd και φανταζομαι και αυτο τα παιρνει τα προγραμματα απο τον ιδιο server

Παιδια ξαφνικα το τηλεχειριστηριο αρχισε να αναβοσβηνει το λαμπακι το on/of συνεχεια σαν να ηταν πατημενο χωρις κανενα λογο. Αναγκαστηκα εβγαλα τις μπαταριες αλλα μετα δεν δουλευε . Αλλαξα μπαταριες , restart τον δεκτη αλλα το τηλεκοντρολ τιποτα . Καμια ιδεα ?

το ειχε κανει και εμενα αναβοσβηνε το κοκκινο και μερικες φορες λειτουργουσαν καποια κουμπια και καποια κολουσαν. Ηταν η ωρα του αλλα εμενα το εκανα τον πρωτο μηνα και μου εστειλαν αλλο δωρεαν.Δεν ξερω τι εγγυηση εχουν!!

καλησπερα σε ολους τους φιλους, μια απορια εχω,

ξερει καποιος γιατι στο replay tv που εχω στην δορυφορικη συνδεση (πηρα προσφατα τον υβριδικο αποκωδικοποιητη technicolor) η ποιοτητα εικονας ειναι αρκετα μετρια (standard definition, χωρις επιλογη για αλλαγη) ενω
στο οτε tv go που εχω στο tablet ειναι high definition?? (εχει επιλογη για 720p),

προσοχη μονο για το replay tv ρωταω γιατι κατα τα αλλα στα live προγραμματα η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη (το εχω στην επιλογη 1080p στα settings),

σημειωση οτι εχω vdsl 30 mb οποτε δεν ειναι θεμα ιντερνετ (γιατι ετσι μονο παιζει το replay tv - συνδεοντας τον δεκτη με το router)

χμους/γιωργος

Το Repaly TV προσφέρεται σε HD μόνο στους IPTV πελάτες με HD ροή, (δηλ, μόνο σε συνδρομητές με VDSL από καμπίνα).....στην παρούσα φάση.

Το υβριδικό συστημα με αναβαθμίσεις των αποκωδικοποιητών δεν είχαν πει πως θα ξεκινούσε Φλεβάρη του 16 ή θυμάμαι λάθος;

Το υβριδικό συστημα με αναβαθμίσεις των αποκωδικοποιητών δεν είχαν πει πως θα ξεκινούσε Φλεβάρη του 16 ή θυμάμαι λάθος;
Όσο ξεκίνησε και ο υποτιτλισμός του 50% του προγράμματος του viasat history. Πάντως οι αναβαθμίσεις για τους δορυφορικούς θα αρχίσει τον Απρίλιο

Ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, για Απρίλιο αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση......

Ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, για Απρίλιο αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση......
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω δει την επίσημη ανακοίνωση, για Φεβρουάριο είχα διαβάσει σε blog που ασχολείται με τα δορυφορικά. Προφανώς ήταν ράδιο αρβύλα ή πολύ απλά θυμάμαι λάθος.