Μαλιστα...ουτε με καμια μαιμουδια??
Καλησπερα εχω otetv μεσω δορυφορου και θελω να βλεπουν και οι γονεις μου στον πανω οροφο διαφορετικο καναλι.
Υπαρχει τέτοια δυνατοτητα με μια συνδεση??
Το έχουν γράψει συμφορουμίτες εδώ πολλές φορές, ίσως να μην το είδες ότι στο replay tv η προβολή θα είναι σε sd χωρίς δυνατότητα αλλαγής
καλησπερα σε ολους τους φιλους, μια απορια εχω,
ξερει καποιος γιατι στο replay tv που εχω στην δορυφορικη συνδεση (πηρα προσφατα τον υβριδικο αποκωδικοποιητη technicolor) η ποιοτητα εικονας ειναι αρκετα μετρια (standard definition, χωρις επιλογη για αλλαγη) ενω
στο οτε tv go που εχω στο tablet ειναι high definition?? (εχει επιλογη για 720p),
προσοχη μονο για το replay tv ρωταω γιατι κατα τα αλλα στα live προγραμματα η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη (το εχω στην επιλογη 1080p στα settings),
σημειωση οτι εχω vdsl 30 mb οποτε δεν ειναι θεμα ιντερνετ (γιατι ετσι μονο παιζει το replay tv - συνδεοντας τον δεκτη με το router)
χμους/γιωργος
Όσο ξεκίνησε και ο υποτιτλισμός του 50% του προγράμματος του viasat history. Πάντως οι αναβαθμίσεις για τους δορυφορικούς θα αρχίσει τον ΑπρίλιοΤο υβριδικό συστημα με αναβαθμίσεις των αποκωδικοποιητών δεν είχαν πει πως θα ξεκινούσε Φλεβάρη του 16 ή θυμάμαι λάθος;
Το υβριδικό συστημα με αναβαθμίσεις των αποκωδικοποιητών δεν είχαν πει πως θα ξεκινούσε Φλεβάρη του 16 ή θυμάμαι λάθος;
Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω δει την επίσημη ανακοίνωση, για Φεβρουάριο είχα διαβάσει σε blog που ασχολείται με τα δορυφορικά. Προφανώς ήταν ράδιο αρβύλα ή πολύ απλά θυμάμαι λάθος.Ποτέ δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, για Απρίλιο αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.