Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αυτό εξαρτάτε από τον χρόνο και την διάθεση σου. Σου εξήγησα και στα προηγούμενα post μου ότι και ο απλός από τον άλλο μήνα θα λάβει αναβάθμιση και θα γίνει υβριδικός. Μην νομίζεις ότι έχουν και διαφορά εξωτερικά σαν εμφάνιση είναι ακριβώς ίδιοι. Τώρα ο μόνος λόγος για να πας είναι στο ότι σου έχουν καταχωρήσει και χρεώσει ένα δέκτη τον οποίο πρακτικά δεν έχεις, εσύ αποφασίζεις.

ξερει καποιος τα specs του υβριδικου δεκτη?

Αυτό εξαρτάτε από τον χρόνο και την διάθεση σου. Σου εξήγησα και στα προηγούμενα post μου ότι και ο απλός από τον άλλο μήνα θα λάβει αναβάθμιση και θα γίνει υβριδικός. Μην νομίζεις ότι έχουν και διαφορά εξωτερικά σαν εμφάνιση είναι ακριβώς ίδιοι. Τώρα ο μόνος λόγος για να πας είναι στο ότι σου έχουν καταχωρήσει και χρεώσει ένα δέκτη τον οποίο πρακτικά δεν έχεις, εσύ αποφασίζεις.

Θα πάω αύριο μια βόλτα από το κατάστημα που έκανα τη συνδεση κ αν δω ότι βγάζω άκρη έχει καλώς,αλλιώς θα περιμένω την αναβάθμιση.

Καλησπέρα σε όλους.

Βρίσκομαι σε αναμονή του νέου αποκωδικοποιητή (Technicolor DSI810HYB), τον οποίο θα παραλάβω αύριο το μεσημέρι (η πλάκα είναι πως η μεταφορά μου από το παλιό πρόγραμμα των 10.90 στο νέο των 16.90 έγινε από σήμερα, με αποτέλεσμα να μείνω χωρίς ΟΤΕ TV για μία μέρα! :P ).

Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι πως μαζί με τον νέο Tech θα έρθει και νέα κάρτα, οπότε θα πρέπει να επιστρέψω αυτή που είχα στον Kaon, ή θα πρέπει να την κρατήσω για να μπει στο νέο μηχάνημα;

Ευχαριστώ πολύ :)

Χαίρετε.

Μια απορία. Γιατί όταν βλέπω οποιοδήποτε κανάλι από 101 (ΕΡΤ) μέχρι το 110 (ΣΚΑΙ) και πατάω το ΟΚ στο τηλεκοντρόλ προκειμένου να ανοίξει η λίστα των καναλιών, η αναζήτηση (i.e. το επιλεγμένο κανάλι) ξεκινάει πάντα από το Epsilon (θέση 111) αντί για το κανάλι που βλέπω εκείνη τη στιγμή ? Αντίθετα, όταν το κανάλι που βλέπω είναι μετά το 111, πατώντας το ΟΚ η αναζήτηση ξεκινά από το κανάλι που βλέπω εκείνη τη στιγμή ? Περίεργο δεν είναι ?

Μια βοήθεια εδώ παιδιά ? Το κάνει και σε άλλους ? Καταντάει πολύ ενοχλητικό στο ζάπινγκ.

Ελεγε ο Τραγκας το πρωι με το γνωστο του τροπο οτι κουβεντιαζεται να μπει χαρατσι στη συνδρομητικη τηλεοραση.Ελπιζω να μεινει μονο στην κουβεντα ή στο επιπεδο της φημης,αν και τελικα πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι με ολα.

Δοκιμασε να κανεις καμια επανεκινηση τον δεκτη μηπως εχει κολησει

Έχω κάνει πολλές φορές επανεκκίνηση. Το ίδιο κάνει. Προφανώς λοιπόν δεν το κάνει σε όλους, ετσι ?

Μπορεί να είναι ένα κόλλημα στο software του δέκτη, προταση μου είναι να κανείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δέκτη και αν δεν βρεις άκρη να μιλήσεις με το 13888.

Μπορεί να είναι ένα κόλλημα στο software του δέκτη, προταση μου είναι να κανείς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στον δέκτη και αν δεν βρεις άκρη να μιλήσεις με το 13888.

Άψογος. Επανήλθε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Ευχαριστώ.

Έχει τύχει σε κάποιον να παρακολουθει ετεροχρονισμένη προβολή ( time shift) και να την βλέπει με διακοπές;
Έχασα ένα πρόγραμμα για 15 λεπτά και το γύρισα πίσω..

Έκτοτε το βλέπω και κάνει μικρές διακοπές λιγότερο του δευτερολέπτου..
Στην εικόνα δεν φαίνεται τόσο άλλα στον ήχο κάνει μπαμ.

Είναι η 2 φορά που γινεται

*νεος υβριδικος δεκτης με ενσωματωμενο σκληρο δισκο 500 gb

Εκανα reboot > επειτα διαμορφωση δισκου > επειτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τελος αφου αλλαξα καποιες ρυθμισεις εκανα reboot.
Το παρακολουθω και αν ξανα γινει το γραφω .
Παντως μετα απο ενα μηνα σχεδον με τον νεο δεκτη εχει αρχισει και γινεται κουραστικος το lag που εχει στην πλοηγηση και στο epg και στις αλλαγες καναλιων.
Πρεπει να βελτιωθει αμεσα η ταχυτητα του

Εκανα reboot > επειτα διαμορφωση δισκου > επειτα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τελος αφου αλλαξα καποιες ρυθμισεις εκανα reboot.
Το παρακολουθω και αν ξανα γινει το γραφω .
Παντως μετα απο ενα μηνα σχεδον με τον νεο δεκτη εχει αρχισει και γινεται κουραστικος το lag που εχει στην πλοηγηση και στο epg και στις αλλαγες καναλιων.
Πρεπει να βελτιωθει αμεσα η ταχυτητα του

Αναφορικά με το lag στην πλοήγηση στο EPG, μίλησα με την τεχνική υποστήριξη και μαζί με μία κοπέλα έκανα επαναφορά ρυθμίσεων πατώντας ένα τετραψήφιο (δεν θυμάμαι ποιο) την ώρα που έκανε boot, με αποτέλεσμα να περάσει από την αρχή το firmware. Μετά από αυτό η πλοόγηση έφτιαξε αισθητά. Δεν πάει σφαίρα βέβαια, αλλά όχι αυτό το χάλι του να πατάς 10-15 φορές το κουμπί για να πιάσει μία....

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν θα υποτιτλιστεί το MTV Europe;

Έγιναν οι δέκτες υβριδικό ίσως τώρα που μπήκαμε στον Απρίλιο;
Ρωτάω να ξέρω αν είναι να τον συνδέσω στο ρουτερ.

Όχι ακόμα φίλε μου. Αλλά αν το συνδέσεις από τώρα στο router δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά θα έχεις της υβριδικές υπηρεσίες όταν αναβαθμιστεί το λογισμικό.