Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πράγματι... Δεν παρακολουθούσα εκείνη τη στιγμή, ώστε να ξέρω αν εμφανίστηκε και στον δικό μου δέκτη τέτοιο μήνυμα, αλλά ο Alpha λείπει από τη λίστα. Απουσιάζει για την ακρίβεια το κανάλι 108.

Σήμερα έγινε μετακίνηση του ALPHA στην 12206Η και στη θέση του στην 11843V μπήκαν το BBC & το CNBC.
Εάν περιμένετε μερικά λεπτά να ολοκληρωθεί η αναζήτηση καναλιών στο background τα κανάλια θα εμφανιστούν

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξερουμε ποτε περιπου θα αρχισει η αναβαθμηση για τους παλαιους δεκτες?
Όχι τιποτε άλλο αλλα αρχισε η φορμουλα και το motogp,και λεω μηπως γλιτώσουμε κανενα πρωινο ξυπνημα(με τα ελευθερα που είναι συνηθως πρωι)!!!!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

αρχισαν οι ανακαταταξεις για να λυθει το προβλημα των εγγραφων? με τις προσαρμογες αυτες επιχειρουν ταυτοχρονα και για την βελτιωση της ποιοτητας εικονας στα βασικα hd καναλια η δεν παιζει ρολο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σήμερα έγινε μετακίνηση του ALPHA στην 12206Η και στη θέση του στην 11843V μπήκαν το BBC & το CNBC.
Εάν περιμένετε μερικά λεπτά να ολοκληρωθεί η αναζήτηση καναλιών στο background τα κανάλια θα εμφανιστούν

Ναι, επανήλθε στη θέση 108. Μόλις τώρα το είδα.

Όχι ότι έχει σημασία, απλώς το αναφέρω για την ιστορία... Περίπου για ένα δίωρο που το είχα τσεκάρει χτες, έλειπε από τη λίστα. Δεν γνωρίζω μετά από πόση ώρα επανήλθε. Σωστή η επιλογή της ώρας για την αλλαγή.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το κωδικοποιηση εχει το σημεα του οτε tv;
Mpeg2 ή h.264;
Παιζει με άλλη κωδικοποιηση όταν είναι από πιατο και άλλη μέσω dsl;

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τώρα με τον υβριδικό, χωρίς ή με το σκληρό αν εγώ που έχω otetv μέσω ίντερνετ παίζει αν βάλω δορυφόρο πάνω να βλέπω και απο δορυφόρο; Φαντάζομαι η απάντηση είναι όχι αλλά είπα να ρωτήσω...

Καλά κατάλαβες την απάντηση. Η κάθε υπηρεσία ειναι διαφορετική και παρέχεται ξεχωριστά. Άλλο λοιπόν το iptv και άλλο το δορυφορικό.

Μετά από διακοπή ρεύματος, ο αποκωδικοποιητής γύρισε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και χάθηκαν όλα τα κανάλια. Μόνο κάτι ξένα δορυφορικά δείχνει. Σε ποιο τηλέφωνο πρέπει να καλέσω για να μου πουν τι πρέπει να κάνω;

Πριν πάρεις οποιοδήποτε τηλέφωνο κλείσε πρώτα τον δέκτη σου από πίσω μεριά έχεις ένα διακόπτη και άνοιξε τον πάλι από εκεί, αν και πάλι δεν επανέλθει κάλεσε το 13888.

Μετά από διακοπή ρεύματος, ο αποκωδικοποιητής γύρισε στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και χάθηκαν όλα τα κανάλια. Μόνο κάτι ξένα δορυφορικά δείχνει. Σε ποιο τηλέφωνο πρέπει να καλέσω για να μου πουν τι πρέπει να κάνω;

Δες μέσα από τις Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Συστήματος/Ρυθμίσεις Εγκατάστασης/Ρυθμίσεις Δορυφόρου/Αναμεταδότης ποιος αναμεταδότης είναι επιλεγμένος και εάν δεν είναι ο ΟΤΕ1 επέλεξε τον. Λογικά το σήμα θα κλειδώσει και όταν εμφανιστεί το ΟΚ το πατάς και θα δεις τα κανάλια

Δες μέσα από τις Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Συστήματος/Ρυθμίσεις Εγκατάστασης/Ρυθμίσεις Δορυφόρου/Αναμεταδότης ποιος αναμεταδότης είναι επιλεγμένος και εάν δεν είναι ο ΟΤΕ1 επέλεξε τον. Λογικά το σήμα θα κλειδώσει και όταν εμφανιστεί το ΟΚ το πατάς και θα δεις τα κανάλια

Το έκανα χθες βράδυ αυτό. Ήταν επιλεγμένο το ΟΤΕ 2. Το έκανα ΟΤΕ 1 αλλά δεν άλλαξε κάτι. Έκλεισα τον αποκωδικοποιητή και σήμερα το μεσημέρι που τον άνοιξα έπαιζε μια χαρά. Μέχρι και η ώρα ρυθμίστηκε

Ισχύει ότι γίνεται δωρεάν αντικατάσταση των παλιων με hybrid ΟΤΕ tv αποκωδικοποίητων;κι αν ναι τι πρέπει να κάνω;