Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τι το κακο έχει η αλλαγή σε voip? Έχω voip 8 μήνες και δεν έχω κάποιο θέμα. Το μόνο θέμα είναι ότι όταν κάνει dc το ίντερνετ δεν έχω τηλέφωνο. Πάλι καλά που κρατάει 1 με 2 λεπτά.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το βασικότερο που δεν έχεις σκεφτεί ίσως είναι ότι αν έχεις μια πολύωρη διακοπή ρεύματος δεν θα έχεις τηλέφωνο ενώ μέχρι σήμερα είχες.

Last edited:

καλησπερα και σε μενα οταν εγυνε αλλαγη ρουτερ μετατρεψαν σε ευρωζωνηκη και την τηλεφωνηκη γραμμη το οποιο δεν το
θεωρω σωστο αν μεινεις απο ρευμα η απο ιντερνετ δεν εχεις τηλεφωνω (τεχνικοςς ειμαι)
θα γυνει σε ολα μου ειπαν ......

καλη η τεχνολογια αλλα σε ορισμενα υπαρχει καποιο οριο να μενω χωρεις τηλεφωνο επειδη δεν εχω ιντερνετ η ρευμα
απαραδεκτο ...καλητερα η αναλογηκη γραμμη.....μυπως σε εξυπηρετουν αμεσως σε βλαβη ; θα περιμενεις 3-4 μερεες
αν ειναι απο το κεντρο τοτες μονο εισαι τυχερος....
αν η βλαβη ειναι σε δικτιο .......

συγνωμη για το εκτος τοπικ θεμα .........απαντησα στο αποριες στο οτε ας μεταφερθη εκει

Last edited by a moderator:

Τι το κακο έχει η αλλαγή σε voip? Έχω voip 8 μήνες και δεν έχω κάποιο θέμα. Το μόνο θέμα είναι ότι όταν κάνει dc το ίντερνετ δεν έχω τηλέφωνο. Πάλι καλά που κρατάει 1 με 2 λεπτά.

Αληθινό περιστατικό και καθόλου τραβηγμένο! Διακοπή ρεύματος είχε αποτέλεσμα σε ηλικιωμένο με προβλήματα αναπνοής να σταματήσει το μηχάνημα υποστήριξης αναπνοής. Ευτυχώς που εκείνη την στιγμή γειτόνισσα ήταν δίπλα του και πήρε τηλέφωνο από το σταθερό. Βλέπεις δεν είχαν κινητά! υπάρχουν και τέτοιοι ηλικιωμένοι. Ε! φαντάσου να μην λειτουργούσε το τηλέφωνο. Άντε να φωνάξεις σε όλη την γειτονιά για κινητό.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σωστό αυτό που λέτε αλλά τα τελευταία 12 χρόνια έχουμε ασύρματο σπίτι. Οπότε όταν πέφτει το ρεύμα σταθερό γιοκ. Ας είναι καλά τα κινητά.

Όταν υπάρχει σταθερή γραμμή Internet το σημερινό voip, μια χαρά είναι.
Στην ανάγκη για πολύωρες διακοπές ένα μικρό ups κάνει δουλειά (με την προυπόθεση βέβαια ότι θα έχει ρεύμα ή λειτουργεί το ups στην καμπίνα του τετραγώνου)

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι κερδίζουμε απο το voip? Ποια τα πλεονεκτήματα του;

Εχω μία απορία αν ξέρει κανείς ας μου απαντήσει: Στο replaytv όταν βάζω να δω μία ταινία σε HD δεν μου τη δείχνει σε HD αλλά σε χαμηλότερη ανάλυση..
Για ποιο λόγο? Μήπως έχει να κάνει με την ταχύτητα του ίντερνετ?

"...Τα προγράμματα στην υπηρεσία Replay TV για λόγους χωρητικότητας θα είναι σε SD.."

Το βασικότερο που δεν έχεις σκεφτεί ίσως είναι ότι αν έχεις μια πολύωρη διακοπή ρεύματος δεν θα έχεις τηλέφωνο ενώ μέχρι σήμερα είχες.

Ακόμη και αυτό δεν είναι εγγυημένο. Τα περισσότερα τηλέφωνα σήμερα είναι ασύρματα και η όποια διακοπή ρεύματος βγάζει εκτός και την βάση που είναι ο βασικός δέκτης. Η σίγουρη λύση για περιπτώσεις διακοπής σε μη voip γραμμή είναι το κλασσικό ενσύρματο τηλέφωνο.

Εχω το φουλ πακετο του ΟΤΕ και πηρανε χθες τηλεφωνο σπιτι, μιλησαν με την γυναικα μου και της ειπαν ότι θα ερθουν να αλλαξουν το ρουτερ δωρεαν και η τιμη πηγαινει από τα 45 στα 40 .
Δηλαδη μας κανουν εκπτωση χωρις να την ζητήσουμε...
Ξερει κανεις κατι αναλογο?
Ποιο ρουτερ εχεις τωρα και με ποιο θα στο αλλαξουν ξερεις?

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ποιο ρουτερ εχεις τωρα και με ποιο θα στο αλλαξουν ξερεις?

Δεν το ξερω γιατι μιλησαν με την γυναικα μου... Αυριο θα ερθουν, απλα δεν ξερω αν πρεπει να προσεξω κατι.

Για το ποιο εχω θα ποσταρω αργοτερα

"...Τα προγράμματα στην υπηρεσία Replay TV για λόγους χωρητικότητας θα είναι σε SD.."

10 ταινίες το μηνα βάζουν καινούργιες, αν δεν μπορούν να της δείξουν σε HD ανάλυση κλαφτα χαράλαμπε...
Δηλαδή αν είχαν της ταινίες της nova που είναι όλες σχεδόν καινούργιες σε τη ανάλυση θα της είχαν 144i
Στο ondemand πάντως μια χαρά βρίσκουν χωρο

Άλλο ένα θέμα με το voip ειναι σε περίπτωση που δεν έχεις ρεύμα δεν έχεις τηλέφωνο γνωστό αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι άμα έχεις συνδέσει το συναγερμό με το τηλέφωνο σε περίπτωση ενεργοποίησης αυτού δεν θα μπορεί να σε καλέσει.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

10 ταινίες το μηνα βάζουν καινούργιες, αν δεν μπορούν να της δείξουν σε HD ανάλυση κλαφτα χαράλαμπε...
Δηλαδή αν είχαν της ταινίες της nova που είναι όλες σχεδόν καινούργιες σε τη ανάλυση θα της είχαν 144i
Στο ondemand πάντως μια χαρά βρίσκουν χωρο
Δεν θα είχε νόημα το pvr έτσι.

Πήρε κάνεις την υβριδική αναβάθμιση αυτή τη βδομάδα ή είμαστε όλοι "εχθρικοι" χρήστες;

Έδωσες μόνος σου την απάντηση φίλε μου

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποια αναβάθμιση; Τώρα είναι καλοκαίρι, άδειες, διακοπές και "τα μπάνια του λαού"... :surf-aki:
Από Σεπτέμβριο και βλέπουμε... -bye-
Και να μη γράφετε κακά λόγια και ειρωνεύεστε γιατί τελευταίοι θα πάρετε την αναβάθμιση... :Banane0:

Κύριοι έχω άλλη μία απορία σχετικά με το replay tv, οποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει..
Εχω παρατηρήσει όταν βάζω μία ταινία να παίξει και τη βάζω στη γρήγορη μετακίνηση, συγκεκριμένα στο ×8, είτε μπροστά είτε πίσω, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπλοκάρει σταματάει Κ κάνει επανεκκίνηση.. Στο ×4 δε μου κάνει μόνο στο ×8 Κ μετά μπλοκάρει Κ επανεκινει.. Εσείς το έχετε αυτό το θέμα ή είναι μόνο δικό μου το πρόβλημα?

Το ότι κάνει reboot ο δέκτης αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα είναι καθαρά θέμα δικτύου. Άλλαξε ένα καλώδιο από το δέκτη μέχρι το router και ξανά τσέκαρε το.