Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πήρε κάνεις την υβριδική αναβάθμιση αυτή τη βδομάδα ή είμαστε όλοι "εχθρικοι" χρήστες;

Η αναβάθμιση απ ότι γνωρίζω ξεκίνησε και μαθαίνω ότι πάει και καλά απο άποψη συμπεριφοράς και σταθερότητας.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το ότι κάνει reboot ο δέκτης αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα είναι καθαρά θέμα δικτύου. Άλλαξε ένα καλώδιο από το δέκτη μέχρι το router και ξανά τσέκαρε το.

Εννοεις μηπως να αλλαξω το καλωδιο ethernet? Μηπως παιζει ρολο κ το γεγονος οτι το ιντερνετ το παιρνει ο δεκτης μεσω powerline?

Εννοεις μηπως να αλλαξω το καλωδιο ethernet? Μηπως παιζει ρολο κ το γεγονος οτι το ιντερνετ το παιρνει ο δεκτης μεσω powerline?
Φυσικά μπορεί να παίζει ρόλο και αυτό. Η καλύτερη λύση λοιπόν ειναι να πας το δέκτη κοντά στο router ή αν αυτό δεν ειναι εφικτό φέρε το router πρόχειρα με ένα μεγάλο καλώδιο τηλεφώνου δίπλα στον δέκτη. Συνδεσε το ένα με το αλλο κατευθείαν χωρίς τα powerline και δες αν κανει το ίδιο πράγμα. Τα powerline στα ποσά mbps ειναι;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Οσοι έχουμε ήδη τον υβριδικό δεκτη, θα πάρουμε αλλη αναβάθμιση (διορθωτικη) η αυτή που έχουμε τώρα είναι η τελική?

Οσοι έχουμε ήδη τον υβριδικό δεκτη, θα πάρουμε αλλη αναβάθμιση (διορθωτικη) η αυτή που έχουμε τώρα είναι η τελική?

Αν υπάρχει θέμα για κάποια πράγματα που πρέπει να διορθωθούν φυσικά και θα υπάρξει αναβάθμιση. Προς το παρόν ομως αυτή που τρέχει ειναι για τους απλούς δέκτες για να γίνουν υβριδικοί.

Υπάρχουν κάποια θεματάκια.. Τα 2 πιο σοβαρά για μένα είναι ότι ξαφνικά εκεί που βλέπεις ο δεκτης κάνει στα καλά καθούμενα boot. Και να διορθωθεί η απόκριση του δεκτη στης εντολές του τηλεκοντρολ. Οπου τώρα είναι στα επίπεδα του 831 της nova, αν γινόταν να πάει στα επίπεδα του 3001
Αλλα από ότι καταλαβαίνω μέχρι να αναβαθμιστούν όλοι οι αποκωδικοποιητες με την υπάρχουσα αναβάθμιση, και μέχρι να βρούνε τα οποια προβλήματα, και να βγάλουν νέα αναβάθμιση, δε το βλέπω και τόσο σύντομα, το αντίθετο μάλιστα..

Υπάρχουν κάποια θεματάκια.. Τα 2 πιο σοβαρά για μένα είναι ότι ξαφνικά εκεί που βλέπεις ο δεκτης κάνει στα καλά καθούμενα boot. Και να διορθωθεί η απόκριση του δεκτη στης εντολές του τηλεκοντρολ. Οπου τώρα είναι στα επίπεδα του 831 της nova, αν γινόταν να πάει στα επίπεδα του 3001
Αλλα από ότι καταλαβαίνω μέχρι να αναβαθμιστούν όλοι οι αποκωδικοποιητες με την υπάρχουσα αναβάθμιση, και μέχρι να βρούνε τα οποια προβλήματα, και να βγάλουν νέα αναβάθμιση, δε το βλέπω και τόσο σύντομα, το αντίθετο μάλιστα..

Λίγο πιο πάνω εξηγώ οτι τα boot στα καλά καθούμενα ειναι θέμα internet και το κανει ο δέκτη για να λάβει καινούργια IP address. Έλεγξε την συνδεσμολογία με το router και συμβουλεύψου τον πάροχο σου αν η γραμμή του internet που έχεις ειναι σταθερή η εχει αποσυνδέσεις.

Φυσικά μπορεί να παίζει ρόλο και αυτό. Η καλύτερη λύση λοιπόν ειναι να πας το δέκτη κοντά στο router ή αν αυτό δεν ειναι εφικτό φέρε το router πρόχειρα με ένα μεγάλο καλώδιο τηλεφώνου δίπλα στον δέκτη. Συνδεσε το ένα με το αλλο κατευθείαν χωρίς τα powerline και δες αν κανει το ίδιο πράγμα. Τα powerline στα ποσά mbps ειναι;
Πεντακόσια είναι τα powerlines αλλά αυτή η διαδικασία που μου λες να κάνω δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή γιατί το βλέπω σαν ταλαιπωρία.. Αν κάποιος άλλος έχει αυτό το μικρό θεματακι με το δικό μου ας το πει για να ξέρω ότι δεν είναι μόνο δικό μου το θέμα αυτό.. Ευχαριστω πάντως..

Kαι σε μένα κάνει boot φιλε με τη διαφορα ότι το κάνει στα καλά καθούμενα, και όχι όταν είμαι στο replay tv. Τώρα δεν ξέρω κατά ποσο παίζει ρολο αυτό
Για σένα δεν ξέρω, αλλα για μένα μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν είναι θέμα internet
Στα 10+ χρονια ζήτημα να έχει πέσει 3 φορες η γραμμή του οτε
Και αυτός είναι και ο λόγος που έχω οτε παρότι πιο ακριβώς από τους άλλους

Σ'εμενα παντως αντε να εχει κανει 1 ακυρο boot στους 6 μηνες.
Ειναι το μοναδικο που δεν κανει ...ολα τα αλλα τα εχω δει
Οταν κανω εγω επανεκκινηση το router τοτε οντως εξακολουθει και μαυριζει

Το iptv,π με τον υβριδικό αν δεν του βάλεις ethernet bootarei στο sat. Έχει δοκιμάσει κανείς αν μπορείς να δεις δορυφορικά;μπας κ λυθεί το θέμα του εξοχικου

Παιδιά μια ερώτηση. Πως μπορώ να δω πχ. το Jurassic World ποια μέρα θα το ξαναδείξει ώστε να το δω ή να το γράψω.

Ευχαριστώ. Έχω replay TV αλλά δεν το δείχνει σε HD . Μόνο στο ΟΤΕ tv Go το έχει σε HD. Μα πόσο δύσκολο είναι δεν μπορώ να το καταλάβω να κάνουν HD το replay TV

Άντε να δούμε ποτέ θα γίνει η αναβάθμιση σε όλους... Βέβαια από το 13888 μου είχαν πει ως το τέλος του έτους.

Το iptv,π με τον υβριδικό αν δεν του βάλεις ethernet bootarei στο sat. Έχει δοκιμάσει κανείς αν μπορείς να δεις δορυφορικά;μπας κ λυθεί το θέμα του εξοχικου

Κάνεις;

Κάνεις;

Το θέμα του εξοχικού φίλε μου ΠΡΈΠΕΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ να λυθεί κανονικά και νόμιμα με δεύτερο δεκτη!!!@
Το nova εξοχικό κλείνει ήδη 3 χρόνια !
Επιτέλους! !!!