Απορίες για Cosmote TV

Είδα πριν λίγο την διαφήμιση για την αναβάθμιση σε hybrid. Παλαιότερα είχα λάβει sms που μιλούσε για χρέωση του sms που στέλνεις για να ξεκινήσει η αναβάθμιση (0,11 ). Στην διαφήμιση δεν έλεγε για χρέωση. Ισχύει; Εχω Vodafone κινητό. Δεν είναι τα 11 λεπτά αλλά είναι κοροϊδία να χρεώνουν την αναβάθμιση.

Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε και να κρεμάσουμε ταμπέλες περί κοροϊδίας εξαπάτησης και τα συναφή. Η υπηρεσία δόθηκε σε Laptop – desktop το καλοκαίρι που δεν απέχει πολύ από το σήμερα, άρα είναι λογικό σε ένα μικρό διάστημα να υπάρξουν προβλήματα και δυσλειτουργίες που σαφώς πριν δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστούν. Πιστεύω ότι το τεχνικό επιτελείο της Cosmote θα λύσει το πρόβλημα λίαν συντόμως.

Το μυστήριο λύθηκε. Είχα αποσυνδέσει το δέκτη απο το internet μετά την αρχική δοκιμή που έκανα με το οτε plus
και μετά παρατήρησα αυτό με το EPG. Τώρα ξανασύνδεσα το δέκτη πάλι στο internet και το EPG δούλεψε!
Έπειτα τον ξανα αποσύνδεσα απο το internet και μάλιστα έκανα και επανεκκίνηση και συνεχίζει να δουλεύει τώρα!
Περίεργα πράγματα, κάποια φλασιά θα είχε φάει.
Πάντως αυτό με τη διαφάνεια της λίστας είναι σημαντικό αν θα μπορούσε
να γίνει 0% δηλαδή αδιαφανής. Εμένα μου αρέσει περισσότερο, αλλά σε κάποιους άλλους όχι καθώς δέν είναι τόσο ευανάγνωστα όσο ήταν πρίν.

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Αυτό με το EPG τό έκανε και σε εμένα ακριβώς το ίδιο. Καλή φάση το replay tv είδα 2 αγώνες. Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να δίχνει hd τους αγώνες, γιατί η εικόνα είναι μέτρια?

Κοροϊδία ειναι όταν λέει ότι το go λειτουργεί παντού με το λάπτοπ όπου κι αν βρισκόμαστε.Έτσι λέει η διαφήμιση για το λάπτοπ και τα άλλα..

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Είδα πριν λίγο την διαφήμιση για την αναβάθμιση σε hybrid. Παλαιότερα είχα λάβει sms που μιλούσε για χρέωση του sms που στέλνεις για να ξεκινήσει η αναβάθμιση (0,11 ). Στην διαφήμιση δεν έλεγε για χρέωση. Ισχύει; Εχω Vodafone κινητό. Δεν είναι τα 11 λεπτά αλλά είναι κοροϊδία να χρεώνουν την αναβάθμιση.

Αν προσεξεις καλα τη διαφημιση λεει για δωρεαν αναβαθμιση αλλα γραφει με ψιλα γραμματα για χρεωση sms.

Κοροϊδία ειναι όταν λέει ότι το go λειτουργεί παντού με το λάπτοπ όπου κι αν βρισκόμαστε.Έτσι λέει η διαφήμιση για το λάπτοπ και τα άλλα..

Επίτρεψε μου να μην με εκφράζει προσωπικά η δική σου γνώμη.

Kαλα τα λενε λειτουγει με το λαπτοπ οπου και αν βρισκομαστε σε οποιοδηποτε σημειο του σπιτιου :firstprize:

Το λάπτοπ δεν παίζει εκτός σπιτιού ενώ λένε ότι παίζει.Τι άλλο να πω? Μακάρι να ίσχυε.

Αν προσεξεις καλα τη διαφημιση λεει για δωρεαν αναβαθμιση αλλα γραφει με ψιλα γραμματα για χρεωση sms.
Μπορεις να παρεις τηλ στο 13888 και Δεν χρειαζεται να στειλεις μηνυμα οποτε δεν χρεωνεσαι φιλε μου

Τι πακέτο moto GP και formula 1 είναι το ίδιο με αυτό που είχε η Νοβα;

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είχε ποτέ η Nova F1.
Άλλη μια απορία στο ευριζωνικο ίντερνετ hd για να έχεις πόση ταχύτητα θέλει; πχ αν κλειδώνεις στα 17 Mbps

Τι πακέτο moto GP και formula 1 είναι το ίδιο με αυτό που είχε η Νοβα;

Πλέον και στη formula 1 και στο moto g καλύπτεται όλο το τριήμερο live. Ελεύθερες δοκιμές, χρονομετρημενα δοκιμαστικά και αγώνας

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια ερώτηση. Από τότε που έκανα αναβάθμιση στον ΤECHNICOLOR DSI 810 (με hd) σε hybrid εκεί που βλέπω πρ'ογραμμα κανονικά μου έκανε επανεκίνηση (2 φορές μέχρι στιγμής). Έχει κανεις αντιστοιχο πρόβλημα?

Παιδιά μια ερώτηση. Άκουσα σήμερα το πρωί στον Αυτιά στο σκαι ότι απο 1/1 μπαίνει φόρος στη συνδρομητική τηλεόραση. Ξερεται κάτι;

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Παιδιά μια ερώτηση. Άκουσα σήμερα το πρωί στον Αυτιά στο σκαι ότι απο 1/1 μπαίνει φόρος στη συνδρομητική τηλεόραση. Ξερεται κάτι;

Αυτό ακούω συνεχεία και εγώ στον SKAI αλλά μιας και ο φόρος στην συνδρομητική τηλεόραση ήδη έχει μπει από τον Αύγουστο πιστεύω ότι δίνουν από λάθος τους λάθος πληροφόρηση. Ο φόρος που θα μπει από 1/1/2017 θα είναι σε τηλεφωνία και internet.

Αυτό νομίζω και εγώ φίλε cmoustakas.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εννοείται πως σε ευχαριστώ.