Απορίες για Cosmote TV

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω format έναν σκληρό δίσκο που είχα συνδεδεμένο στον kaon? αν είναι εύκολο βήμα - βήμα γιατί είμαι ψιλοασχετος. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω format έναν σκληρό δίσκο που είχα συνδεδεμένο στον kaon? αν είναι εύκολο βήμα - βήμα γιατί είμαι ψιλοασχετος. Ευχαριστώ.

Θα το κάνεις όπως την διαδικασία που θα διαβάσεις Εδώ!!!

Πήρα έναν καινούριο σκληρό για να τον συνδέσω στον kaon. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν παθαίνει τίποτα ο σκληρός άμα τον έχω μόνιμα συνδεδεμένο επάνω στον δεκτή. Εννοώ να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Πήρα έναν καινούριο σκληρό για να τον συνδέσω στον kaon. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν παθαίνει τίποτα ο σκληρός άμα τον έχω μόνιμα συνδεδεμένο επάνω στον δεκτή. Εννοώ να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.

Δεν παθαίνει απολύτως τίποτα.

συνέδεσα με ethernet, εστειλα sms ενεργοποίησης, εγκαταστάθηκε η αναβαθμιση λογισμικου του KAON NS110, έκανε επανεκκίνηση, πληκτρολογησα αριθμο καρτας,συνδρομητή και ΡΙΝ, αλλά εδώ και 2 ώρες δειχνει μονο το σημα του CosmoteTV και το κυκλακι του loading. εκανα επανεκκινησεις, αλλα συνεχιζει.
Η τεχνικη υποστηριξη του 13888 δε το σηκώνει το τηλεφωνο για κανενα λογο. ειμαι σε αναμονη 30 λεπτα. Καμιά ιδέα;; ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

συνέδεσα με ethernet, εστειλα sms ενεργοποίησης, εγκαταστάθηκε η αναβαθμιση λογισμικου του KAON NS110, έκανε επανεκκίνηση, πληκτρολογησα αριθμο καρτας,συνδρομητή και ΡΙΝ, αλλά εδώ και 2 ώρες δειχνει μονο το σημα του CosmoteTV και το κυκλακι του loading. εκανα επανεκκινησεις, αλλα συνεχιζει.
Η τεχνικη υποστηριξη του 13888 δε το σηκώνει το τηλεφωνο για κανενα λογο. ειμαι σε αναμονη 30 λεπτα. Καμιά ιδέα;; ευχαριστώ
Μπορείς μέσω site της cosmote να χρησιμοποιήσεις το chat η το call me back. Το θέμα σου μου θυμίζει πρόβλημα άρα εσυ χωρίς αυτούς δεν μπορείς να κανεις τίποτα.

Μια απορία, δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί. Τα fox & foxlife γιατί δεν παίζουν στο replay tv? Θα ήταν χρήσιμο μιας και παίζουν σειρές και δεν μπορείς να πετυχαίνεις πάντα από την αρχή το κάθε επεισόδιο.

Μια απορία που ίσως έχει απαντηθεί είναι η εξής.Μετά την υβριδική αναβάθμιση η εικόνα στην τηλεόραση ειναι όπως πριν ή εξαρτάται από τη σύνδεση του καθένα ? Γιατί αν ισχύει το δεύτερο είναι πρόβλημα.

Μετα την υβριδικη αναβαθμιση η εικονα ειναι ιδια με πριν δεν ειχε να κανει με την ποιοτητα εικονας ολο αυτο
και στο replay(που ειναι μονο σε sd) αλλα και το plus(που εχει σειρες και ταινιες σε Hd) Παλι η ποιοτητα εικονας ειναι ιδια για ολους ανεξαρτητα απο την συνδεση
απλα αν εχεις χαμηλη συνδεση στα hd θα εχει κολληματα

Ε, μα για τα hd γίνεται η ολη κουβέντα.Εγώ πιάνω περίπου 10 ταχύτητα.Πώς θα είναι η εικόνα.? Γιατί αν η ποιότητα εικόνας στα hd είναι έστω και λίγο κατώτερη .- δεν το συζητώ βέβαια για κολλήματα.- τότε δεν υπάρχει λόγος για αναβάθμιση και μένω με το replay tv στο λάπτοπ.

τα γραφικα ειναι πολυ χαλια παντως δεν παιρνουν παραδειγμα το sky sports και το nbcsn τι ωραια γραφικα εχουν

Σήμερα έκανα την αναβάθμηση σε Hybrid. Όλα καλά, δοκοίμασα και το οτε tv plus παίζει καλά, αλλά παρατήρησα ότι το κουμπί EPG στο κοντρόλ δεν κάνει τίποτα πιά!
Για να δω το πρόγραμμα πρέπει να μπώ στο menu. Γιατί έγινε αυτό άρα..?

Αν και ανάβει το led στη πρόσωψη όταν το πατάω δεν γίνεται τίποτα..
Ένα άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι αν ρυθμίζεται το ποσοστό διαφάνειας της λίστας καναλιών και του μενού
αν και δεν το είδα πουθενα.
Ευχαριστώ.

Το μυστήριο λύθηκε. Είχα αποσυνδέσει το δέκτη απο το internet μετά την αρχική δοκιμή που έκανα με το οτε plus
και μετά παρατήρησα αυτό με το EPG. Τώρα ξανασύνδεσα το δέκτη πάλι στο internet και το EPG δούλεψε!
Έπειτα τον ξανα αποσύνδεσα απο το internet και μάλιστα έκανα και επανεκκίνηση και συνεχίζει να δουλεύει τώρα!
Περίεργα πράγματα, κάποια φλασιά θα είχε φάει.
Πάντως αυτό με τη διαφάνεια της λίστας είναι σημαντικό αν θα μπορούσε
να γίνει 0% δηλαδή αδιαφανής. Εμένα μου αρέσει περισσότερο, αλλά σε κάποιους άλλους όχι καθώς δέν είναι τόσο ευανάγνωστα όσο ήταν πρίν.

Last edited: