Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να κάνω format έναν σκληρό δίσκο που είχα συνδεδεμένο στον kaon? αν είναι εύκολο βήμα - βήμα γιατί είμαι ψιλοασχετος. Ευχαριστώ.
Πήρα έναν καινούριο σκληρό για να τον συνδέσω στον kaon. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν παθαίνει τίποτα ο σκληρός άμα τον έχω μόνιμα συνδεδεμένο επάνω στον δεκτή. Εννοώ να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο.
Μπορείς μέσω site της cosmote να χρησιμοποιήσεις το chat η το call me back. Το θέμα σου μου θυμίζει πρόβλημα άρα εσυ χωρίς αυτούς δεν μπορείς να κανεις τίποτα.συνέδεσα με ethernet, εστειλα sms ενεργοποίησης, εγκαταστάθηκε η αναβαθμιση λογισμικου του KAON NS110, έκανε επανεκκίνηση, πληκτρολογησα αριθμο καρτας,συνδρομητή και ΡΙΝ, αλλά εδώ και 2 ώρες δειχνει μονο το σημα του CosmoteTV και το κυκλακι του loading. εκανα επανεκκινησεις, αλλα συνεχιζει.
Η τεχνικη υποστηριξη του 13888 δε το σηκώνει το τηλεφωνο για κανενα λογο. ειμαι σε αναμονη 30 λεπτα. Καμιά ιδέα;; ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.