Απορίες για Cosmote TV

Tι να πω περιεργο φαινομενο
εμενα δεν δειχνει και παλι τωρα που το τσεκαρα

μπορεις να δεις πχ την ταινiα "Εverest" πχ που ητανε χθες(οχι χθες σημερα τυπικα) στις 00:35
αλλα οχι την αμεσως προηγουμενη και περα

(στο replay μεσω cosmotetv go Παιζουνε ολα αλλα μεσω δεκτη παρουσιαζει το φαινομενο που περιεργραψα)

Bλεπω οτι ο οτε δεν εχει στο προγραμμα του αγωνες του κοπα λιμπερταδορες που βρισκεται στην φαση των 16....Αφησε/απωλεσε τα παραπανω δικαιωματα?

Καλησπέρα πήρα και εγω την προσφορά στα 22 ευρώ.
Περιμενω ραντεβού για την εγκατάσταση.
Να ρωτήσω κατι;.
Εχω nova την οποια φυσικα θα κόψω.
Μπορώ να πω του τεχνικού να συνδεσει μονο τα καλώδια της nova πανω στην κεραία και τον δέκτη του οτε γιατι αλλιώς ειναι λιγο μανούρα;
Ευχαριστώ

Φυσικά! απλά να κεντράρει το πιάτο και στις 9ο. Είσαι "παράδεισος" για τον τεχνικο! :a0210:

To φαντάστηκα σε ευχαριστώ πολυ. Θα γλιτώσω και την γκρίνια της γυναικας. Χα χα.
Αλλη ερώτηση. Στο καταστημα γινοταν χαμος και δεν υπέγραψα τίποτα. Αφησα χαρτιά και πηρ αποκωδικοποιητη.
Διαβαζω στα εγχειρίδια για κωδικούς συνδρομητή και pin.
Αυτα θα μου τα φερει ο τεχνικός ή πρεπει πιο λριν να παω στο κατάστημα και να τα πάρω με την σύμβαση;

Ως έναρξη της χρέωσης για το λογαριασμό της τηλεόρασης, υποθέτω ότι λογίζεται όχι η.ημέρα της αίτησης αλλά αυτή της εγκατάστασης, έτσι δεν είναι;

Σημείωσε ποτε θα γίνει η εγκατάσταση k τσέκαρε στον πρώτο λογαριασμό τι θα σε χρεώσουν

Καλησπέρα πήρα και εγω την προσφορά στα 22 ευρώ.
Περιμενω ραντεβού για την εγκατάσταση.
Να ρωτήσω κατι;.
Εχω nova την οποια φυσικα θα κόψω.
Μπορώ να πω του τεχνικού να συνδεσει μονο τα καλώδια της nova πανω στην κεραία και τον δέκτη του οτε γιατι αλλιώς ειναι λιγο μανούρα;
Ευχαριστώ

Φυσικά! απλά να κεντράρει το πιάτο και στις 9ο. Είσαι "παράδεισος" για τον τεχνικο! :a0210:

Εγώ παλι εχω διαφορετική εμπειρία, ο τεχνικός του οτε που μου ήρθε, αντί να μετατοπίσει απλά το ήδη υπάρχον πιατο μου, ηθελε να τοποθετήσει το πιατο του οτε που ειχε πανω το λογοτυπο, αλλιώς θα επρεπε να τον πληρωσω. Τελικά εβγαλε το παλιο κι εβαλε του οτε και μόλις τελειωσε το εβγαλε και μια φωτογραφία.

Αυτό που λες ισχύει. Οι περισσότεροι ακολουθούν κατά γράμμα της εντολές και σου αλλάζουν το πιάτο, και για λόγους διαφημιστικούς και γιατί ο ΟΤΕ κάνει ελεγχους αν γίνονται σωστά οι εγκαταστασης.
Εκτος αν πέσεις σε γνωστό τεχνικό (όπως στη δικη μου περίπτωση) η σε τεχνικό που τους έχει γραμμένους..

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Ως έναρξη της χρέωσης για το λογαριασμό της τηλεόρασης, υποθέτω ότι λογίζεται όχι η.ημέρα της αίτησης αλλά αυτή της εγκατάστασης, έτσι δεν είναι;
Επειδη ειχα την ιδια απορια λογο του οτι εχω αγορασει την προσφορα κ εγω στα 22 απο την περασμενη παρασκευη κ ακομα δεν εχω λαβει το κουτι απο ελτα κουριερ η κοπελα στον οτε που μιλησα μου ειπε οτι η χρεωση ξεκιναει απο τοτε που θα κανεις την ενεργοποιηση κ οχι απο την ημερα της αγορας- αιτησης. Ο καιρος θα δειξει.

Εγώ παλι εχω διαφορετική εμπειρία, ο τεχνικός του οτε που μου ήρθε, αντί να μετατοπίσει απλά το ήδη υπάρχον πιατο μου, ηθελε να τοποθετήσει το πιατο του οτε που ειχε πανω το λογοτυπο, αλλιώς θα επρεπε να τον πληρωσω. Τελικά εβγαλε το παλιο κι εβαλε του οτε και μόλις τελειωσε το εβγαλε και μια φωτογραφία.

Εγω αυτο που ζητώ είναι να βγάλει το πιάτο της nova και να βάλει του οτε απλά να κουμπώσει στην κεραία και δέκτη του Ote τα παλιά καλώδια.

Φαντάζομαι ότι δεν είναι πρόβλημα αυτό;

Εσένα σου αλλαξε και καλώδια;

Εγω αυτο που ζητώ είναι να βγάλει το πιάτο της nova και να βάλει του οτε απλά να κουμπώσει στην κεραία και δέκτη του Ote τα παλιά καλώδια.
Θα στο κάνει, εκτός αν μιλάμε για φθαρμένα καλώδια που χρειάζονται αλλαγή.

Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω Powerline Connection αλλά αυτά που πουλάνε στον οτε (TP-LINK TL-PA4020P KIT AV500) έχουν 55 ευρώ! Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια οικονομικότερη λύση;
Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω Powerline Connection αλλά αυτά που πουλάνε στον οτε (TP-LINK TL-PA4020P KIT AV500) έχουν 55 ευρώ! Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια οικονομικότερη λύση;
Ευχαριστώ πολύ!

Πανω κατω ιδιο μοντελο με αυτο που εγραψες
http://www.skroutz.gr/s/10700255/TP-LINK-TL-PA4010PKIT-v2.html

Τα δουλευω ~3 χρονια τωρα, δεν εχουν παθει το παραμικρο.
Σε αντιθεση με καποια αλλα που ειχα (κατι αρχαια TP Link, σετ των 3) που καηκε ο πυκνωτης σε ολα με διαφορα λιγων εβδομαδων.

Είναι με μια υποδοχή, δεν θα χρειαστώ με δύο; Ρωτάω γιατί αυτό του οτε έχει δύο, ποιά η διαφορά;