Εγώ πάντως που έχω 30άρα γραμμή στον ΟΤΕ VDSL, όταν κάνω χρήση τους αφού και εγώ έχω καταφύγει σε τέτοια λύση λόγω απόστασης ρουτερ-δέκτη, η χρήση τους ειναι υποδειγματική και στο σπίτι άνετα μπορεί να δουλέψει και δεύτερη και τρίτη λειτουργία απο τον υπολογιστή, απρόσκοπτα και χωρίς πρόβλημα. Σιγουρα με την ADSL θα υπάρχει περιορισμός αφού η ονομαστική υποχρεωτική κατανάλωση ειναι 4ΜΒ από ότι λένε στην τεχνική υποστήριξη αν και με τα μάτια μου σε φίλο μου που κλείδωνε στα 8 ή στα 9 δεν θυμάμαι ακριβώς, είχε πρόβλημα να δει κάτι από τις ταινίες που είναι HD. Για αυτό άλλωστε υπάρχει και η δυνατότητα της λήψης των τίτλων αυτών, ώστε να μη σε κρεμάσει η υπηρεσία τη στιγμή που την θέλεις. Εγώ ακόμα και με την VDSL, Παρασκευές βράδυ που κάθομαι με τη γυναίκα και βλέπουμε καμιά ταινία, από την Πέμπτη κάνω μια προεπιλογή 3-4 ταινίες που μπορεί να μας κάνουν το κλικ, πατάω λήψη και έτσι έχω φρέσκες 4 ταινίες να διαλέξω. Βλέπω αυτή που θέλω και τις άλλες της αφήνω και σβήνονται μόνες τους μετά απο 2 ημέρες. Η υπηρεσία τα σπάει κανονικότατα.