Απορίες για Cosmote TV

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σου! Άρα και χωρίς powerplugs (για να μην χρεωθώ και αυτά και τα 3 ευρω τον μήνα) με τον ενσωματωμένο σκληρό μπορω να κάνω παύση κ.λ.π. Μια τελευταία ερώτηση, εαν χρησιμοποιούνται powerplugs "πέφτει" η απόδοση του Internet;

Φυσικά και μπορείς να κάνεις μπρος πίσω το πρόγραμμα. Αυτό είναι μια λειτουργία που προϋποθέτει μόνο σκληρό δίσκο και όχι ιντερνετ. Φυσικά και πέφτει η απόδοση του ιντερνετ αφού γίνεται χρήση του δικτύου για τις υβριδικές υπηρεσίες. Αν εννοείς αν πέφτει η απόδοση απλά εάν τα έχεις συνδεδεμένα χωρίς να κάνεις χρήση του ιντερνετ τότε φυσικά και δεν επηρεάζεται η ταχύτητα αφού δεν υπάρχει χρήση του διαδικτύου. Η φυσική τους παρουσία στον δέκτη, δεν τραβάει ταχύτητα ούτε "καβατζάρει" δεδομένα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα.

Εγώ πάντως που έχω 30άρα γραμμή στον ΟΤΕ VDSL, όταν κάνω χρήση τους αφού και εγώ έχω καταφύγει σε τέτοια λύση λόγω απόστασης ρουτερ-δέκτη, η χρήση τους ειναι υποδειγματική και στο σπίτι άνετα μπορεί να δουλέψει και δεύτερη και τρίτη λειτουργία απο τον υπολογιστή, απρόσκοπτα και χωρίς πρόβλημα. Σιγουρα με την ADSL θα υπάρχει περιορισμός αφού η ονομαστική υποχρεωτική κατανάλωση ειναι 4ΜΒ από ότι λένε στην τεχνική υποστήριξη αν και με τα μάτια μου σε φίλο μου που κλείδωνε στα 8 ή στα 9 δεν θυμάμαι ακριβώς, είχε πρόβλημα να δει κάτι από τις ταινίες που είναι HD. Για αυτό άλλωστε υπάρχει και η δυνατότητα της λήψης των τίτλων αυτών, ώστε να μη σε κρεμάσει η υπηρεσία τη στιγμή που την θέλεις. Εγώ ακόμα και με την VDSL, Παρασκευές βράδυ που κάθομαι με τη γυναίκα και βλέπουμε καμιά ταινία, από την Πέμπτη κάνω μια προεπιλογή 3-4 ταινίες που μπορεί να μας κάνουν το κλικ, πατάω λήψη και έτσι έχω φρέσκες 4 ταινίες να διαλέξω. Βλέπω αυτή που θέλω και τις άλλες της αφήνω και σβήνονται μόνες τους μετά απο 2 ημέρες. Η υπηρεσία τα σπάει κανονικότατα.

Κινητή διαφήμιση έτσι; :2thumb22sup: Να τα βλέπει η ΝΟΒΑ, μπας και ανοίξει το ondemand για όλους να την τιμήσω ξανά και φυσικά να εκφραστώ με τον ίδιο ενθουσιασμό που εκφράζομαι για τον ΟΤΕ τώρα......:drool1::drool1:

Χαχαχαχα τζάμπα πληρώνονται στο τηλεφωνικο κέντρο!!!!! Εγώ εχω 24άρι γιατί δεν υποστηρίζει παραπάνω η περιοχή μου! Έχεις αποκωδικοποιήτη με σκληρό και χρησιμοποιείς και τα powerplugs όταν θες;

Συγνώμη για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων! Έχω μια τελευταία απορία να λύσω: με τον αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (χωρίς powerplugs) μπορώ να έχω τις παραπάνω υπηρεσίες που ανέφερες γιατί δεν το κατάλαβα καλά!
1. Υπηρεσία Cosmote TV Plus (Δωρεάν βιντεοκλάμπ με ταινίες που μπορείς να τις δεις όποτε θέλεις)
2. Υπηρεσία Cosmote Cinema on demand (Βιντεοκλάμπ με πρόσφατες ταινίες που τις νοικιάζεις. Αφορά ταινίες που ανεβαίνουν στην υπηρεσία αμέσως μετά τον κινηματογράφο)

Τις παραπάνω υπηρεσίες που αναφέρεις θα τις έχεις με οποιοδήποτε δέκτη (δηλαδή και με τον δέκτη που αναφέρεις) αλλά ΜΟΝΟ με την ύπαρξη ιντερνετ και κατά συνέπεια powerplugs. Να στο κάνω πιο απλό: Χωρίς powerplugs δηλαδή χωρίς ιντερνετ μπορείς να έχεις μόνο τη δυνατότητα εγγραφής στον σκληρό δίσκο από τα προγράμματα που βλέπεις και τις λειτουργίες μπροστά-πίσω-πάγωμα εικόνας. Για όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες θέλει σύνδεση του δέκτη στο διαδίκτυο δηλαδή powreplugs.

Άρα γιατί έχουν αποκωδικοποιητή με σκληρό και τον χρεώνουν και 3 ευρώ τον μήνα αφού για να έχεις όλες τους τις υπηρεσίες χρειάζεται χρήση ίντερνετ ετσι και αλλιώς;;;;; Παίρνεις τον απλό αποκωδικοποιητή, έχεις δικό σου σκληρό συνδέεις και τα powerplugs και είσαι οκ!!! Έτσι δεν είναι;

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Άρα γιατί έχουν αποκωδικοποιητή με σκληρό και τον χρεώνουν και 3 ευρώ τον μήνα αφού για να έχεις όλες τους τις υπηρεσίες χρειάζεται χρήση ίντερνετ ετσι και αλλιώς;;;;; Παίρνεις τον απλό αποκωδικοποιητή, έχεις δικό σου σκληρό συνδέεις και τα powerplugs και είσαι οκ!!! Έτσι δεν είναι;
Όχι δεν είναι έτσι. Ο δέκτης με τον ενσωματωμένο σκληρό μπορείς να γράφεις ένα πρόγραμμα και να βλέπεις ένα άλλο η να γράφεις 2. Επίσης μπορώ να κάνω απομακρυσμενη εγγραφή μέσω cosmote GO από το κινητό. Απίστευτα βολικο πχ είμαι κάπου μακριά μπαίνω με δεδομένα στο cosmote GO και βάζω να κάνει εγγραφή ότι θέλω. Αυτές οι 2 λειτουργιες είναι απίστευτες χρήσιμες και το 3 ευρώ πιστεύω αξίζει με τα 1000 από τον απλό

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Riverpx, για να καταλαβεις και οι δυο δεκτες ειναι υβριδικοι απλα ο ενας εχει ενσωματωμενο σκληρο και ο αλλος οχι αλλα εχει υποδοχη για να του βαλεις εσυ εξωτερικο. Για τις υβριδικες υπηρεσιες απαιτειται ιντερνετ δηλαδη powerplugs, που σκεφτεσαι να αποφυγεις, αλλα οι υπηρεσιες αυτες αξιζουν με 1000. Εκτος απο powerplugs υπαρχει και πιο οικονομικη λυση που λεγεται access point σε cliend mode αμα εχεις καποιον φιλο που να τα κατεχει. Μια απο τις υβριδικες υπηρεσιες ειναι το replay tv με την οποια συν τοις αλλοις μπορεις να πας μπρος-πισω και απο την αρχη πολλα προγραμματα (οχι ολα). Ανεξαρτητα απο τις υβριδικες υπηρεσιες δηλαδη χωρις την υπαρξη ιντερνετ αν εχεις δεκτη με σκληρο ειτε εσωτερικο ειτε εξωτερικο μπορεις παλι να πας μπρος-πισω το προγραμμα που εισαι συντονισμενος και απο την αρχη αλλα η αρχη ειναι η ωρα που εχεις συντονιστει στο καναλι. Επισης αν εχεις δεκτη με οποιοδηποτε σκληρο εννοειται προγραμματιζεις εγγραφες. Και ενα τελευταιο που δεν εχει αναφερθει ειναι οτι και με τον απλο δεκτη αν βαλεις εσυ εξωτερικο δισκο και ταυτοχρονα τον εχεις συνδεσει με το ιντερνετ μπορεις να γραφεις ενα προγραμμα και ταυτοχρονα να παρακολουθεις ενα αλλο μεσω replay tv που προανεφερα. Οποτε αυτα που ζητας γινονται (με καποιους περιορισμους) και με τον απλο δεκτη.

Last edited:
Μόλις τώρα κάνει αναβάθμιση ο δέκτης. 4.53 ακριβώς για να δούμε.

f4739f8607337750b0390a4d5c029c92.jpg

Έτοιμη η αναβάθμιση

fa5d7cfd7bdbcb9bb0d81b0657b5a7b7.jpg

Μπήκε το fox play έχει 3 σειρές ακόμα.

Ξέρει κανένας ποτε θα ειναι διαθέσιμο το usb stick για τα επίγεια, και αν θα μπορέσουμε με ενα usb hub να συνδέσουμε το στικάκι για τα επίγεια και το σκληρό δίσκο;

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Πόσες ώρες παίρνει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας cosmote tv go μέσω του my cosmote?
Έκανα αίτηση απο τις 8 το πρωί σήμερα και ακόμα να ενεργοποιηθεί.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Πόσες ώρες παίρνει η ενεργοποίηση της υπηρεσίας cosmote tv go μέσω του my cosmote?
Έκανα αίτηση απο τις 8 το πρωί σήμερα και ακόμα να ενεργοποιηθεί.
Μέσα στη μέρα.

Eχω μια ερώτηση σχετικά με τον λογαριασμό. Μου ήρθε τώρα ο λογαριασμός για την κοσμοτέ tv. Χονδρικά ας πούμε 55 ευρώ (μου έρχεται λογαριασμός ανά δίμηνο) Εν τωμεταξύ συμβόλαιο έκανα περυσι τέτοιο καιρό (Ιούλιο) με διάρκεια 24 μήνες και με δώρο 3 μήνες,τον πρώτο τον δεκατοτριτο και τον εικοστό τέταρτο. Και η ερώτηση είναι η εξής, στον λογαριασμό που ήρθε τώρα ποίους μήνες πληρώνω, τον Ιούλιο και προπληρώνω τον Αύγουστο η τον Ιούλιο και τον προηγούμενο, δηλαδή τον Ιούνιο?

Αν έχει εκδοθεί ο λογαριασμός π.χ. 15/07, η περίοδος χρέωσης είναι από 15/07 έως 14/09. Αλλά δεν αναγράφει ο λογαριασμός όλες αυτές τις λεπτομέρειες;

Ο λογαριασμός γραφει, χρήση παγιων από 8/7 μέχρι 7/9 άρα είναι μέχρι και τον 14 μηνα η πληρωμή, ετσι δεν πάει η κάνα κάνα λάθος?

ok, και να κάνω μια ερώτηση, τελείως ψυχρα και χωρίς συναισθηματισμούς (όπως κάνουν οι εταιρίες δηλαδή) το συμβόλαιο γραφει ρητά ότι ο πρώτος ο δεκατος τριτος και ο εικοστος τεταρτος μηνας είναι δωρεάν.Τώρα δεν ξέρω αν από λάθος η επίτηδες δεν μου έχουν τον δωρεάν μηνα, που αυτό για μένα συνιστά αθέτηση συμφωνίας από μεριάς του ΟΤΕ, Μπορώ εγώ τώρα να πατήσω πάνω σε αυτό και να κάνω διακοπή χωρίς να πληρώσω πεναλτυ?