Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

@leo06
Τα 19,90 ευρώ το μήνα είναι τιμή με ΦΠΑ.
Αν έχεις λάβει κάτι διαφορετικό, δεν πληρώνεις και πας στον ΟΤΕ για διόρθωση.

Συμφωνώ και επαυξάνω. . .

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

@leo06
Τα 19,90 ευρώ το μήνα είναι τιμή με ΦΠΑ.
Αν έχεις λάβει κάτι διαφορετικό, δεν πληρώνεις και πας στον ΟΤΕ για διόρθωση.
αυτό θα κάνω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

αυτό θα κάνω

ενώ αν σου έρθει "λάθος" το χαράτσι ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και μετά πας στη ΔΟΥ και παίρνεις πίσω τα ... (ας πούμε τα λεφτά σου μην πω τίποτα πιο βαρύ).
ΟΤΕ vs Ελληνικό Υπερκράτος: 1-0

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

ενώ αν σου έρθει "λάθος" το χαράτσι ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και μετά πας στη ΔΟΥ και παίρνεις πίσω τα ... (ας πούμε τα λεφτά σου μην πω τίποτα πιο βαρύ).
ΟΤΕ vs Ελληνικό Υπερκράτος: 1-0

Ακριβώς. Του πατέρα μου του ήρθε "επιστροφή" στο εκκαθαριστικό της εφορίας 300 ευρώ. Όμως αντί επιταγής, υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε: "Για την είσπραξη του πιστωτικού ποσού, θα ειδοποιειθήτε απ' τη ΔΟΥ".
Κοινώς, "γράφτα"!

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πλήρωσα την εισφορά μου όταν ήρθε το ειδοποιητήριο. Όταν ήρθε η επιστροφή της εφορίας όμως είχαν αφαιρέσει το ποσό της εισφοράς. Πήγα και τους ρώτησα και πήρα την απάντηση..."ναι, έχουμε κάνει λάθος, δεν υπάρχουν λεφτά όμως οπότε περάστε μετά το Γενάρη να σας τα δώσουμε"....κοινώς...κλάψτα...!!!

"ναι, έχουμε κάνει λάθος, δεν υπάρχουν λεφτά όμως οπότε περάστε μετά το Γενάρη να σας τα δώσουμε"....κοινώς...κλάψτα...!!!
Αυτό ακριβώς εννοούσα!

Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω διαβάσει κάπου ;
Μέχρι πότε είναι η προσφορά των τιμών που έχουν, είτε μέσω οτε, είτε χωρίς οτε ;

Μέχρι τέλος του χρόνου εάν θυμάμαι σωστά.Αλλά δεν θα μεταβληθούν οι τιμές μετά.Απλώς το έχουν κάνει έτσι ώστε να χρησιμοποιείται η λέξη ''προσφορά'' συνεχώς.

yparxei kanena neo gia kanalia me tainies? sto facebook kanoun copy paste tin idia apantisi oti kai kala ginontai prospatheis klp!!! episis kapoipo apo ta deltia tou bbc i cnbc den mporoun na to valoyn me ypotitlous allios tsampa ta exoun!

ελληνικα σε δελτίο καναλιού με live προγραμμα σε υποτιτλους δε γίνεται, εκτός κ αν κάποιος μεταφράζει από ακοής κ παίζει με delay το κανάλι, κάτι που μάλλον
δε γίνεται κ δε συμφέρει. Τα Αγγλικά τους πάντως συνηθίζονται εύκολα κ μετά είναι καλύτερη η παρακολούθηση.
Άλλωστε πως νομίζεις πήραμε μερικοί το Proficiency! ;)
ας είναι καλά η δορυφορική!!!
Προσωπικά θα ήθελα και μια ελληνική εκπομπή bbc π.χ. με Ευαγγελάτο (ατάκα: "κυρίες και κύριοι, δεν το χωράει ανθρώπινος νους") να
γελάμε και λίγο ... ¨)

για τον φιλο που ρωτησε μεχρι ποτε ειναι προσφορα για τις τιμες.............
λενε μεχρι εξαντλησεως τον αποθεματων...η δωροεπιταγη παντως ειναι μεχρι 17 δεκ και την εξαργυρωνεις μεχρι τελους του ετους αν θυμαμαι καλα...εγω παντως εκανα σημερα αιτηση τηλεφωνικα και πεμπτη παραλαμβανω
λογικα ομως οι τιμες θα παραμεινουνε ιδιες λογω ανταγωνισμου...αντε να δουμε

Last edited:

Τα Αγγλικά τους πάντως συνηθίζονται εύκολα κ μετά είναι καλύτερη η παρακολούθηση.
Άλλωστε πως νομίζεις πήραμε μερικοί το Proficiency! ;)
ας είναι καλά η δορυφορική!!!
Χι χι... μια από τα ίδια!
...Και όχι μόνο Αγγλικά!

Σύντροφοι και συντρόφισσες καλημέρα...
Απορία 1: Η αναβάθμιση του δορυφορικού δέκτη σε επίπεδο λογισμικού ΟΤΕ γίνεται αυτόματα
όπως και στο επίγειο IPTV; Να αναφέρω ότι έγινε ένα "ρετουσάρισμα" στα μενού τα οποία\πλέον αποκρίνονται και
πολύ πιο γρήγορα, δε ξέρω αν το παρατηρείτε και άλλοι αυτό. Αναμένεται άραγε κάποια προσθήκη καναλιών;
Απορία 2: Είδα και εγώ το διαφημιστικό που ανέφερε σύντομα κοντά μας το ote cinema on demand.
Δεδομένου ότι υπάρχει ήδη στο επίγειο σαν pay per view ή σαν μηνιαία υπηρεσία, στο δορυφορικό θα μπει με δέσμευση
δορυφορικού εύρους ζώνης ή μέσω αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο και "κατεβασμένο περιεχόμενο" 5-6 ταινιών;
Εκτιμώ το δεύτερο γιατί στο διαφημιστικό παίζει σαν προβολή 5-6 θεματικών ταινιών ανά χρονικό διάστημα

Σύντροφοι και συντρόφισσες καλημέρα...
Απορία 1: Η αναβάθμιση του δορυφορικού δέκτη σε επίπεδο λογισμικού ΟΤΕ γίνεται αυτόματα
όπως και στο επίγειο IPTV; Να αναφέρω ότι έγινε ένα "ρετουσάρισμα" στα μενού τα οποία\πλέον αποκρίνονται και
πολύ πιο γρήγορα, δε ξέρω αν το παρατηρείτε και άλλοι αυτό. Αναμένεται άραγε κάποια προσθήκη καναλιών;
Απορία 2: Είδα και εγώ το διαφημιστικό που ανέφερε σύντομα κοντά μας το ote cinema on demand.
Δεδομένου ότι υπάρχει ήδη στο επίγειο σαν pay per view ή σαν μηνιαία υπηρεσία, στο δορυφορικό θα μπει με δέσμευση
δορυφορικού εύρους ζώνης ή μέσω αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο και "κατεβασμένο περιεχόμενο" 5-6 ταινιών;
Εκτιμώ το δεύτερο γιατί στο διαφημιστικό παίζει σαν προβολή 5-6 θεματικών ταινιών ανά χρονικό διάστημα

Που την ειδατε τη διαφημιση και τι ελεγε ακριβως;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

στο κανάλι promo την είχε ο ΟΤΕ και έλεγε, ετοιμαστείτε, βάλτε καθαρό σώβρακο κτλ σε λίγο καιρό κοντά σας κτλ κτλ

Αλλο προμο εχουνε στο δορυφορικο και αλλο στο ιντερνετικο; Μαλλον ε;

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δε νομίζω, το ίδιο πρέπει να είναι γιατί στο ιντερνετικό υπάρχει ήδη η υπηρεσία με άλλη λογική βέβαια και το διαφήμιζε σαν κάτι νέο,
άρα σίγουρα απευθυνόταν σε δορυφορικούς χρήστες. Εμένα με ενδιαφέρει η περίπτωση του αποκωδ/τή με σκληρό δίσκο για λόγους εγγραφών βέβαια.

Μηπως διαφημιζε καποια ταινια και ελεγε συντομα κοντα σας ΣΤΟ Cinema on demand? Οτι δηλαδη συντομα κοντα μας η ταινια στο on demand και οχι η υπηρεσια σαν υπηρεσια συντομα κοντα μας;