Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

οι ταινίες που διαφήμιζε είναι εδώ και κανένα 2μηνό κοντά μας στο on demand του ιντερνετικού, είμαι σίγουρος για τη διαφήμιση που είδα,
αναφερόταν σε δορυφορική υπηρεσία.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μακαρι να γινει κατι τετοιο...μακαρι να επιβεβαιωθει και απο τους ιθυνοντες...!!!!

παρατήρησα ότι στο MTV σε πολλά videos φαίνεται σαν να "ψιλοτρέμει" η εικόνα....η γραμματοσειρά σε πολλά από αυτά είναι σαν να έχει σκιά....who knows?μπορεί να φταίνε και τα μάτια μου....:ears:

Παιδιά εκτός από τον ΟΤΕ, στον 9' υπάρχει τίποτα άλλο που να θεωρείται ενδιαφερον;

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Penthouse HD...!!!:ernaehrung004:

To Penthouse HD από κάποιους όντως θεωρείτε ενδιαφέρον.

Γενικά πάντως είναι πολύ "αιδοία-φέρον" κανάλι αντικειμενικά! :music-smiley-005:

Φιλε akoufou εκατσα εχθες και εβλεπα το προμο του ΟΤΕ περιπου για καμια ωρα και κατι και δεν ειδα κατι σχετικα με το χθεσινο που λεγαμε για το ondemand. Μπορει και να παιζει να ειναι διαφορετικο το προμο στο δορυφορικο απο οτι στο ιντερνετικο....τι να πω!! και χαρηκα πολυ εχθες που το ακουσα....μακαρι να το ανεβασουνε παντως και στο δορυφορικο.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ναι, κωδικοποιημένο είναι (η αναφορά που έγινε δεν έχει σχέση με το δέκτη του ΟΤΕ).

Παιδιά εκτός από τον ΟΤΕ, στον 9' υπάρχει τίποτα άλλο που να θεωρείται ενδιαφερον και να το βλεπουμε με τον δεκτη του οτε?

8 ελεύθερα HD κανάλια.....

11747.00 H DVB-S QPSK
1. Trace Sports HD
2. Trace Urban International HD

11843.00 V DVB-S QPSK
3. Trace Tropical HD

11881.00 V DVB-S2 8PSK
4. FTV HD
5. Fashion One HD

11958.00 V DVB-S QPSK
6. Magyar TV 2 HD
7. Duna 1 HD

12034.00 V DVB-S2 8PSK
8. M6 HD

Υπάρχει ειδικό-ξεχωριστό κανάλι ΟΤΕ promo στο δορυφορικό? Γιατί δεν το έχω στο δικό μου. Εκτός αν εννοείτε τις εκάστοτε διαφημίσεις που προβάλλονται.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

8 ελεύθερα HD κανάλια.....

11747.00 H DVB-S QPSK
1. Trace Sports HD NAI
2. Trace Urban International HD NAI

11843.00 V DVB-S QPSK
3. Trace Tropical HD NAI

11881.00 V DVB-S2 8PSK
4. FTV HD ΜΑΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
5. Fashion One HD ΟΧΙ

11958.00 V DVB-S QPSK
6. Magyar TV 2 HD ΝΑΙ
7. Duna 1 HD ΝΑΙ

12034.00 V DVB-S2 8PSK
8. M6 HD ΝΑΙ

τι γινεται με το FTV HD και το FASHION ONE HD;;; Στα υπολοιπα καναλια και στα καναλια του ΟΤΕ κανενα προβλημα...
Τοποθεσια: Πατρα Πιατο: Televes 1.10m Lnb: 1

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

τι γινεται με το FTV HD και το FASHION ONE HD;;; Στα υπολοιπα καναλια και στα καναλια του ΟΤΕ κανενα προβλημα...
Τοποθεσια: Πατρα Πιατο: Televes 1.10m Lnb: 1

Μαλλον εχουν κλειδωσει γιατι μεχρι προτεινος τα επιανα και εγω αυτα τα δυο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

δεν έχουν κλειδώσει,με τον vu κατεβαίνουν κανονικό αλλά με του οτε τίποτα μαύρη οθόνη
και το fashion one άλλαξε όνομα σε FashionOne HD

Last edited: