Απορίες για Cosmote TV

Καλησπέρα, θέλω να πάρω στο όνομα μου την συνδρομή Cosmote TV μέσω δορυφόρου από τον πατέρα μου. Έχει κάνει κάποιος την διαδικασία; Τι ζητάνε; Αν πάω μόνο εγώ σε κατάστημα Γερμανός με εξουσιοδότηση θα γίνει για να μην τον ταλαιπωρώ και εκείνον; Διάβασα επίσης ότι δεν υπάρχει τέλος μεταβίβασης ισχύει;

Αργεί να φορτώσει και εσάς το ERT news? Εμένα έχει και κολλήματα κατα διαστήματα. Ολα τα άλλα κανάλια παίζουν άψογα φορτώνουν γρήγορα και δεν κολλάνε.

Ναι τι θα έλεγε το support. Βγάλε βίντεο ή και φώτο και στείλε τους. Το ίδιο θα κάνω και εγώ και όποιος άλλος μπορεί.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Μετά από πίεση μου απάντησαν αυτό:
«Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας, κατά τον έλεγχο δεν προκύπτει πρόβλημα στην υπηρεσία σας εφόσον σας το παρουσιάζει μόνο στο συγκεκριμένο κανάλι αφορά θέμα από την πλευρά μας και συγκεκριμένα στην εκπομπή του συγκεκριμένου καναλιού, έχω αναφέρει το θέμα που σας παρουσιάζει, θα σας παρακαλέσω να το παρακολουθήσετε τις επόμενες μέρες για να επιβεβαιώσετε την αποκατάσταση αλλά αν τυχόν εξακολουθεί οποιοδήποτε θέμα παρακαλώ επανέλθετε για περαιτέρω έλεγχο.»

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Υπάρχει τρόπος σε cosmote tv ott να παίξουν τα αθλητικά σε 3 συσκευές ή μόνο σε δορυφορικό γίνεται;

Εάν ενώ έχω cosmote πακέτο ott αγοράσω άλλο ένα ίδιο, όσο και τα δύο λειτουργούν ταυτόχρονα, πως διαχειρίζομαι τα accounts; Στο account που ήδη έχω θα προστεθεί η δυνατότητα για άλλες 3 θεάσεις (δηλαδή 3 από το ένα πακέτο και 3 από το 2ο) με το ίδιο πάντα αccount;

Εάν ενώ έχω cosmote πακέτο ott αγοράσω άλλο ένα ίδιο, όσο και τα δύο λειτουργούν ταυτόχρονα, πως διαχειρίζομαι τα accounts; Στο account που ήδη έχω θα προστεθεί η δυνατότητα για άλλες 3 θεάσεις (δηλαδή 3 από το ένα πακέτο και 3 από το 2ο) με το ίδιο πάντα αccount;
Κάθε Cosmote ID (δηλαδή ένα mail) δεν έχει από μια συνδρομή; Γίνεται 2 συνδρομές να είναι από ένα Cosmote ID, δηλαδή από το ίδιο mail;

Κάθε Cosmote ID (δηλαδή ένα mail) δεν έχει από μια συνδρομή; Γίνεται 2 συνδρομές να είναι από ένα Cosmote ID, δηλαδή από το ίδιο mail;
Ναι γίνεται, σε ίδιο Cosmote ID κρέμονται δύο συνδρομές και στην αρχή σου έχει να επιλέξεις απο ποια θα δεις. Στη συνέχεια κι εφόσον έχεις μπει στις Ρυθμίσεις έχει tab που μπορείς να κάνεις αλλαγή συνδρομής

Καλησπέρα υπάρχει η δυνατότητα σε ένα profil χρήστη cosmote tv να βάλουμε κωδικό και να μην βλέπει τα αθλητικά κανάλια και να βλέπει το υπόλοιπο πακέτο

Καλησπέρα υπάρχει η δυνατότητα σε ένα profil χρήστη cosmote tv να βάλουμε κωδικό και να μην βλέπει τα αθλητικά κανάλια και να βλέπει το υπόλοιπο πακέτο
Ρυθμίζεις το προφίλ αυτό ως παιδικό και έχει επιλογή για επιτρεπόμενα κανάλια. Τα υπόλοιπα προφίλ προσοχή να έχουν PIN

• Like
Reactions: fanispan
Καλησπέρα σας.Έβαλα το Cosmote monthly sport πακέτο στην Sony TV και στις ρυθμίσεις των καναλιών η μόνη ρύθμιση σε ανάλυση εικόνας είναι αυτόματα 1080p.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώσω την ανάλυση μόνιμα σε 1080p;

Καλησπέρα σας.Έβαλα το Cosmote monthly sport πακέτο στην Sony TV και στις ρυθμίσεις των καναλιών η μόνη ρύθμιση σε ανάλυση εικόνας είναι αυτόματα 1080p.
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να κλειδώσω την ανάλυση μόνιμα σε 1080p;
Οχι μόνο από το box τους γίνεται

• Like
Reactions: Teo010
Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω το πακέτο έξτρα συσκευών που δίνουν (5€/το μήνα) δωρεάν; Είμαι σε λήξη συμβολαίου και στην ανανέωση δεν το δίνουν με τίποτα δωρεάν… να δοκιμάσω αλλαγή σε νόβα μήπως με καλέσουν για μείωση ;

Συμφουριτες γιατί ή Cosmote μεταδίδει λιγότερα παιχνίδια στο Europa league τώρα;Δηλαδή στο sport 2 αντί να έχει αγώνα, έχει την εκπομπή football greek edition όπου δείχνει τον Παναθηναϊκό ταυτόχρονα μαζί με το Sport 3,
και στα κανάλια 4 και 5 δεν μεταδίδει αγώνες πχ Ομόνοια Μάιντζ, Δυναμό Κιέβου Κρίσταλ Πάλας,Λουντογκορετς Μπέτις,οι οποίοι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά μόνο στο λεπτό προς λεπτό!!! Ότι να ναι δηλαδή!!!

Συμφουριτες γιατί ή Cosmote μεταδίδει λιγότερα παιχνίδια στο Europa league τώρα;Δηλαδή στο sport 2 αντί να έχει αγώνα, έχει την εκπομπή football greek edition όπου δείχνει τον Παναθηναϊκό ταυτόχρονα μαζί με το Sport 3,
και στα κανάλια 4 και 5 δεν μεταδίδει αγώνες πχ Ομόνοια Μάιντζ, Δυναμό Κιέβου Κρίσταλ Πάλας,Λουντογκορετς Μπέτις,οι οποίοι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά μόνο στο λεπτό προς λεπτό!!! Ότι να ναι δηλαδή!!!

Δεν εχει παρει ολα τα δικαιωματα των παιχνιδιων , ολα τα βαζει στο καναλι cosmotesport1 που τα χει ολα και παιζουν για λιγο