Απορίες για Cosmote TV

Δεν εχει παρει ολα τα δικαιωματα των παιχνιδιων , ολα τα βαζει στο καναλι cosmotesport1 που τα χει ολα και παιζουν για λιγο
Όλα τα έχει πάρει απλά επιλέγει να μην τα δείχνει όλα για λόγους που κανείς δεν καταλαβαίνει έχει εξ ολοκλήρου όλες τις διοργανώσεις της UEFA όλα τα παιχνίδια μέχρι τους τελικούς (πλην προκριματικών για Europa και conference και η διαχείριση ξεκινάει στα playoffs για το champions league) οπότε θα μπορούσε να ενεργοποιεί extra κανάλια στην ott πλατφόρμα (κάτι αντίστοιχο έχει κάνει η nova με κανάλια έξτρα) και να τα δείχνει εκεί και από επιλογή δεν το κάνει και κακώς που δεν το κάνει..

Όλα τα έχει πάρει απλά επιλέγει να μην τα δείχνει όλα για λόγους που κανείς δεν καταλαβαίνει έχει εξ ολοκλήρου όλες τις διοργανώσεις της UEFA όλα τα παιχνίδια μέχρι τους τελικούς (πλην προκριματικών για Europa και conference και η διαχείριση ξεκινάει στα playoffs για το champions league) οπότε θα μπορούσε να ενεργοποιεί extra κανάλια στην ott πλατφόρμα (κάτι αντίστοιχο έχει κάνει η nova με κανάλια έξτρα) και να τα δείχνει εκεί και από επιλογή δεν το κάνει και κακώς που δεν το κάνει..
Δεν το ξερα αυτο , η δεν χωρανε ολα τα παιχνιδια σε ολα τα καναλια ειναι πολλα

Δεν το ξερα αυτο , η δεν χωρανε ολα τα παιχνιδια σε ολα τα καναλια ειναι πολλα
Μπορούν τουλάχιστον στο ott να ανοίξουν κανάλια προσωρινά για να δείχνουν τους αγώνες σε αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωτερικού γίνεται αυτό συχνά

Δεν είναι λάθος αυτό που κανουν, ουσιαστικά στο Sport1 έχει λεπτό προς λεπτό (το γυρίζει όπου έχει φάση για να μην χάσεις κάποια) όλα τα ματς εκτός ελληνικών, στο sport 2 έχει λεπτό προς λεπτό μόνο των ελληνικών ομάδων και pregame/postgame ρεπορτάζ των ελληνικών ομάδων αφού συνήθως παίζουν σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο και στα υπόλοιπα δείχνουν τις ελληνικές και κάποια από τα υπόλοιπα ματς. Το λάθος είναι όντως ότι δεν έχουν Extra1,2,3 κτλ για να δείχνουν άλλα, ΟΤΤ είναι μπορούν να ανοίξουν

Καλησπερα
Ηθελα να ρωτησω το εξης αν γνωριζει καποιος
Εχω cosmote tv μεσω δορυφορου…Επισης εχω ενεργοποιημενο το πακατονεξτρα συσκευων
Θυμαμαι παλια εδινε χωρις χρεωση η κοσμοτε ενα tv box για την streaming υπηρεσια,η αδερφη μου το εχει ακομη.Αυτο ισχυει τωρα;;

Καλησπερα
Ηθελα να ρωτησω το εξης αν γνωριζει καποιος
Εχω cosmote tv μεσω δορυφορου…Επισης εχω ενεργοποιημενο το πακατονεξτρα συσκευων
Θυμαμαι παλια εδινε χωρις χρεωση η κοσμοτε ενα tv box για την streaming υπηρεσια,η αδερφη μου το εχει ακομη.Αυτο ισχυει τωρα;;
Αν κάνεις σύνδεση με την striming υπηρεσία και όχι με την δορυφορική ναι δίνουν δώρο tv box
Καθώς και πρώτο πάγιο δώρο του 24 μηνου συμβολαίου για το FULL

• Like
Reactions: Totti10
Καλησπερα στην παρεα.
Tο NBATV που συνηθως επαιζε στο σπορτ 7 μας αφησε χρονους;
Κριμα γιατι εδειχνε και ενα ματσακι.
Επισης απο οτι εχω καταλαβει το σπορτ 4 παρασκευη δεν δειχνει κανενα παιχνιδι.

Ακριβώς, με την είσοδο του Amazon Prime παγκοσμίως, η COSMOTE TV έχει περιορισμένο πακέτο αγώνων NBA σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μεταδίδει ως 7-8 αγώνες / εβδομάδα, και έχασε και τη μετάδοση αγωνων όπως τα νοκ-άουτ του NBA Cup, τo NBA Play-In και κάποιους αγώνες και από τα Playoffs.

• Sad
  • Like
Reactions: TZNS R21 and sgatz
Και το μέρος του NBA tv που έδειχνε κάποιες ώρες. Βασικά πήρε σχεδόν όλα των Μπακς και το πιο μικρό πακέτο που μπορούσε.
Προσωπικά έβαλα το NBA tv και απόλαυσα και το multiview βλέποντας 2 ματς της επιλογής μου ταυτόχρονα! Κάτι που εδώ μάλλον δεν θα δούμε ποτέ....

Καλησπερα στην παρεα.
Tο NBATV που συνηθως επαιζε στο σπορτ 7 μας αφησε χρονους;
Κριμα γιατι εδειχνε και ενα ματσακι.
Επισης απο οτι εχω καταλαβει το σπορτ 4 παρασκευη δεν δειχνει κανενα παιχνιδι.
δεν δειχνει κανενα παρασκευη βραδυ/ξημερωματα σαββατου γιατι τα δυο μεταμεσονυχτια (1:30 ή 2 και μετα 4:30 ή 5 τα εχει το prime

δεν δειχνει κανενα παρασκευη βραδυ/ξημερωματα σαββατου γιατι τα δυο μεταμεσονυχτια (1:30 ή 2 και μετα 4:30 ή 5 τα εχει το prime
Αυτο το prime τι ειναι το amazon prime;
Και αν ειναι αυτο τι σχεση εχει με την κοσμοτε;

Αυτο το prime τι ειναι το amazon prime;
Και αν ειναι αυτο τι σχεση εχει με την κοσμοτε;
Τα δικαιώματα τα εχει το prime πλέον και όχι η COSMOTE

Διόρθωση διαχειριστή: Τα δικαιώματα του NBA στην Ελλάδα, τα έχει η COSMOTE ΚΑΙ το Amazon Prime, τελείωσε η αποκλειστικότητα της πρώτης.

Last edited by a moderator:
Ναι είναι το Amazon prime και δείχνει δύο παιχνίδια που δεν έχει δικαιώματα ή cosmote
Πρόκειται στη συνέχεια, να μεταδίδει παραπάνω αγώνες ως εξής (αναφέρω το συνολικό πακέτο αγώνων που έχει αποκτήσει):
  • Δύο ματς (ίδια ημέρα) στην πρώτη εβδομάδα της σεζόν
  • έναν νέο Black Friday NBA αγώνα
  • όλα τα νοκ-άουτ ματς του Emirates NBA Cup, συμπεριλαμβανομένων των προημιτελικών, των ημιτελικών και του Τελικού
  • δύο αγώνες νύχτας (ώρα ΗΠΑ) Πέμπτης από τον Γενάρη και έπειτα
  • δύο αγώνες απογεύματος (ώρα ΗΠΑ) Παρασκευής από τον Γενάρη και έπειτα
  • επιλεγμένοι αγώνες στα μεσημέρια (ώρα ΗΠΑ) του Σαββάτου
  • Tους NBA Berlin και London αγώνες στην regular season
Σε ότι αφορά τους αγώνες από τα Play-In και Playoffs που πρόκειται να μεταδώσει το Prime Video, είναι οι εξής:
  • Όλοι οι 6 αγώνες του τουρνουά Play-In
  • To 1/3 των αγώνων του Πρώτου και του Δεύτερου Γύρου στα Playoffs (παραπάνω από 20 αγώνες συνολικά)
  • Μία σειρά Τελικών Περιφέρειας (στην Αμερική θα μεταδώσει αυτά τα ματς σε 6 από τις 11 χρονιές της συμφωνίας, απομένει να δούμε πως θα πραγματοποιηθεί αυτό στην Ελλάδα και αν)

Διόρθωση: Τα δικαιώματα του NBA στην Ελλάδα, τα έχει η COSMOTE και το Amazon Prime, τελείωσε η αποκλειστικότητα της πρώτης.
Απάντησα στο φίλο που είχε παραθέσει μήνυμα για συγκεκριμένες ώρες.

Δεν διαφωνώ, απλώς μπορεί εύκολα κάποιος να μπερδευτεί, γιατί το quote στο οποίο δεν απαντάς, δεν αναφέρει συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ