Δες πρώτα το συμβόλαιό σου. Θα πρέπει να αναφέρει ποιές υπηρεσίες (πχ κανάλια) θα λαμβάνεις. Άν προσθέσουν κι άλλα είναι οκ. Άν αφαιρέσουν κάτι απ' αυτά που λέει το συμβόλαιό σου, τότε δεν είναι οκ.Υπαρχει τροπος να κανω διακοπη χωρις να πληρωσω προστιμο;το εχω 2 βδομαδες.παραδειγμα οταν το πηρα ειχαν το dorcel και τωρα το εβγαλαν μπορω να το επικαλεστω και να γλυτωσω το προστιμο;
μηπως ξερει καποιος τι ισχυει με την αιτηση υπαναχωρησης;μπορω να κανω κιεγω που δεν εχω κλησει ακομα 14ημερολογιακες μερες;το εχω παρει απο οτεshop Ομος και στην αιτηση λεει για τηλ. παραγγελιες.ξερει καποιος τι ισχυει;Δες πρώτα το συμβόλαιό σου. Θα πρέπει να αναφέρει ποιές υπηρεσίες (πχ κανάλια) θα λαμβάνεις. Άν προσθέσουν κι άλλα είναι οκ. Άν αφαιρέσουν κάτι απ' αυτά που λέει το συμβόλαιό σου, τότε δεν είναι οκ.
Άν άλλαξε κάτι, σου αφαίρεσαν κάτι, τότε έχεις ένα +. Άν όχι, τι να σου πώ?
Πάντως άν αισθάνεσαι ότι δεν τηρούν το συμβόλαιό σου, απευθύνσου και στην ΕΕΤΤ, στέλνοντας καταγγελία.
Εμ τώρα τί περιμένεις να σου πούμε?μηπως ξερει καποιος τι ισχυει με την αιτηση υπαναχωρησης;μπορω να κανω κιεγω που δεν εχω κλησει ακομα 14ημερολογιακες μερες;το εχω παρει απο οτεshop Ομος και στην αιτηση λεει για τηλ. παραγγελιες.ξερει καποιος τι ισχυει;
δικιο εχεις αλλα δεν μου δωσανε συμβολαιο,και οταν υπεγραψα δεν το διαβασα.Εμ τώρα τί περιμένεις να σου πούμε?
Όταν υπέγραφες το συμβόλαιο δε ρώτησες?
Κι άν το έχεις στα χέρια σου, δεν μπορείς να δείς τι προβλέπει για τέτοιες περιπτώσεις?
Δεν έχω τέτοιο συμβόλαιο, με απλή λογική σου απαντάω.
Οι τεχνικοί ήταν απο τοπικό κατάστημα (αυτούς έστειλε ο οτε, είχα γράψει ότι θέλω εγκατάσταση στην αίτηση μου), δεν πολυασχολήθηκαν και πολύ στη στόχευση...... Απλά δεν θέλω να αλλάξω πιάτο και να μπώ σε επιπλέον έξοδα.... Τι νά κάνω;;; Κ ο ίδιος μου είχε πει ότι σε συννεφιά θα έχει θέμα..... αλλ'α πίστευα ότι εννοούσε κατρίνα φάση με βροχές έντονες.... Πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξω πιάτο ή πρέπει να ξανάρθουν να κάνουν καλύτερη στόχευση; Θέλω την πιο οικονομική δυνατότητα.... Ισχύει σε ένα χρόνο αν έχω πρόβλημα ξαναέρχονται δωρεάν;
μηπως ξερει καποιος τι ισχυει με την αιτηση υπαναχωρησης;μπορω να κανω κιεγω που δεν εχω κλησει ακομα 14ημερολογιακες μερες;το εχω παρει απο οτεshop Ομος και στην αιτηση λεει για τηλ. παραγγελιες.ξερει καποιος τι ισχυει;
για τηλεφωνικες μονο ε;ευχαριστω φιλε μου.Για τηλεφωνικές αγορές και μόνο, η νομοθεσία προβλέπει δυνατότητα υπαναχώρησης χωρίς ποινή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά με την προϋπόθεση ότι ο εξοπλισμός θα επιστραφεί σε άριστη κατάσταση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.