Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

BREAKING NEWS!!
Με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι δεν εχει γινει τπτ ακομη (λες και δεν το 3ερω).
Εχει καποιο προβλημα λεει το πληρ. συστημα τους ("ορφεας") και δεν εχει παρει τα στοιχεια μου και μπλα μπλα μπλα...
Με βλεπω για nova start pack....

Υπαρχει τροπος να κανω διακοπη χωρις να πληρωσω προστιμο;το εχω 2 βδομαδες.παραδειγμα οταν το πηρα ειχαν το dorcel και τωρα το εβγαλαν μπορω να το επικαλεστω και να γλυτωσω το προστιμο;

Υπαρχει τροπος να κανω διακοπη χωρις να πληρωσω προστιμο;το εχω 2 βδομαδες.παραδειγμα οταν το πηρα ειχαν το dorcel και τωρα το εβγαλαν μπορω να το επικαλεστω και να γλυτωσω το προστιμο;
Δες πρώτα το συμβόλαιό σου. Θα πρέπει να αναφέρει ποιές υπηρεσίες (πχ κανάλια) θα λαμβάνεις. Άν προσθέσουν κι άλλα είναι οκ. Άν αφαιρέσουν κάτι απ' αυτά που λέει το συμβόλαιό σου, τότε δεν είναι οκ.
Άν άλλαξε κάτι, σου αφαίρεσαν κάτι, τότε έχεις ένα +. Άν όχι, τι να σου πώ?
Πάντως άν αισθάνεσαι ότι δεν τηρούν το συμβόλαιό σου, απευθύνσου και στην ΕΕΤΤ, στέλνοντας καταγγελία.

Δες πρώτα το συμβόλαιό σου. Θα πρέπει να αναφέρει ποιές υπηρεσίες (πχ κανάλια) θα λαμβάνεις. Άν προσθέσουν κι άλλα είναι οκ. Άν αφαιρέσουν κάτι απ' αυτά που λέει το συμβόλαιό σου, τότε δεν είναι οκ.
Άν άλλαξε κάτι, σου αφαίρεσαν κάτι, τότε έχεις ένα +. Άν όχι, τι να σου πώ?
Πάντως άν αισθάνεσαι ότι δεν τηρούν το συμβόλαιό σου, απευθύνσου και στην ΕΕΤΤ, στέλνοντας καταγγελία.
μηπως ξερει καποιος τι ισχυει με την αιτηση υπαναχωρησης;μπορω να κανω κιεγω που δεν εχω κλησει ακομα 14ημερολογιακες μερες;το εχω παρει απο οτεshop Ομος και στην αιτηση λεει για τηλ. παραγγελιες.ξερει καποιος τι ισχυει;

μηπως ξερει καποιος τι ισχυει με την αιτηση υπαναχωρησης;μπορω να κανω κιεγω που δεν εχω κλησει ακομα 14ημερολογιακες μερες;το εχω παρει απο οτεshop Ομος και στην αιτηση λεει για τηλ. παραγγελιες.ξερει καποιος τι ισχυει;
Εμ τώρα τί περιμένεις να σου πούμε?
Όταν υπέγραφες το συμβόλαιο δε ρώτησες?
Κι άν το έχεις στα χέρια σου, δεν μπορείς να δείς τι προβλέπει για τέτοιες περιπτώσεις?
Δεν έχω τέτοιο συμβόλαιο, με απλή λογική σου απαντάω.

Εμ τώρα τί περιμένεις να σου πούμε?
Όταν υπέγραφες το συμβόλαιο δε ρώτησες?
Κι άν το έχεις στα χέρια σου, δεν μπορείς να δείς τι προβλέπει για τέτοιες περιπτώσεις?
Δεν έχω τέτοιο συμβόλαιο, με απλή λογική σου απαντάω.
δικιο εχεις αλλα δεν μου δωσανε συμβολαιο,και οταν υπεγραψα δεν το διαβασα.

Οι τεχνικοί ήταν απο τοπικό κατάστημα (αυτούς έστειλε ο οτε, είχα γράψει ότι θέλω εγκατάσταση στην αίτηση μου), δεν πολυασχολήθηκαν και πολύ στη στόχευση...... Απλά δεν θέλω να αλλάξω πιάτο και να μπώ σε επιπλέον έξοδα.... Τι νά κάνω;;; Κ ο ίδιος μου είχε πει ότι σε συννεφιά θα έχει θέμα..... αλλ'α πίστευα ότι εννοούσε κατρίνα φάση με βροχές έντονες.... Πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξω πιάτο ή πρέπει να ξανάρθουν να κάνουν καλύτερη στόχευση; Θέλω την πιο οικονομική δυνατότητα.... Ισχύει σε ένα χρόνο αν έχω πρόβλημα ξαναέρχονται δωρεάν;

Μπορείς να δηλώσεις βλάβη στο 13888 και να ξαναέρθει ο Τεχνικός για ποιο λεπτομερή ρύθμιση πιάτου/LNB. Μπορείς να επικαλεστείς ότι το BER και το σήμα είναι κάτω από το επιτρεπτό όριο σύμφωνα με το manual. Ο τεχνικός θα έρθει δωρεάν.

Στο μεταξύ επέλεξε αναμεταδότη ΟΤΕ1, έχει FEC 3/5 και είναι ποιο αναίσθητος στο θόρυβο

Last edited:

Για τηλεφωνικές αγορές και μόνο, η νομοθεσία προβλέπει δυνατότητα υπαναχώρησης χωρίς ποινή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά με την προϋπόθεση ότι ο εξοπλισμός θα επιστραφεί σε άριστη κατάσταση

Για τηλεφωνικές αγορές και μόνο, η νομοθεσία προβλέπει δυνατότητα υπαναχώρησης χωρίς ποινή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά με την προϋπόθεση ότι ο εξοπλισμός θα επιστραφεί σε άριστη κατάσταση
για τηλεφωνικες μονο ε;ευχαριστω φιλε μου.

Γεια χαρα,
πηρα τηλ στο 13888 και ακυρωσα το πακετο. Δεν πηγαινε αλλο η κοροιδια. Αυριο θα παω στο γερμανο να κανω την αιτηση μου κανονικα και ελπιζω απροβληματιστα. Ελπιζω να ειμαι ο τελευταιος που ταλαιπωρηθηκε απο αυτη την ιστορια..

Καλημερα,
σημερα το πρωι διαπιστωσα οτι ενεργοποιηθηκε!! ενω εχω δηλωσει διακοπη απο χθες....Οτι να ναι..:smash:

Last edited by a moderator:

θελανε φοβερα οτι θα κοψεις το πακετο γιαυτο στο συνδεσανε....
το λεω για μια φορα ακομη...λαθος ανθρωποι σε λαθος θεσεις...
μπορουσανε απλα να στο ανοιξουνε απο την πρωτη στιγμη που πηρες τηλεφωνο και οταν περνανε επιτελους και αν την αιτηση να κανανε τις υπολοιπες διαδικασιες......

Απορίες για ΟΤΕ TV

Για μαλακες μας περνάνε στον ΟΤΕ? Ούτε pvr μπορουμε να 'χουμε έχουν οι κονεξαδες, ενώ τώρα τους βάζει και το replay tv. Τι θα γινει δηλαδή με μας που πληρώνουμε και περισσότερο και δεν έχουμε τις ίδιες υπηρεσίες. Και μη μου πει κανείς "καλοθελητής" για το HD. Δεν φταιω εγώ που η παρωχημενη adsl δεν μπορεί να μεταφερει HD bandwidth. Ελεος, ειχαμε τη νοβα, έχουμε και αυτούς.

Απορίες για ΟΤΕ TV

pvr coming soon.......

Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγώ σήμερα το έγραψα........