Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Απλα στο οτι η συνδεση θα χρησιμοποιηθει εκτος του τοπου για τον οποιο εχει δημιουργηθει..

κανένα πρόβλημα εφόσον είσαι εντός της επικράτειας! άλλωστε είναι one-way η δορυφορική επικοινωνία!

Ακομα το πιατο δεν το εχω αλλα θα παρω κατι οικονομικο μιας και θα χρησιμοποιειται 2 μηνες το καλοκαιρι και μεσα στις γιορτες πασχα - χριστουγεννων..

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γεια,
Σκεφτομαι να βαλω στο σπιτι οτε sat tv.
Οι γεροι μου στο επανω διαμερισμα εχουν απο περυσι.
Θελω να βαλω και στο δικο μου διαμερισμα, μονο και μονο για το moto-gp.
Δεν εχω δει ομως κανενα αγωνα, διοτι τις Κυριακες λειπω παντα απο το σπιτι, και κυριως τις ωρες που ειναι οι Ευρωπαικοι αγωνες!
Απ οτι εχω δει ο (κ**ο)δεκτης που δινουν ΔΕΝ ειναι pvr!!!!!!!!!!!!!!
Πως θα δω τους αγωνες καποια αλλη ωρα ή μερα???
Μαλλον ΟΧΙ???
Γιατι αν ειναι ετσι το πραμα, πΟΤΕ δεν θα κανω συνδρομη!

(δεν ξερω αν εχει απαντηθει, μια και οι 80 σελιδες που εχει αυτο το section, μου πεφτουν πολλες!)

Σάββας

Και γιατι δεν το γραφεις σε ενα dvdr στους γονεις σου; 2 συνδρομες...??

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αν έχεις DVD Recorder ή VHS, θα τον γράψεις εκει.
Αλλιώς δεν πρόκειται να το δεις!

Και γιατι δεν το γραφεις σε ενα dvdr στους γονεις σου; 2 συνδρομες...??
Δεν εχω!
Εχω μερικα dvd players, ενα media player με hdd, ε, δε σκεφτομαι να παρω και επιτραπεζιο dvdR!!!

Και ειναι πιο λογικο να κανεις 2η συνδρομη??!?
Με τη συνδρομη, βλεπει και η φαμιλια τα δικα της..... σειρες-παιδικα-κτλ.
Αλλα......., ο αντρας κανει κουμαντο στο σπιτι.... :flipout:

ΤΙΙΙΙΙΙΙ μα***ια τους δερνει να μην δινουν και pvr... :twoguns:

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Με τη συνδρομη, βλεπει και η φαμιλια τα δικα της..... σειρες-παιδικα-κτλ.
Αλλα......., ο αντρας κανει κουμαντο στο σπιτι.... :flipout:

ΤΙΙΙΙΙΙΙ μα***ια τους δερνει να μην δινουν και pvr... :twoguns:

Σάββα, συμπατριώτη "κολοσσάρα ΟΛΕ" εγώ γ αυτό έχω iptv γιατί προσφέρει δέκτη με σκληρό, ακούγεται ότι και στο σατ θα το δώσει αλλά αργότερα
οπότε ίσως χάσεις αρκετούς αγώνες έως τότε. Άρα ή IPTV προς το παρόν ¨η εξωτερικό dvd-r που ανέφεραν παραπάνω οι υπόλοιποι σύντροφοι!

να ρωτησω o otetv ειναι στον eurobird 9 σωστα?
μαζι στο ιδιο πιατο με ενα δευτερο lnb τι ειναι ποιο ευκολο να πιασω ? τον hotbird? για να χαζευω μερικα ελευθερα παραπανω.

μαζι στο ιδιο πιατο με ενα δευτερο lnb τι ειναι ποιο ευκολο να πιασω ? τον hotbird? για να χαζευω μερικα ελευθερα παραπανω.

Για μένα αν μπορείς να αγοράσεις 1μ πιάτο(π.χ κάποιο φθηνό σιδήρου),να βάλεις κεντρικό τον Astra 19,2 και παράκεντρα τον Hotbird 13 και τον Eurobird 9,αλλά τον Eurobird
με Slim Lnb.........Τα καλύτερα ελεύθερα κανάλια τα έχει ο Astra 19,2 πάντως...........

Μπορείς στο ίδιο 80άρι πιάτο να βάλεις ένα monoblock lnb για 4 μοίρες και να πιάσεις hotbird. Είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση, χωρίς να κουνίσεις καθόλου το πιάτο σου.

Μπορείς στο ίδιο 80άρι πιάτο να βάλεις ένα monoblock lnb για 4 μοίρες και να πιάσεις hotbird. Είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση, χωρίς να κουνίσεις καθόλου το πιάτο σου.
τελικα εκανα αυτο σαν πιο απλη και οικονομικη λυση μιας και ειναι η πρωτη μου επαφη με την δορυφορικη.
αρα μπορω απο εδω http://gr.kingofsat.net/sat-hb9.php ολα τα καναλια που λεει χωρις κωδικοποιηση να τα κατεβαζω? και αν ναι γιατι τον εχει χωρισμενο σε hotbird a,b,c ?

Μην σε μπερδεύουν κάποιες "λεπτομέρειες"... η απάντηση για Hotbird είναι όλα.

εχω δυο συνδεσεις οτε τv. θαλω να βλεπω και στο εξοχικο και σκεφτομαι τους παρακατω τροπους.
τοποθετω ενα πιατο και ενα καλωδιο και :
α)μετεφερω τον δεκτη μαζι μου
β) προμηθευομαι εναν τριτο δεκτη και κουβαλαω μαζι μου μονο την καρτα .

γινεται αυτο ?φυσικα το β) ειναι πιο ξεκουραστο και με λιγοτερη φασαρια καθε φορα, αλλα θα λειτουργει η καρτα ?και μηπως καθε φορα που την βγαζω χανω ρυθμισεις απο τα ελευθερα καναλια αλλα και τις ρυθμισεις του τεχνικου ?

εχω δυο συνδεσεις οτε τv. θαλω να βλεπω και στο εξοχικο και σκεφτομαι τους παρακατω τροπους.
τοποθετω ενα πιατο και ενα καλωδιο και :
α)μετεφερω τον δεκτη μαζι μου
β) προμηθευομαι εναν τριτο δεκτη και κουβαλαω μαζι μου μονο την καρτα .

γινεται αυτο ?φυσικα το β) ειναι πιο ξεκουραστο και με λιγοτερη φασαρια καθε φορα, αλλα θα λειτουργει η καρτα ?και μηπως καθε φορα που την βγαζω χανω ρυθμισεις απο τα ελευθερα καναλια αλλα και τις ρυθμισεις του τεχνικου ?
Το ΠΡΌΒΛΗΜΑ που αναφέρεις ειναι γνωστό και ακόμα ΑΛΥΤΟ!!!
Υπάρχει ειδική αναφορά εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/91006-ΟΤΕ-ΤV-για-σπίτι-και-εξοχικό/page3
ΌΧΙ ακόμα δεν μπορείς απλα να μεταφερεις την ΚΑΡΤΑ.
Εύχομαι η υπόσχεση που είχε δώσει ο ΟΤΕ ότι θα δωθει αυτο το δικαίωμα, σύντομα να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Καλησπέρα στην παρέα .

Πριν μερικές ημέρες έγινα και εγώ συνδρομητής της ΟΤΕ TV , έχω ένα πιάτο 1μ. πριν κάποιο καιρό έπιανα και ΝΟVA με ένα άλλο πιάτο στα 60 εκ. αποφάσισα να κόψω την NOVA και να βάλω OTE TV, είμαι άπειρος σε θέματα σύνδεσης με δορυφόρους γιατί δεν έχω ούτε πεδιόμετρο αλλά και πολύ χρόνο απλός γνώστης είμαι που ξέρει τα βασικά , έφερα ένα φιλαράκι να μου βάλει την OTE TV λόγο ότι έχει πεδιόμετρο αλλά έχει κάποια σχέση με το σπορ , γενικά λίγο δύσκολη η λήψη του σήματος αλλά στο τέλος μια χαρά , η εικόνα είναι γενικά καλή προς πολύ καλή με SCART από πίσω, έχω και μια τηλεόραση με HDMI αλλά είναι σε άλλο δωμάτιο . Κάποια στιγμή μπήκα στο μενού να δω ισχύ σήματος ( 225 δείχνει την περισσότερη ώρα αλλά λέει και 221 ή 217 κάποιες φορές ) και ποιότητα σήματος ( 79851.0Ε-7 ή 79954.0Ε-7 ) τα δυο τελευταία αλλάζουν πολύ συχνά, υπόψιν έχω δυο διακλαδοτες για SAT και κανονική τηλεόραση και καλώδιο 10 μέτρα λόγω ταράτσας με το διαμέρισμα . Πως μπορώ να διορθώσω τα σφάλματα στην ποιότητα σήματος ? Μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να γίνει καμία πατατιά και μετά δεν βλέπω καθόλου ?

Ευχαριστώ

Παιδιά καμιά ιδέα ? Επιπρόσθετα σήμερα δεν ξέρω έτσι ξαφνικά κατέβηκε το OTE1 η ποιότητα σήματος από 60 που είχα τώρα έχει γύρω στα 15 αλλά βλέπω κανονικά χωρίς σπασίματα ή διακοπές .