Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

μηπως ασχολειται καποιος απο σας με εφαρμογες android να μας φτιαξει ενα για το προγραμμα του οτε tv?

Πολύ καλή ιδέα!

Last edited by a moderator:

Θυμαται κανεις να μου πει που εχει το full pack, μεσω δορυφορου, ποσο του ηρθε ο πρωτος λογαριασμος??
Ετσι για να εχω μια ιδεα μη μου ερθει και αποτομα..

Eγω έκανα την συνδεση στο full pack τον αύγουστο και ακόμη δεν μου έχει έρθει λογαριασμός! είναι λογικό;

Eγώ το´βαλα αρχές Απρίλη και μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός μέσα Ιούνη 82,5 ευρώ, αν θυμάμαι καλά.
Θα σας έρθει, μην ανησυχείτε...:chinese:

Δεν ανησυχω απλα αναρωτιεμαι γιατι ερχεται τοσο πολυ ο πρωτος.. Τους δυο μηνες το καταλαβαινω, το 80αρι δε ξερω πως βγαινει..
Βαζουν και τιποτα αλλο μεσα? Οποιος ξερει ας ενημερωσει παιδια..

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

αν θυμάμαι καλά, σε επικοινωνία που είχα μαζί τους, μου είχανε πει πως προπληρώνεται η συνδρομή. εγώ είχα κάνει δλδ συνδρομή τέλος οκτώβρη πέρυσι, μου ήρθε λογαριασμός 50 ευρώ σε 10 μέρες το πολύ και μετά από κάνα μήνα ξανά 50 ευρώ. τους πήρα τότε τηλ. κ μου είπανε πως δεν έγινε κάποιο λάθος, απλά προπληρώνω το δίμηνο.

Εχει και τελη ενεργοποιησης 30 ευρω στον πρωτο λογαριασμο μεσα.

Καταλαβα, ειτε ετσι ειτε αλλιως δε γλυτωνω το εγκεφαλικο στο πρωτο λογαριασμο... Περαστικα μου.....

Oύτε τέλη ενεργοποίησης υπάρχουν, ούτε ο κακός ο λύκος.
Απλά, είναι η πολιτική του οτέ να προπληρώνεται κανά δίμηνο μπροστά.
Αν αποφασίσεις να κόψεις την υπηρεσία, θα σου έρθει στο τέλος ένας πιστωτικός λογαριασμός.
Θα πας να τον εισπράξεις στον οτέ, θα σε αγριοκοιτάξει ο υπάλληλος, εσύ θα κοιτάς το ταβάνι, θα σε πληρώσει και θα φύγεις.
Κάπως έτσι, τέλος πάντων, τέλειωσε η δική μου πρώτη επαφή με το connxtv, πριν 2,5 χρόνια!:flipout:

Oύτε τέλη ενεργοποίησης υπάρχουν, ούτε ο κακός ο λύκος.
Απλά, είναι η πολιτική του οτέ να προπληρώνεται κανά δίμηνο μπροστά.
Αν αποφασίσεις να κόψεις την υπηρεσία, θα σου έρθει στο τέλος ένας πιστωτικός λογαριασμός.
Θα πας να τον εισπράξεις στον οτέ, θα σε αγριοκοιτάξει ο υπάλληλος, εσύ θα κοιτάς το ταβάνι, θα σε πληρώσει και θα φύγεις.
Κάπως έτσι, τέλος πάντων, τέλειωσε η δική μου πρώτη επαφή με το connxtv, πριν 2,5 χρόνια!:flipout:

Έτσι είναι. Και εγώ όταν έκοψα τον ΟΤΕ (+ connx) πήρα πίσω τα χρήματα που είχα δώσει στην αρχή.
Μην ανησυχείς.

ρε παιδια,

το ΟΤΕ tv απο ποιο δορυφορο παιρνει σημα?

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν με το δορυφορικό conn-x μπορείς να βλέπεις σε δύο τηλεοράσεις με κάποιο τρόπο. Γίνεται?