Απορίες για Cosmote TV

Γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω προκειμενου να διακοψω την υπηρεσια; Σε λιγο κλεινω χρονο, πρεπει να επιστρεψω πιατα, δεκτες κλπ; Με αιτηση στο καταστημα γινεται;

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Θα τους πάρεις τηλέφωνο και θα τους πεις, "κύριοι, σας κόβω".
Ούτε πιάτα και πηρούνια θα επιστρέψεις, ούτε δέκτες.
Λογικά αυτοί θα σου επιστρέψουν κάποιο χρηματικό ποσό, γιατί ο οτέ έχει τη συνήθεια να προπληρώνεται.
Δεν περιμένεις όμως λίγο, μπας και φτιάξει κάτι στο cinema, ή γίνει καμιά έκπληξη με το αγγλικό?

Λογω ελλειψεως χρονου, γυριζω σπιτι καθημερινα στις 10:30 αλλα και οικονομικης στενοτητας δεν με παιρνει πλεον να πληρωνω για δορυφορικη...

Αν μένεις ΑΘήνα όπως λέει το avatar σου έχεις και τηη επιλογή πολλών επίγειων ψηφιακών καναλιών, οπότε σε παίρνει να το σκεφτείς και έτσι....

μήπως γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο του ΟΤΕ TV για κλήση από εξωτερικό? Το 0030 13888 δεν δουλεύει, και η μόνη λύση είναι το email, αλλά θα ήθελα κάτι πιο άμεσο... Ευχαριστώ!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Κάλεσε εδώ 2106513888

Με 0030 μπροστά

Last edited by a moderator:

Καλημερα
Σκέφτομαι να βάλω ΟΤΕ tv αλλά δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Μέσω conn-x ή μέσω δορυφόρου;
Με ένα 2ο πιάτο, αν μεταφέρω το δέκτη και τη κάρτα, θα βλέπω και στο εξοχικό; ή δεν γίνεται;

Έχω μια Απορία για το Village Cinema.
Έχω προσέξει ότι δείχνει πολλές Ταινίες που της είχε δείξει και η Nova στα Κανάλια Nova Cinema.
Πως γίνετε αυτό,την Στιγμή που η Nova λέει ότι έχει τα Αποκλειστικά Δικαιώματα Όλων των Studio του Hollywood?
Μου έχει προξενήσει πάντως Έκπληξη που πολλές Ταινίες είναι σχετικά Καινούργιες,2009-2010,ακόμα και 2011.Έχει βεβαια και πιο Παλιές.
Μήπως η Αποκλειστικότητα της Nova στης Ταινίες αυτές είναι μονο περιορισμένη για 1-2 Χρονιά;

Άσχετα ποια θα είναι η απάντηση από αυτούς που γνωρίζουν, εγώ θα σου απαντήσω με μια ρητορική ερώτηση.
Μα καλά... υπάρχει κάποιος που πλέον πιστεύει αυτά που λέει η NONA? Τόσα χρόνια μας έχει ζαλίσει με τις ψευτιές στα διαφημιστικά της!

Αυτό ξαναπέστο!Μας έχει Φλομώσει η Κυρια στα ψεματάκια,είναι Αλήθεια...
+200 και Κανάλια χα χα χα
έχεις Νόβα
έχεις High Definition; χα χα χα

Τα δικαιοώματα ταινιών τα έχει για περιοσμένο χρόνο η Νόβα, συνήθως 12 με 18 μήνες. Όλες οι ταινίες της νόβα έχουν και ημέρα τελευταίας προβολής πχ αυτο το μήνα το green hornet 30/10. από την επόμενη μέρα μπορεί να το δείξει άλλο κανάλι. Αυτό συνήθως ήταν το Star. Eπίσης το Star είχε και αυτό δικαιώματα νέων ταινιών που τις έδειχνε αυτό πρώτο και δεν τις έδειξε ποτέ το νοβα. πχ awake, και όπως βλέπω ως τώρα αυτές τις ταινίες τις δείχνει τώρα το village

Αρκετο καιρό πριν σύνδεσα τον Kaon με το dolby 5.1 που έχω! Σε όλα τα κανάλια πλην του sundance έχω ήχο! Πήγα σε οποιαδήποτε ρύθμιση μπορούσα να φανταστώ αλλά τίποτε! Έχει συμβεί σε κάποιον αυτό? Καμία ιδέα? Επίσης στο Village ενώ έχω ήχο αυτός είναι εμφανώς πιο χαμηλός από άλλα κανάλια! Για παράδειγμα ενώ η ένταση στα άλλα κανάλια είνα στο 14 ικανοποιητική στο Village ορέπει να το έχω στο 18-19!

Last edited:

μπες στις ρυθμισεις του kaon,ρυθμισεις ηχου και βαλτο σε pcm.μετα το τελευταιο update οσα καναλια εχουν dolby digital δεν παιζουνε ηχο αν τον kaon τοχουμε σε dolby.για δοκιμασε,αυτο πρεπει ναναι.

και εγώ είχα το ίδιο θέμα nkats, αλλά μόλις άλλαξα τη ρύθμιση σε pcm, όλα οκ. ελπίζω πάντως να προσθέσουν σύντομα 5.1 ήχο στα HD κανάλια, γτ πριν από το update, μόνο το ESPN HD είχε 5.1...

Άσχετα ποια θα είναι η απάντηση από αυτούς που γνωρίζουν, εγώ θα σου απαντήσω με μια ρητορική ερώτηση.
Μα καλά... υπάρχει κάποιος που πλέον πιστεύει αυτά που λέει η NONA? Τόσα χρόνια μας έχει ζαλίσει με τις ψευτιές στα διαφημιστικά της!

Πολύ απλά δεν πιστεύουμε κανέναν και έχουμε την δικιά μας κρίση..

μηπως ασχολειται καποιος απο σας με εφαρμογες android να μας φτιαξει ενα για το προγραμμα του οτε tv?