Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα παιδιά!
Πήρα την απόφαση να βάλω και εγώ OTETV καθώς το value for money είναι πολύ καλό, απλά έχω κάποιες απορίες!
Είναι προτιμότερο η εγκατάσταση να γίνει από τον τεχνικό του ΟΤΕ(105 και τον δικό τους εξοπλισμό, πιάτο και LNB) ή να τα αγοράσω εγώ και να δώσω στον τεχνικό 25 μόνο για την εγκατάσταση;;;
Στην δεύτερη περίπτωση ποιο πιάτο και LNB να προτιμήσω;;;Μένω Κόρινθο.
Ευχαριστώ για κάθε απάντηση!

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις το πιάτο του ΟΤΕ και εγκατάσταση από τεχνικό του ΟΤΕ γιατί έτσι θα έχεις την εγγύηση και για τη δουλειά του εγκαταστάτη (1 χρόνο) και για το πιάτο (2 χρόνια LNB, 5 χρόνια πιάτο). Σίγουρα θα βρεις στην αγορά ποιο φτηνά πιάτα το θέμα είναι τι ποιότητα παίρνεις και τι εξυπηρέτηση θα έχεις σε περίπτωση βλάβης

Οπως και εγω και αρκετοι αλλοι, περιμενουμε το PVR απο τον ΟΤΕ για την κανουμε σιγα σιγα απο διπλα....Γνωριζει καποιος εκ των έσω να μας πει εστω αν αργει ή αν πλησιάζει η ώρα; Αντε ρε παιδια καποιος....

Πω ρε παιδί μου, καλό φαίνεται αυτό, αλλά ακριβό (όπως λες και συ).
Ας περιμένουμε, μπας και κάνουν κάτι μπαρμπάδες οτέ.:beatnik2:

Υπάρχουν και φθηνότερα που στοιχίζουν όσο ένα PVR αποκωδικοποιητής ή και λιγότερο. Χώρια ότι το παραγόμενο αρχείο το έχεις στο PC σου και το κάνεις ότι θες.

Μολις πηρα και ρώτησα στο τεχνικό τμήμα για το PVR και μου ειπανε πως το εχουν στο προγραμμα αλλά δεν προβλέπεται να ξεκινάει μεσα στο 2012. Εαν θα αρχίσει θα ξεκινήσει απο το δευτερο εξάμηνο του 2013 και μετά.....:furious3:

Re: Μετακίνηση από NOVA σε ΟΤΕ TV

παιδια πως μπορουμε να δουμε ποσο ειναι το πιατο μας???εγω ανεβηκα πανω και δεν λεει..ουτε νοβα γραφει ουτε τιποτα..το μετραω καπως?

Re: Απάντηση: Μετακίνηση από NOVA σε ΟΤΕ TV

80cm ειναι..δηλαδη δεν θα εχω απολυτως κανενα προβλημα με οτεtv..
ασχετη ερωτηση..ο δεκτης του otetv εχει και αλλη θυρα για καρτα..αν θελησω να βαλω ας πουμε το al jazzera?

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις το πιάτο του ΟΤΕ και εγκατάσταση από τεχνικό του ΟΤΕ γιατί έτσι θα έχεις την εγγύηση και για τη δουλειά του εγκαταστάτη (1 χρόνο) και για το πιάτο (2 χρόνια LNB, 5 χρόνια πιάτο). Σίγουρα θα βρεις στην αγορά ποιο φτηνά πιάτα το θέμα είναι τι ποιότητα παίρνεις και τι εξυπηρέτηση θα έχεις σε περίπτωση βλάβης

Πεταμένα χρήματα αυτά που ζητάει ο οτε και οι εγκαταστάτες του.

Re: Απάντηση: Μετακίνηση από NOVA σε ΟΤΕ TV

Όχι, ένας αναγνώστης καρτών υπάρχει για το πακέτο του ΟΤΕ.

μπορω να τον αλλαξω αν θελω η' ειναι παντρεμενος με την καρτα???σρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πεταμένα χρήματα αυτά που ζητάει ο οτε και οι εγκαταστάτες του.

Μιλάς από εμπειρία ή απλώς ρίχνεις μια μπαλοθιά ?????

σημερα εβαλα οτεtv..ξερει κανεις σε ποσες μερες ενεργοποιειται??για να ξερω να φωναξω τεχνικο να μου ρυθμισει το πιατο

Ερχετε τεχνικός. Ρυθμίζει το πιάτο και ταυτόχρονα σε ενεργοποιεί.