Πιθανό πρόβλημα DiSEqC ή LNB.Επιπλεον πολλές φορές ενώ παίζει τα κανάλια, όταν πας να ελέγξεις την στάθμη σήματος, λέει οτι δεν βρέθηκε σήμα. ΚΟΥΦΟ.
Με επαναφορά ρυθμίσεων έβγαλε και σήμα στις μπάρες στάθμης σήματος και μετά από λιγο ξανασταμάτησε, ενώ τα καναλια του ΟΤΕ τα παίζει κανονικα.
Που το είχες ξαναρωτήσει... σου έχω απαντήσει!1) Σωστό
2) Σωστό
3) Σωστό
4) Ναι, έχω έναν COMMANDER (που δεν παίζει HD) και σκεφτόμουν να τον μεταφέρω στο υπνοδωμάτιο με σύνδεση στην κεντρική εγκατάσταση δηλ στον Hotbird, αλλά δεν καίγομαι κιόλας.
5) Όχι
Καμιά ιδέα;;;
:idea:
Που το είχες ξαναρωτήσει... σου έχω απαντήσει!
Μήπως γνωρίζει κανείς έχω connex tv iptv εδώ και ένα μήνα μπορω να διακοπών και να μεταβεί στην δορυφορική πλατφόρμα χωρίς ποινή ευχαριστω πολύ.
Τι πατέντα θα δοκίμαζα, αλλά ο δέκτης έχει πολλούς περιορισμούς επειδή δεν είναι της ελεύθερης αγοράς.Τη διάβασα την απάντηση αλλά δε νομίζω ότι αυτός ο διακόπτης είναι για την περίπτωσή μου. Αν κατάλαβα καλά με αυτόν "μοιράζεται" το σήμα σε δύο δέκτες (έχει σήμα όποιος ανοίξει πρώτος). Εγώ αυτό που θέλω είναι να προσθέσω ουσιαστικά 5ο δορυφόρο στον ΚΑΟΝ. Το σήμα του 5ου δορυφόρου έρχεται με ξεχωριστό καλώδιο σε σχέση με τους άλλους 4 που έρχονται με ένα καλώδιο μέ διακόπτη diseqc. Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω και τον 5ο ταυτόχρονα με τους άλλους 4. Απλά ψάχνω τη λύση για να μην αλλάζω καλώδιο όποτε θέλω να δω τον 5ο.
Τι πατέντα θα δοκίμαζα, αλλά ο δέκτης έχει πολλούς περιορισμούς επειδή δεν είναι της ελεύθερης αγοράς.
Σε άλλον δέκτη θα δούλευε 100%, στον ΚΑΟΝ του ΟΤΕ όμως κρατάω μεγάλη επιφύλαξη.
Αγοράζουμε... έναν μετασχηματιστή 12 volt, ένα διακοπτάκι ρεύματος ON/OFF, έναν δορυφορικό διακόπτη 0/12 volt (2 IN + 1 OUT).
Τα δύο καλώδια (το ένα με τα 4 LNB και το άλλο από την πρίζα του τοίχου) τα συνδέουμε στο κάθε IN του 12volt δορυφορικού διακόπτη.
Το OUT το συνδέουμε στον δέκτη.
Έχουμε μοντάρει το διακοπτάκι ρεύματος ON/OFF στον 12volt μετασχηματιστή και την έξοδο τάσης την συνδέουμε στο 12volt ΙΝ του δορυφορικό διακόπτη.
Με αυτό το κόλπο, πλέον όταν πατάμε ΟΝ θα "βλέπουμε" το ένα καλώδιο και όταν πατάμε OFF, το άλλο καλώδιο.
Στον δέκτη, σε έναν από τους 4 δορυφόρους θα κάνουμε αυτόματη εύρεση με δίκτυο ή χειροκίνητη... ώστε να πιάσει τα κανάλια του 5ου δορυφόρου.
Καλό είναι να ρίξουμε μια ματιά ώστε ο 5ος δορυφόρος να μην έχει συχνότητες που ταιριάζουν με τον δορυφόρο που θα "πειράξουμε".
Καλή επιτυχία...![]()
Εννοω γινεται να ρυθμισω τον αποκωδικοποιητη απο τις ρυθμισεις του μενου ή πρεπει να κάνω κατι στην κεραια?εχω εγκατασταση νοβα και αγορασα το πακετο ote tv πρεπει να αλλάξω κάτι στην ρυθμιση της δορυφορικής κεραίας ή απλά να συνδεσω τον νεο αποκωδικοποιητη ?
Αν χρειάζεται καποια αλλαγη πρεπει να καλεσω ειδικό ή μπορω και μόνος να κανω κατι?
Ευχαριστώ εκ των προτερων αλλα ειμαι ασχετος σχετικά με το θεμα
Πρεπει να γυρίσει το πιάτο στις 9 μοίρες >τωρα κοιτάει στις 13Εννοω γινεται να ρυθμισω τον αποκωδικοποιητη απο τις ρυθμισεις του μενου ή πρεπει να κάνω κατι στην κεραια?
Πρεπει να γυρίσει το πιάτο στις 9 μοίρες >τωρα κοιτάει στις 13
Εννοείται αφού εσύ όπως είπες δεν το κατέχειςοποτε μαλλον πρεπει να φωνάξω τεχνικο ε?
Εννοείται αφού εσύ όπως είπες δεν το κατέχεις![]()
Πρέπει να χαλαρώσεις μερικές βίδες και να γυρίσεις το πιάτο λίγο δεξιά.
Αν νομίζεις ότι μπορείς να το κάνεις και μόνος σου γλυτώνεις τα 30 .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.