Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

αυτο μπορώ να το κάνω! δεξιά όπως "κοιτάω" το πιάτο?

Πίσω από το πιάτο,όπως κοιτάς τον ουρανό.
Και πρόσεξε μη σου φύγει πάνω-κάτω και αλλάξεις την ανύψωση.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν είναι κάτι που μπορείς να το κάνεις στο περίπου φίλε. Θέλει ρύθμιση ακριβείας. Φώναξε τεχνικό.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγώ λεω κάνε το με δοκιμές αν έχεις ένα δέκτη που δείχνει ένταση σήματος/ποιότητα και σφίξε εκεί τις βίδες. 4 μοίρες περίπου υπολόγισε πόσο είναι και με ένα χαρτί Α4, ένα μοιρογνωμόνιο σχολικό έχεις το ακριβές άνοιγμα, ευθυγράμμισε πάνω παλιά και νέα θέση και θα το βρεις.
Αν δεν το καταφέρεις κάλεσε τεχνικό τότε δε θα έχεις χαλάσει τίποτα.
Εγώ και αρκετοί άλλοι χωρίς πεδιόμετρα κτλ ρυθμίζουμε τα πιατάκια μας με βάση το δικτυο, λιγο διάβασμα και πολύ όρεξη.
Άσε που ... άλλη χάρη έχει να το ρυθμίσεις μόνος σου ...believe me!!

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Έχω ένα πιάτο απο nova 60αρι.εχω βάλει το ΟΤΕ και βλέπω μια χαρά. Το σήμα είναι στο 179 και η ποιότητα στο 40. Αν βάλω ένα πιάτο 1.20 (και για μελλοντική χρήση) ,θα δω μεγάλη διάφορα στο σήμα και στην ποίοτητα?
Αξίζει δηλαδή τον κόπο?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πίσω από το πιάτο,όπως κοιτάς τον ουρανό.
Και πρόσεξε μη σου φύγει πάνω-κάτω και αλλάξεις την ανύψωση.

βάλε τον δέκτη σε ένα απο τα κανάλια του οτε, ανέβα πάνω κ γύρισε αργα το πιάτο προς τα δεξια βρισκόμενος πίσω απο το πιάτω (απο την μερια του ιστου) μόλις σου φωνάξουν απο κάτω ότι βρήκε σήμα σταμάτα και σφίξε τις βίδες.

Δοκιμασε κανεις να βαλει την καρτα σε αλλο δεκτη?
Στο 13888 με μια κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι ΜΑΛΛΟΝ δεν παιζει σε αλλον δεκτη(π.χ dreambox)
Αν εχει την ευγενικη καλοσυνη καποιος ασ το κανει για να ξερουμε κ εμεις οι αναποφασιστοι τι να κανουμε...το πολυ-πολυ να κλειδωσει η καρτα σας αλλα ξεκλειδωνει αμεσως με ενα τηλεφωνο (τωρα που ειναι και οι πρωτες ημερες πιο ευκολα)

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Στον Edision argus mini ενω την βλέπει την κάρτα δεν ανοίγει τα κανάλια. Είχα μια ελπίδα να τους έχει ξεφύγει κάτι στο πάντρεμα, αλλά μόλλον το διαζύγιο δεν είναι απλή υπόθεση

Στον Edision argus mini ενω την βλέπει την κάρτα δεν ανοίγει τα κανάλια. Είχα μια ελπίδα να τους έχει ξεφύγει κάτι στο πάντρεμα, αλλά μόλλον το διαζύγιο δεν είναι απλή υπόθεση
Α ρε φίλε, μακάρι να μας έλεγες πως την έπαιξε την κάρτα! :smash:

Στο 13888 με μια κοπελα που μιλησα μου ειπε οτι ΜΑΛΛΟΝ δεν παιζει σε αλλον δεκτη(π.χ dreambox)
Δεν παίζει αλλού παρά μόνο στον kaon.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν παίζει αλλού παρά μόνο στον kaon.
Μεχρι να βγει μια μοντουλα...ή ακομα καλυτερα μεχρι να το προμηθευτει ο πολυς ο κοσμακης!(βλεπε νεα εκδοση ψιψικαμ κ.α)

ευχαριστω ολους σας θα προσπαθησω και αν δεν τα καταφερω θα παρω τεχνικο

Μεχρι να βγει μια μοντουλα...ή ακομα καλυτερα μεχρι να το προμηθευτει ο πολυς ο κοσμακης!(βλεπε νεα εκδοση ψιψικαμ κ.α)

Μην περιμένεις χαριτομενιες με το nds.
Posted via Mobile Device

Αφελής ερώτηση.
Με τη Nova έβλεπα σε 2 τηλεοράσεις στο σπίτι.
Τώρα πιά, η Nova δεν το επιτρέπει αυτό, αλλά παρέχει τη δυναατότα σαν καινούργια υπηρεσία "Multiview" (και το αντίστοιχο επιπλέον κόστος). Φυσικά την έκοψα τη Nova, μετά από 6 χρόνια full pack.
Με τον ΟΤΕ τί γίνεται?
Δηλ. μπορούμε να δούμε σε 2η τηλεόραση στο σπίτι?

Με τον φόβο να καεί η κάρτα;Και σε τελείως φιλολογικό επίπεδο το nds δεν έχει ''σπάσει''.
Posted via Mobile Device

Αφελής ερώτηση.
Με τη Nova έβλεπα σε 2 τηλεοράσεις στο σπίτι.
Τώρα πιά, η Nova δεν το επιτρέπει αυτό, αλλά παρέχει τη δυναατότα σαν καινούργια υπηρεσία "Multiview" (και το αντίστοιχο επιπλέον κόστος). Φυσικά την έκοψα τη Nova, μετά από 6 χρόνια full pack.
Με τον ΟΤΕ τί γίνεται?
Δηλ. μπορούμε να δούμε σε 2η τηλεόραση στο σπίτι?

Η κάρτα είναι κλειδωμενη με το decoder.
Posted via Mobile Device

Να ρωτήσω
τα κοινά κανάλια στα μπουκέτα Nova και ΟΤΕ πχ FX, FOXlife, NatGeo Wild, κτλ κτλ σημαίνει και ίδιο πρόγραμμα τις ίδιες ώρες;Δηλαδή τα ίδια δείχνουνε;