Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Τι πειράζει αν γίνεται με pm. Όποιος μου έστειλε pm του απάντησα. Όποιον δεν το ενδιέφερε δεν μου έστειλε pm.
Γιατί θα πρέπει να ξέρουν το όνομα το δικό του και το δικό μου αυτοί που δεν ενδιαφέροντε;
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις οτι εμένα μου έκανε μια προσφορά στα 36 και κάποιος είπε οτι του έκαναν προσφορά στα 41 . Επειδή λοιπόν τόσα χρόνια βλέπω οτι εδώ μέσα ο ένας βοηθάει τον άλλο είπα κι εγω να κάνω το ίδιο. Αλλά αν ήξερα οτι θα έβρισκα το μπελά μου δεν θα το έκανα.
Ειλικρινά το μετάνιωσα.
Ξαναρωτάω:
Είναι κάποια μυστική συναλλαγή? Τι θα πει π.μ.? Τα προσωπικά μηνύματα αφορούν δύο χρήστες που δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο της συνομιλίας τους και όχι προσφορά ΔΕΚΟ που αφορά τους πάντες και ήδη ''τρέχει'' νήμα με χιλιάδες θεάσεις.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω τι θα πει στον έναν έκανε προσφορά 36 και στον άλλο 41...όσο θέλει χρεώνει ο υπάλληλος του ΟΤΕ για την ίδια υπηρεσία?
Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα με τα πιμιά, διότι στο avclub γράφουν και διαβάζουν χιλιάδες κόσμου. Η βοήθεια, λοιπόν, δίνεται μέσω των νημάτων. Τυπικά, όμορφα, ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει θέμα μπελά ή μη μπελά, είναι ζήτημα τυπικότητας και τρόπου γραφής για να είμαστε εντάξει και απέναντι στους χρήστες και απέναντι στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό αυτό. Δεν υποχρεώνεται κανείς χρήστης να γράψει στα νήματα, αλλά, εφόσον το κάνει αναλαμβάνει και την ευθύνη των γραφομένων του.
Φυσικά και είναι απόλυτο δικαίωμά σου να κρατήσεις την ανωνυμία σου. Όμως, από τη στιγμή που αναφέρεις το πακέτο, συγκεκριμένο υπάλληλο κ.λ.π., καλό είναι τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα και όχι μέσω π.μ. Αν ήθελες απλώς να δώσεις την πληροφορία για το πακέτο, ας το έκανες απλά αναφορικά χωρίς να υπεισέρχεσαι σε τόσες λεπτομέρειες περί της διαδικασίας. Αν ο ΟΤΕ ενδιαφέρεται να διαθέσει την όποια προσφορά, αυτή δεν μπορεί να διατίθεται μέσω προσωπικής βούλησης υπαλλήλων οι οποίοι αποφασίζουν και τον τρόπο ενημέρωσης του κοινού.
Δεν σε εγκαλώ ούτε παραγνωρίζω την διάθεσή σου να βοηθήσεις. Πιθανότατα να μην το γνώριζες, γι' αυτό αναφέρθηκα εκτενέστερα πάνω σ' αυτό ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.