Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Φίλε ευχαριστώ πολύ για το... κονέ!!! Άψογες με 36 τα πάντα όλα και δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμός!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Επιτέλους NOVA τέλος!!!!!!!!!!!
Φίλε kougis εμένα με ξεχασες!!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Θα σε παρακαλέσω να δώσεις δημόσια τ όνομα του υπαλλήλου, και το τηλέφωνο έτσι ώστε να επωφεληθούν και τα υπόλοιπα μέλη. Έτσι και αλλιώς δεν είναι κάτι απόρρητο.

Σε πωλητή του ΟΤΕ θα απευθυνθούν.

Εννοουμε παντα οσους ειναι απο αλλο παροχο ή τελειωνει το συμβολαιο τους και απειλουν να φυγουν, ετσι;

Φίλε kougis υπάρχει τέλος ενεργοποίησης/μεταφοράς για το tripleplay πακετο των 36 ...???

Thanks in advance

ναι πειτε ποιος ειναι ο υπαλληλος και ο αριθμος του δημοσια

Παιδιά πρώτο δεν έχω σχέση ούτε με τον συγκεκριμένο υπάλληλο ούτε με τον ΟΤΕ ούτε έχω κάποιο όφελος και δεύτερον ο υπάλληλος μου είπε όποιος τον παίρνει τηλέφωνο να λέει οτι είναι εκ μέρους μου με το όνομα μου γιατί έχει τελειώσει η προσφορά (έτσι μου είπε). Εγώ δεν θέλω να δώσω δημόσια το όνομα του, ίσως του δημιουργώ πρόβλημα.
Όποιος μου το ζήτησε σε pm του το είπα.
Ξέχασα να πω οτι στην προσφορά έχει και όλα τα HD κανάλια.
Επίσης εγώ θα πληρώσω τέλος φορητότητας 31 .

έχω ακούσει οτι στο πακέτο ΟΤΕ TV +ίντερνετ +σταθερό γίνεται μια χρέωση +2 για την αναγνώριση κλήσης. είναι αληθεια?αν ναι αυτό μπαίνει κάθε μήνα η μια φορά?

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παιδιά πρώτο δεν έχω σχέση ούτε με τον συγκεκριμένο υπάλληλο ούτε με τον ΟΤΕ ούτε έχω κάποιο όφελος και δεύτερον ο υπάλληλος μου είπε όποιος τον παίρνει τηλέφωνο να λέει οτι είναι εκ μέρους μου με το όνομα μου γιατί έχει τελειώσει η προσφορά (έτσι μου είπε). Εγώ δεν θέλω να δώσω δημόσια το όνομα του, ίσως του δημιουργώ πρόβλημα.

Πήρα κι εγώ και έκανα αίτηση αλλαγής. Δεν ισχύει πλέον όμως ο τσάμπα εξοπλισμός κεραίας και η εγκατάστασή της. Αυτό θα το κάνω μόνος μου.
Επίσης ξενερωσα που για να βάλω vdsl θέλει ακόμα 20 ευρώ. Ελπίζω στο μέλλον να μειωθεί γιατί την είχα συνηθίσει.

Σ' ευχαριστώ και πάλι για το τηλέφωνο. Του είπα ότι είμαι εκ μέρους σου.

έχω ακούσει οτι στο πακέτο ΟΤΕ TV +ίντερνετ +σταθερό γίνεται μια χρέωση +2 για την αναγνώριση κλήσης. είναι αληθεια?αν ναι αυτό μπαίνει κάθε μήνα η μια φορά?

1,23 κάθε μήνα για την αναγνώριση κλήσης.
Όσο για τα τηλέφωνα θα πρότεινα να είστε προσεκτικοί γιατί στην τελική ο υπάλληλος θα έχει πρόβλημα.

Συγγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τι εννοείς.

Καταρχάς, ουδείς υπεννόησε ότι έχεις σχέση με τον υπάλληλο ή τον ΟΤΕ γενικότερα.
Κατά δεύτερον, αν έχει τελειώσει η προσφορά, τι ακριβώς συζητάμε?
Κατά τρίτον...γράφεις με nickname σ' ένα φόρουμ, τι ακριβώς θα πούμε στον υπάλληλο του ΟΤΕ? Μας το είπε ο kougis που γράφει στο avclub?
Τέλος, δυσκολεύομαι να αντιληφθώ πως δεν δημιουργείται πρόβλημα αν π.χ. ζητήσουν 100 το όνομά του μέσω π.μ., ενώ δημιουργείται αν γραφεί στο παρόν νήμα.

Σημειώνω δε, ότι κανένα πρόβλημα δεν δημιουργείται εφόσον είναι μια προσφορά και πακέτο από τον ΟΤΕ το οποίο απευθύνεται στους πάντες. Δηλαδή, ο υπάλληλος αποφασίζει που και πως θα δώσει την προσφορά? Αν αύριο την πάρω και τον ευχαριστήσω δημόσια για την βοήθειά του, ποιο πρόβλημα ακριβώς του δημιουργώ?

Δεν ξέρω κ. Γιάννη να σας απαντήσω σε καμμία ερώτηση απο αυτές που κάνατε.
Συγγνώμη για την ενόχληση. Όποιος άλλος θέλει αλλαγή παρόχου ας πάρει τον πάροχο.

Οκ, τότε όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με τον ΟΤΕ και ας ενημερώσει το νήμα (εφόσον επιθυμεί).

Θα παρακαλούσα, επίσης, την επόμενη φορά να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί ως προς το τι μεταφέρουμε και πως δημόσια από μια ιδιωτική τηλεφωνική επικοινωνία για να μην μπαίνουμε σ' όλη αυτή τη διαδικασία (μου είπε, όχι εκείνο αλλά το άλλο, τ' όνομα του με π.μ. όμως όχι δημόσια κ.λ.π.).

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Τι πειράζει αν γίνεται με pm. Όποιος μου έστειλε pm του απάντησα. Όποιον δεν το ενδιέφερε δεν μου έστειλε pm.
Γιατί θα πρέπει να ξέρουν το όνομα το δικό του και το δικό μου αυτοί που δεν ενδιαφέροντε;
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις οτι εμένα μου έκανε μια προσφορά στα 36 και κάποιος είπε οτι του έκαναν προσφορά στα 41 . Επειδή λοιπόν τόσα χρόνια βλέπω οτι εδώ μέσα ο ένας βοηθάει τον άλλο είπα κι εγω να κάνω το ίδιο. Αλλά αν ήξερα οτι θα έβρισκα το μπελά μου δεν θα το έκανα.
Ειλικρινά το μετάνιωσα.

Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Τι πειράζει αν γίνεται με pm. Όποιος μου έστειλε pm του απάντησα. Όποιον δεν το ενδιέφερε δεν μου έστειλε pm.
Γιατί θα πρέπει να ξέρουν το όνομα το δικό του και το δικό μου αυτοί που δεν ενδιαφέροντε;
Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις οτι εμένα μου έκανε μια προσφορά στα 36 και κάποιος είπε οτι του έκαναν προσφορά στα 41 . Επειδή λοιπόν τόσα χρόνια βλέπω οτι εδώ μέσα ο ένας βοηθάει τον άλλο είπα κι εγω να κάνω το ίδιο. Αλλά αν ήξερα οτι θα έβρισκα το μπελά μου δεν θα το έκανα.
Ειλικρινά το μετάνιωσα.

Ξαναρωτάω:

Είναι κάποια μυστική συναλλαγή? Τι θα πει π.μ.? Τα προσωπικά μηνύματα αφορούν δύο χρήστες που δεν θέλουν να δημοσιοποιήσουν το περιεχόμενο της συνομιλίας τους και όχι προσφορά ΔΕΚΟ που αφορά τους πάντες και ήδη ''τρέχει'' νήμα με χιλιάδες θεάσεις.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω τι θα πει στον έναν έκανε προσφορά 36 και στον άλλο 41...όσο θέλει χρεώνει ο υπάλληλος του ΟΤΕ για την ίδια υπηρεσία?

Ας μην μπερδεύουμε τα πράγματα με τα πιμιά, διότι στο avclub γράφουν και διαβάζουν χιλιάδες κόσμου. Η βοήθεια, λοιπόν, δίνεται μέσω των νημάτων. Τυπικά, όμορφα, ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει θέμα μπελά ή μη μπελά, είναι ζήτημα τυπικότητας και τρόπου γραφής για να είμαστε εντάξει και απέναντι στους χρήστες και απέναντι στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών. Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό αυτό. Δεν υποχρεώνεται κανείς χρήστης να γράψει στα νήματα, αλλά, εφόσον το κάνει αναλαμβάνει και την ευθύνη των γραφομένων του.

Φυσικά και είναι απόλυτο δικαίωμά σου να κρατήσεις την ανωνυμία σου. Όμως, από τη στιγμή που αναφέρεις το πακέτο, συγκεκριμένο υπάλληλο κ.λ.π., καλό είναι τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα και όχι μέσω π.μ. Αν ήθελες απλώς να δώσεις την πληροφορία για το πακέτο, ας το έκανες απλά αναφορικά χωρίς να υπεισέρχεσαι σε τόσες λεπτομέρειες περί της διαδικασίας. Αν ο ΟΤΕ ενδιαφέρεται να διαθέσει την όποια προσφορά, αυτή δεν μπορεί να διατίθεται μέσω προσωπικής βούλησης υπαλλήλων οι οποίοι αποφασίζουν και τον τρόπο ενημέρωσης του κοινού.

Δεν σε εγκαλώ ούτε παραγνωρίζω την διάθεσή σου να βοηθήσεις. Πιθανότατα να μην το γνώριζες, γι' αυτό αναφέρθηκα εκτενέστερα πάνω σ' αυτό ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η ευρυζωνική οτε τν ειναι δεσμευμενη με την γραμμη στην οποια εχει ενεργοποιηθεί;

Έκανα σήμερα αίτηση στον ΟΤΕ για internet και ΟΤΕ tv αλλα δεν έχει στο σπίτι που νοίκιασα κάτι δεν θυμάμαι την λέξη (ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ) αν δεν κάνω λάθος πόσες μέρες κρατάει αν την έχει πατήσει κάποιος από εσάς η κάποιος φίλος σας.

Απλά για να μην περιμένω να έρθει το internet και το τηλέφωνο και να βάλω ΟΤΕ tv είπα να βάλω ΟΤΕ tv άμεσα και όταν το φτιαξουν την τηλεφωνία να πάω και το κάνω ΕΝΑ πακέτο σε κάποιο κατάστημα.

Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβατε.

Ευχαριστώ εκ τον προτερων ...

Μια ερώτηση. Στο χωριό έχουμε ΟΤΕ δορυφορικό. Μπορώ να κάνω και δεύτερη σύνδεση για τον ίδιο σταθερό αριθμό με τη χρέωση που έχει για συνδρομητές ΟΤΕ και να χρησιμοποιώ τη δεύτερη σύνδεση στο σπίτι στην Αθήνα;

Μπορείς να έχεις και δεύτερη συνδρομή σε τιμή για συνδρομητές ΟΤΕ.Τώρα,αν θες να τη βάλεις σε άλλο σπίτι σου και όχι για το χώρο που έχεις δηλώσει ναι μεν είναι παράτυπο,αλλά αν έχεις έτοιμη ή μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση με δική σου ευθύνη,μπορείς να το κάνεις,δεν θα το ξέρει και κανένας άλλος εκτός από σένα.