Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν είναι παράτυπο να πάρεις μία σύνδεση ΟΤΕ ΤV και να τη βάλεις σε άλλη διεύθυνση από αυτήν που έχεις δηλωμένο το τηλέφωνο.....απλά δηλώνεις άλλη διεύθυνση εγκατάστασης. Ο εγκαταστάτης του ΟΤΕ, εάν το επιλέξεις, θα έρθει στη διεύθυνση εγκατάστασης.
Έχω την εντύπωση ότι τρέχει προσφορά με Δωρεάν Κεραία, εάν επιλέξεις εγκατάσταση από τον ΟΤΕ, και 2 ή 3 μήνες δώρο ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι οπότε έχεις ακόμα έναν λόγο να πάρεις εγκατάσταση από τον ΟΤΕ

Δεν είναι παράτυπο να πάρεις μία σύνδεση ΟΤΕ ΤV και να τη βάλεις σε άλλη διεύθυνση από αυτήν που έχεις δηλωμένο το τηλέφωνο.....απλά δηλώνεις άλλη διεύθυνση εγκατάστασης. Ο εγκαταστάτης του ΟΤΕ, εάν το επιλέξεις, θα έρθει στη διεύθυνση εγκατάστασης.
Έχω την εντύπωση ότι τρέχει προσφορά με Δωρεάν Κεραία, εάν επιλέξεις εγκατάσταση από τον ΟΤΕ, και 2 ή 3 μήνες δώρο ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι οπότε έχεις ακόμα έναν λόγο να πάρεις εγκατάσταση από τον ΟΤΕ

Βασικά έχω κάνει αίτηση για ίντερνετ και ΟΤΕ δορυφορικό full pack με τη προσφορά των 36 ευρώ αλλά σε περίπτωση που με πάρει η wind που είμαι τώρα και μου κάνει καλή προσφορά θα μείνω στη wind λόγο vdsl και θα βάλω μόνο το ΟΤΕ sports pack.
Τώρα στη wind ας πούμε δίνω 30 ευρώ μόνο για vdsl χωρίς τπτ άλλο. Αν μου το έκαναν 20 θα κάνω αυτό που λέω παραπάνω, γι'αυτό ρώτησα για να ξέρω τις επιλογές μου.
Την προσφορά με τους δύο μήνες δώρο δεν την προλαβαίνω. Είναι μέχρι 1/8. Εγώ θα υπογράψω την αίτηση στις 5 γιατί τώρα είμαι διακοπές.

Πάρε τηλέφωνο στο 13888, δεν χρειάζεται να πας από κατάστημα

Βασικά έχω κάνει αίτηση για ίντερνετ και ΟΤΕ δορυφορικό full pack με τη προσφορά των 36 ευρώ αλλά σε περίπτωση που με πάρει η wind που είμαι τώρα και μου κάνει καλή προσφορά θα μείνω στη wind λόγο vdsl και θα βάλω μόνο το ΟΤΕ sports pack.
Τώρα στη wind ας πούμε δίνω 30 ευρώ μόνο για vdsl χωρίς τπτ άλλο. Αν μου το έκαναν 20 θα κάνω αυτό που λέω παραπάνω, γι'αυτό ρώτησα για να ξέρω τις επιλογές μου.
Την προσφορά με τους δύο μήνες δώρο δεν την προλαβαίνω. Είναι μέχρι 1/8. Εγώ θα υπογράψω την αίτηση στις 5 γιατί τώρα είμαι διακοπές.

Εαν ενεργοποιηθεί γρήγορα στον ΟΤΕ που το συνηθίζουν δεν θα μπορείς να διακοψεις.

Το ξέρω αλλά αν δεν έχω καλύτερη προσφορά από τη wind δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Δεν ισχύει αυτό που λες.Αν ήταν έτσι,τότε οι κάτοχοι γραμμής ΟΤΕ θα μοίραζαν συνδρομές με την προνομιακή τιμή σε όλους τους γνωστούς και φίλους.Κανένας δε θα έπαιρνε συνδρομή ΟΤΕ TV με την ακριβότερη τιμή.Εσύ ή κάποιος που γνωρίζεις ζητήσατε εγκατάσταση από τον ΟΤΕ σε άλλη διεύθυνση από αυτή που είναι δηλωμένη με τη γραμμή τηλεφώνου ΟΤΕ?Σας την έκαναν την εγκατάσταση σε άλλο σπίτι?Δε νομίζω.Εγώ άλλωστε το είχα ρωτήσει αυτό στον ΟΤΕ αν είχα τέτοιο δικαίωμα,εφόσον έβαζα double play.Αν θα μπορούσαν δηλαδή να κάνουν σε άλλο σπίτι την εγκατάσταση και μου απάντησαν "όχι φυσικά".Και μάλιστα η ερώτησή μου αφορούσε ακριβώς την ίδια περίπτωση,για την οποία απάντησα στον φίλο,δηλαδή για την περίπτωση δεύτερης συνδρομής.Φυσικά δε θα μπορούσε να είναι είναι διαφορετική η απάντηση.Αν ήταν έτσι,όλοι τότε-όπως ανέφερα πιο πάνω-θα έβαζαν νομιμότατα από κάποιο φίλο τους ΟΤΕ TV με προνομιακή τιμή.Κανένας δε θα έπαιρνε συνδρομή ακριβότερα.Άλλο πράγμα είναι αν γίνεται και άλλο αν είναι νόμιμο.

Πάντως αν δεν υπάρχει ο παράγοντας "εγκατάσταση" δεν σε ελέγχει κανείς.. Σταθερό στο σπίτι forthnet, σταθερό στο μαγαζί ΟΤΕ και ote tv στο σπίτι (όπου προυπήρχε πιάτο).. εδώ και 14 μήνες :) εννοείται ο λογαριασμός του οτε tv πάει στην γραμμή του οτε που είναι σε άλλη διεύθυνση..

ΚΑΝΩ kopy paste και λεω ξανα αυτο...Αν καποιος μπορει...

Έκανα σήμερα αίτηση στον ΟΤΕ για internet και ΟΤΕ tv αλλα δεν έχει στο σπίτι που νοίκιασα κάτι δεν θυμάμαι την λέξη (ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ) αν δεν κάνω λάθος πόσες μέρες κρατάει αν την έχει πατήσει κάποιος από εσάς η κάποιος φίλος σας.

Απλά για να μην περιμένω να έρθει το internet και το τηλέφωνο και να βάλω ΟΤΕ tv είπα να βάλω ΟΤΕ tv άμεσα και όταν το φτιαξουν την τηλεφωνία να πάω και το κάνω ΕΝΑ πακέτο σε κάποιο κατάστημα.

Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβατε.

Ευχαριστώ εκ τον προτερων ..

Πάντως αν δεν υπάρχει ο παράγοντας "εγκατάσταση" δεν σε ελέγχει κανείς.. Σταθερό στο σπίτι forthnet, σταθερό στο μαγαζί ΟΤΕ και ote tv στο σπίτι (όπου προυπήρχε πιάτο).. εδώ και 14 μήνες :) εννοείται ο λογαριασμός του οτε tv πάει στην γραμμή του οτε που είναι σε άλλη διεύθυνση..

Μα αυτό δε λέω φίλε?Είπα ότι εύκολα γίνεται,αλλά είναι παράτυπο.

Φίλε μου επέτρεψε να σου πω ότι κάνεις λάθος, το έχω κάνει εγώ προσωπικά. Εχω double play στην Αθήνα και έχω βάλει OTE TV δορυφορικό στα πεθερικά μου στην Εύβοια
....φυσικά η συνδρομή για το ΟΤΕ ΤV έρχεται στο λογαριασμό μου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι εύκολο να "μποιράζουν" συνδρομές με προνομιακές τιμές οι κάτοιχοι γραμμών ΟΤΕ.

Εάν πάλι μιλάμε για ΟΤΕ ΤV Ευρυζωνικό τότε ισχύει αυτό που λες για τεχνικούς καθαρά λόγους

Κι όμως ισχύει, μπορείς να δηλώσεις διεύθυνση εγκατάστασης όπου θα είναι διαφορετική από αυτή της χρέωσης.
Τους ενδιαφέρει απλά να "παντρευτεί" η τηλεφωνική γραμμή με το ΟΤΕ tv.
Και δεν είναι παρατυπο, γιατί πουθενά δεν ορίζεται ότι η διεύθυνση εγκατάστασης θα πρέπει να είναι ίδια με της χρέωσης.

Παιδιά έχετε δίκιο τελικά.Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα στο 13888,παίρνοντας την απάντηση ότι μπορεί κάποιος (αν και μου φαίνεται περίεργο) να ζητήσει διαφορετική διεύθυνση εγκατάστασης από τη διεύθυνση του τηλεφώνου.Μαγκιά αυτό ομολογώ!Πάντως,μου κάνει εντύπωση,γιατί μου είχαν δώσει διαφορετική απάντηση παλαιότερα.Άρα νομιμότατα μπορεί κάποιος,εφόσον αυτό είναι δηλωμένο από την αρχή,να έχει ΟΤΕ TV με την προνομιακή τιμή για συνδρομητές ΟΤΕ.Αρκεί μόνο να πάει με κάποιον δικό του,ο οποίος θα είναι κάτοχος τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ,σε κατάστημα για να γίνει η αίτηση.Επίσης,ρώτησα και για την τωρινή προσφορά με τους 2 μήνες δωρεάν.Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση η εγκατάσταση κεραίας από τεχνικό του ΟΤΕ.Η προσφορά είναι 2+12 μήνες.Η επιλογή προσφοράς 3 δωρεάν μηνών αφορά συμβόλαιο 3+9 μήνες και δυστυχώς δεν αφορά την Αττική.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Να μη σου φαίνεται περίεργο.Καλά κάνουν γιατί "ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι".Και οι 2 ξέρουν (Νόβα & ΟΤΕ) πως μερικές εγκαταστάσεις δεν είναι στη δηλωθείσα διεύθυνση, οπότε αν δεν μπορείς να το αποφύγεις νομιμοποίησέ το.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΚΑΝΩ kopy paste και λεω ξανα αυτο...Αν καποιος μπορει...

Έκανα σήμερα αίτηση στον ΟΤΕ για internet και ΟΤΕ tv αλλα δεν έχει στο σπίτι που νοίκιασα κάτι δεν θυμάμαι την λέξη (ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ) αν δεν κάνω λάθος πόσες μέρες κρατάει αν την έχει πατήσει κάποιος από εσάς η κάποιος φίλος σας.

Απλά για να μην περιμένω να έρθει το internet και το τηλέφωνο και να βάλω ΟΤΕ tv είπα να βάλω ΟΤΕ tv άμεσα και όταν το φτιαξουν την τηλεφωνία να πάω και το κάνω ΕΝΑ πακέτο σε κάποιο κατάστημα.

Πιστεύω να σας έδωσα να καταλάβατε.

Ευχαριστώ εκ τον προτερων ..

Αν η διαθεσιμότητα αφορά ζεύγος στο ΚΑΦΑΟ θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να αδειάσει "πόρτα".Αν δεν υπάρχει υποδομή για καλώδιο είναι άλλη διαδικασία
Από ότι καταλαβαίνεις κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί την ενεργοποίηση σε καθορισμένο χρονικό διάστημα.Μέχρι την ενεργοποίηση δεν θα θεωρείσαι πελάτης οτε.

Παιδιά έχετε δίκιο τελικά.Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα στο 13888,παίρνοντας την απάντηση ότι μπορεί κάποιος (αν και μου φαίνεται περίεργο) να ζητήσει διαφορετική διεύθυνση εγκατάστασης από τη διεύθυνση του τηλεφώνου.Μαγκιά αυτό ομολογώ!Πάντως,μου κάνει εντύπωση,γιατί μου είχαν δώσει διαφορετική απάντηση παλαιότερα.Άρα νομιμότατα μπορεί κάποιος,εφόσον αυτό είναι δηλωμένο από την αρχή,να έχει ΟΤΕ TV με την προνομιακή τιμή για συνδρομητές ΟΤΕ.Αρκεί μόνο να πάει με κάποιον δικό του,ο οποίος θα είναι κάτοχος τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ,σε κατάστημα για να γίνει η αίτηση.Επίσης,ρώτησα και για την τωρινή προσφορά με τους 2 μήνες δωρεάν.Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση η εγκατάσταση κεραίας από τεχνικό του ΟΤΕ.Η προσφορά είναι 2+12 μήνες.Η επιλογή προσφοράς 3 δωρεάν μηνών αφορά συμβόλαιο 3+9 μήνες και δυστυχώς δεν αφορά την Αττική.

Διευκρίνηση....
Για να πάρει κάποιος τη ΔΩΡΕΑΝ Κεραία είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση από συμβεβλημένο τεχνικό ΟΤΕ .

Διόρθωση σε προηγούμενο post μου ....
Η προσφορά 3+9 όντως δεν ισχύει για Αττική αλλά για περιοχές στην Πελλοπόνησο (ΝΕΑΠΟΛΗ) και ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ (ΚΑΒΑΛΑ) που θα γίνει/έγινε η διακοπή αναλογικού σήματος

vforvendetta85

υπήρχε τηλεφωνία και internet στο διαμέρισμα που θα μείνω,οποτε τι παίζει? είναι αυτό με το καφάο που λες? 1 φορα μου έτηξε στα τόσα χρονια τι να πεις γκαντεμιά,πάντως θα βάλω κανονικά το ΟΤΕ tv να απαλύνω τον πόνο μου....:2thumb22sup:

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μπορεί να υπήρχε τηλέφωνο και ίντερνετ μα αν καταργήθηκε ο βρόχος τον πήρε κάποιος γείτονας.Εξακρίβωσε που ακριβώς είναι το πρόβλημα και ξαναπόσταρε.

Το λογικό πάντως re: διεύθυνση εγκατάστασης είναι να υπάρχει όριο 1 συνδρομή ΟΤΕ TV ανά λογαριασμό. Οπότε δε μπορεί ο καθένας να «μοιράζει δεξιά και αριστερά» συνδέσεις με προνομιακή τιμή. Αν δε θέλει ο ίδιος, μπορεί (τυπικά ή άτυπα) να βάλει ΕΝΑΣ συγγενής/φίλος, και μόνο δορυφορικό, και να έρχεται ο λογαριασμός σ'αυτόν. Οπότε δεν είναι τόσο μεγάλη η «χασούρα».

Τοποθέτησα τον αποκωδικοποιητή και αφού έγινε η αναβάθμιση,έχει μήνυμα "Η συνδρομητική κάρτα δεν είναι ενεργοποιημένη".Πήρα τηλ. στο 13888 και μου είπαν να κάνω υπομονή και η κάρτα θα ενεργοποιηθεί μόνη της μέσα σε 24 ώρες.Δεν έχουν να κάνουν τίποτα εκείνοι,το σύστημα θα προχωρήσει μόνο του την ενεργοποίηση,μου είπαν.Όντως έτσι γίνεται η ενεργοποίηση?Είχα την εντύπωση ότι θα πάρω τηλέφωνο και αφού στείλουν σήμα θα ανοίξει η κάρτα.