Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ενας γνωστος που κατοικει εδω πηρε οτε tv αλλα απο αγνοια δεν το ενεργοποιησε στην Ελλαδα. Καναμε την εγκατασταση, το αρχικο update κτλ αλλα εχει μεινει με το μηνυμα ενεργοποιησης. Τι να μπορει να γινει σε αυτες τις περιπτωσεις..;

Κωστή,επειδή πρόσφατα ενεργοποίησα ΟΤΕ TV,όταν κάλεσα στο 13888 για ενεργοποίηση μου είπαν ότι δεν θα κάνουν τίποτα εκείνοι και να περιμένω να ενεργοποιηθεί μόνη της η κάρτα.Πράγματι και ενώ είχα αρχίσει να ανησυχώ,αφού είχαν περάσει πάνω από 2 ώρες,ξαφνικά άνοιξε η κάρτα.Μου κάνει εντύπωση που δεν ανοίγει η κάρτα του φίλου σου,αφού λογικά την έχει πάρει μερικές μέρες τώρα.Το πολύ πολύ,πες στον φίλο σου να ενημερώσει κάποιον δικό του από Ελλάδα,να πάρει τηλέφωνο για ενεργοποίηση,αφού πρώτα έχει τα απαραίτητα στοιχεία που μπορεί να ζητηθούν,δηλ.ΑΦΜ,ανοματεπώνυμο και κάποιος κωδικός που γράφει σε ένα χαρτί (δεν θυμάμαι αν ήταν στο κουτί ή το έδωσαν από το κατάστημα του ΟΤΕ).Είναι πολύ εύκολο αυτό,ένα μόνο τηλέφωνο από οποιοδήποτε γνωστό του αρκεί.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σε δυο ενεργοποιήσεις πού έτυχε να κάνω για λογαριασμό άλλων ζήτησαν τον κωδικό και μόνο... Ούτε καν όνομα. Θυμίζω 1-2 ώρες μετά την αγορά (εγκατάσταση υπήρχε) έγινε τηλέφωνο και οι κάρτες άνοιξαν πριν κλείσουμε την συνομιλία μας. Το δικό σου θέμα το θυμάμαι μάλιστα το συζητούσες με το nvianitakis και η κάρτα σου άνοιξε...

Ακριβώς όπως το λες είναι,σωστά θυμάσαι.Γι αυτό λέω ότι ο φίλος του Κωστή με ένα τηλέφωνο στο 13888 μέσω κάποιου γνωστού του στην Ελλάδα μπορεί να ανοίξει την κάρτα του εύκολα.

Σημαντικό να έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορεί να ζητηθούν καθώς λες και εσύ, αν και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μόνο κωδικό ζήτησαν, μη βρεθεί προ εκπλήξεων.. :p

Ναι...Εμένα μου είχαν ζητήσει και το ΑΦΜ του συνδρομητή.

Τώρα που θυμήθηκα,όταν τους κάλεσα μόνο τον κωδικό μου είχαν ζητήσει.Το ΑΦΜ το ζήτησαν από το άλλο τμήμα (δε θυμάμαι ποιο) το οποίο με σύνδεσαν επειδή δεν μου είχε ανοίξει ακόμα η κάρτα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έρχεται καλώδιο ethernet με τον δέκτη; για iptv μιλάς ή δορυφορικό; στο δορυφορικό πάντως δεν χρειάζεται.
Ναι δορυφορικό(KAON) είναι και έχει μέσα στο κουτί και ethernet? Δεν χρειάζεται να συνδεθεί?

Σε πρόσφατη ανανέωση της συνδρομής μου στο ΟΤΕ TV μου είπαν ότι μου πιστώνουν ένα ποσό 10 ευρώ στο on demand για να το δοκιμάσω. Που μπορώ να το δω αυτό; Δεν θέλω να κατεβάσω κάτι μόνο για τη δοκιμή.
Επίσης έστειλα κατά λάθος μήνυμα για την ενεργοποίηση του on demand (rec και αριθμός κάρτας) από το εταιρικό μου κινητό και όχι από το προσωπικό που είναι και αυτό cosmote. Μπορεί να αλλάξει αφενός για να μην έχω θέμα με τις χρεώσεις για τυχόν ενοικιάσεις και για καλύτερη παρακολουθηση των χρεώσεων αυτών;

Και εγώ δήλωσα κατά λάθος το εταιρικό μου νούμερο.. αλλάζει;

τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει έντονα κοψίματα στο otesport 1 HD, ειδικά σε αγώνες του παγκοσμίου μπάσκετ. τι συμβαίνει?

Kαλα αυτο με την εθνικη και τις διαφημισεις,που παιχτηκαν στο τελος και χασαμε το τελος του αγωνα με την Αργεντινη...Πως εξηγουνται τοσες πολλες διαφημισεις;

Φαντάζομαι ότι εννοεί τα virtual που έπαιξαν μετά το τέλος, οπαπ κλπ και δεν μπορέσαμε να δούμε καθαρά τα replay που έδειχναν, μιας και η διαφήμιση κάλυπτε σχεδόν όλο το κάδρο.

Ενα λεπτο,εγω δεν καταβαινω τι εννοειτε.Συμφωνουμε οτι ολοι ειδαμε τον αγωνα στον ΟΤΕ;Περιπου μισο λεπτο πριν τελειωσει το ματς (μπορει και να ηταν σχεδον ενα λεπτο),στην τηλεοραση μου,διεκοψε για διαφημισεις,τις οποιες υπομειναμε καρτερικα και οταν επανηλθε,ο Σκουντης εκανε το σχολιο μαζι με το Ζουρο.Εγω το τελος δεν το ειδα,αφου δεν ειδα ουτε το τελικο σκορ,το οποιο πληροφορηθηκα μετα απο το διαδικτυο.
Η οθονη καλυπτοταν πληρως απο διαφημιστικα.

Μάλλον άλλον αγώνα έβλεπες... Στο τελευταία 38" ή κάπου εκεί κοντά και είχε την μπάλα ο Ζήσης με επίθεση δικιά μας, δεν παίχτηκε παιχνίδι, μάλιστα έδωσαν βήματα και κατοχή για Αργ όπου μετά την επαναφορά τους πάλι δεν παίχτηκε παιχνίδι από fair play.
Τι δεν είδες ακριβώς εσύ;

Edit : παράθεση link YouTube

Για του λόγου το αληθές, σου παραθέτω ένα link
Αργεντινή - Ελλάδα 71-79 / Argentina vs Greece Fu…:
http://youtu.be/i6CJhAdJcGw

Last edited:

Βρε συ, μήπως "δουλεψε" η μπύρα και πήγες στο...βάθος;;)

Τωρα μπερδευτηκα! Δε μου λετε,ποτε μπηκαν οι διαφορες διαφημισεις (πανω απο 1 λεπτο),που στην επιστροφη στο γηπεδο,η καμερα εδειξε το Σκουντη στο δημοσιογραφικο θεωρειο με σηκωμενο το χερι και αμεσως μετα,αρχισε το σχολιο με το Ζουρο;

Όποτε και να μπήκαν οι διαφημίσεις,τα τελευταία δευτερόλεπτα τα έδειχνε κανονικά.Είναι χαρακτηριστική η φάση με τον Ζήση όπου μένουν 6 και κάτι δευτερόλεπτα και οι παίκτες έχουν αρχίσει να χαιρετιούνται μεταξύ τους,μένοντας η μπάλα στα χέρια του και περπατώντας κάνει βήματα.Στην επαναφορά δεν εκδηλώνουν καν επίθεση οι Αργεντίνοι.

Η μονη εξηγηση ειναι τα κρισιμα δευτερολεπτα να κοιταω το μικρο που κοιμοταν και ειχαμε τον ηχο,πολυ χαμηλα!:ernaehrung004:

Καλησπέρα
Έκανα αίτηση για οτε tv και θα χρησιμοποιήσω την υπάρχουσα εγκατάσταση. Έχω τρια lnb το πρώτο στις 13 το δεύτερο στις 19.2 και το τρίτο στις 9. Για να γλιτώσω το 25αρι του τεχνικού χρειάζεται τίποτα περίεργο για να συνδέσω τον δέκτη? Αυτή την στιγμή εδώ ένα xtrend 5000 και για αρχή λέω να δώσω από το loop στου ΟΤΕ τον δέκτη.