Απορίες για Cosmote TV

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ρε παιδια για το ελληνικο καναλι Ε! υπαρχει καμια σκεψη στον οτε??

Τι θα γινει με τους υποτιτλους (οχι στα σινε); Τοσο δυσκολο ειναι να κανουν κατι;

Last edited by a moderator:
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Χαιρετώ την παρέα. Παρατήρησα το εξής. Έχω ρυθμίσει την τηλεόραση μου , μια Samsung UE6000 , σε φορματ αυτόματη ευρεία. Ενώ πχ στα κανάλια με ντοκιμαντέρ η εικόνα καλύπτει όλη την περιοχή οθόνης , στα κανάλια σπορτς κυρίως σε μεταδόσεις ποδοσφαίρου , μια μικρή φέτα οθόνης στο κάτω μέρος μένει κενή δηλαδή μαύρη. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ?

Dolby Stereo έχει το Sundance.

Εχεις δίκιο κοίταξα πιο προσεκτικά τον ενισχυτή και δείχνει DD 2.0...μόνον στο Sundance HD, δηλ. το Discovery Showcase HD είναι το μοναδικό DD5.1. Δεν έχω δεί τα Cinema OnDemand, έχει αναφερθεί ότι και αυτά περιστασιακά έχουν DD5.1?

Χαιρετώ την παρέα. Παρατήρησα το εξής. Έχω ρυθμίσει την τηλεόραση μου , μια Samsung UE6000 , σε φορματ αυτόματη ευρεία. Ενώ πχ στα κανάλια με ντοκιμαντέρ η εικόνα καλύπτει όλη την περιοχή οθόνης , στα κανάλια σπορτς κυρίως σε μεταδόσεις ποδοσφαίρου , μια μικρή φέτα οθόνης στο κάτω μέρος μένει κενή δηλαδή μαύρη. Το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ?

Λοιπόν , σε συνέχεια αυτού του ποστ , παρατήρησα το εξής. Στην χθεσινή live μετάδοση του Λίβερπουλ-Στόουκ συνέβαινε αυτό που έγραψα πιο πάνω , αλλά σήμερα το πρωί που το έχει σε μαγνητοσκόπηση ,η εικόνα από ΟΤΕ κάλυπτε όλη την οθόνη της τηλεόρασης .

Next year εννοεις το 2015 ? ποτε περιπου εσυ που εχεις πληροφοριες?

Η διάθεση του επηρεάζεται απο αρκετους παράγοντες και δεν ειναι ευκολο να πεις με σιγουριά πότε θα δοθεί. Θα το τοποθετούσα σε ένα χρονικό παράθυρο καπου μεσα στο πρώτο τριμηνο του 15.

Η υπηρεσία αυτή,όπως και το multivew (ή όπως θα λέγεται),είναι κριτήρια που θα δημιουργήσουν νέες συνδρομές.Έχει καθυστερήσει πολύ ο ΟΤΕ στη διάθεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Θα δοθούν όταν είναι έτοιμα και χωρίς προβλήματα. Είμαστε έτσι και αλλιώς κοντά.

Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν μπορω να καταλάβω τοσεσ εκνευριστικα πολλές επανάληψης στο history και σε ταινίες στο village ; Δεν ξέρω αν το κάνει και σε αλλα κανάλια απλά εκεί τη έχω παρατηρήσει!

Επειδή βλέπω αναβαθμίσεις για τον νεότερο KAON, ο παλιός (COMBO) θα έχει κάποια updates; Ειδικά αυτό με την επιστροφή στο κανάλι που υπήρχε είναι σημαντικό καθώς αν δεν ανοίξω τον αποκωδικοποιητή 1-2 ημέρες αυτόματα με το που τον ανοίγω με πετάει στο 101.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι όλοι οι δέκτες θα αναβαθμιστούν.

παιδια μια ερωτηση,οταν ερ8ει ο τεχνικος να κανει την εγκατασταση και περισεψει καλωδιο που δεν χρησημοποιηθηκε μενει σε αυτον η σε εμενα.
ισχυει η προυποθεση οτι εγω πληρωσα 50 ευρω για την εγκατασταση.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σε σένα, μα δεν βρίσκω χρησιμότητα για να κρατήσεις καλώδιο. Εκτός αν σκέφτεσαι να αλλάξεις θέση στην τηλεόραση κάποια στιγμή , οπότε θα χρειαστείς περισσότερο.

Για σας παιδια,εκανα αιτηση στον οτε, ΟΤΕ Double Play και full pack OTE tv,πριν δυο εβδομάδες,την παρασκευη εγινε ενεργοποιηση της γραμμης,σημερα μου ηρθε και το ρουτερ.....αλλα δεν μου ηρθε ο εξοπλισμος για το οτε τv,πρεπει να τους παρω τηλ?