Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τους έστειλα μυνημα την Παρασκευή μεσα απο το σαιτ του οτε. Ουτε φωνη ουτε ακρόαση! Γραμμη δεν μπορω να πιασω με τίποτα.

Παιδια καλησπερα σας!
1)Ηθελα να σας ρωτησω, εγω ειμαι συνδρομητης στη Hol(σταθερο+ιντερνετ) γινεται να βαλω Οτε tv χωρις να μπλεξω με το σταθερο και ιντερνετ του οτε να πληρωνω δλδ μονο το ΤV η υποχρεωτικα πρεπει να βαλω και πο αυτα.Να παραμεινω στην ουσια στη Ηol σε αυτα που ειμαι + το OTE TV.
2)Ξερετε κανενα τροπο να αποφυγω τα 100 ευρω του κερεοσυστηματος?
Σας ευχαριτω

Last edited by a moderator:

Παιδια καλησπερα σας!
1)Ηθελα να σας ρωτησω, εγω ειμαι συνδρομητης στη Hol(σταθερο+ιντερνετ) γινεται να βαλω Οτε tv χωρις να μπλεξω με το σταθερο και ιντερνετ του οτε να πληρωνω δλδ μονο το ΤV η υποχρεωτικα πρεπει να βαλω και πο αυτα.Να παραμεινω στην ουσια στη Ηol σε αυτα που ειμαι + το OTE TV.
2)Ξερετε κανενα τροπο να αποφυγω τα 100 ευρω του κερεοσυστηματος?
Σας ευχαριτω

1. Γίνεται. Στην τιμή όχι πελάτη ΟΤΕ.
2. Επίσης γίνεται. Αν έχεις γνωστό που να έχει μαγαζί με δορυφορικά και στα κάνει δώρο.

Εγώ που έχω hol, πήρα την online προσφορά με τα 27,38 το μήνα με δώρο τους δύο πρώτους μήνες για 14μηνο συμβόλαιο. Δίνουν την κεραία δώρο και στοιχίζει 50 ευρώ ο τεχνικός.
Αν έχεις καλό συμβόλαιο με hol αξίζει να μην μπλέξεις με τηλέφωνο στον οτε έτσι.

Παιδιά σαν νέος πελάτης που είμαι μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω 4 λογαριασμούς μαζί! Τι παίζει;

Στον ΟΤΕ οι λογαριασμοί είναι δίμηνοι. Ως γνωστόν σε όλες τις εταιρείες (κινητής και ακίνητης) το πάγιο το προπληρώνουμε.

Με το που θα ενεργοποιηθείς δε σημαίνει και πως εκδοθεί και άμεσα ο λογαριασμός σου ώστε να πληρώσεις το πρώτο δίμηνο. Μπορεί να εκδοθεί μετά από 5, 20, 30 ή και 40 ημέρες.
Σε αυτή τη (χειρότερη) περίπτωση θα πληρώσεις τις 30, 40 50 κλπ ημέρες χρήσης + το επόμενο δίμηνο που είναι μπροστά.

Άρα μπορεί και να περιλαμβάνει από 2 έως και 4 μήνες χρήσης. (2 που έγιναν + 2 που τρέχουν)....-bye-

Ερωτηση:

Ειμαι συνδρομητής otetv μεσω δορυφόρου με pvr δεκτη και εχω και vdsl 30 γραμμη ιντερνετ. Επειδη γενικά η μερια τις πρέβεζας και γενικά του Ιονιου εαν ανοιξουν οι ουρανοι δεν σταματαει η βροχη και μπορει να βρεχει και 2 μερες , και επειδη εχει τυχει να εχω χασει πολλες φορες το σημα το δορυφορικο και για 10-15 λεπτα , ελεγα μιας και 15 ιανουαριου ειναι να κανω ανανεωση και των 2 συμβολαιων otetv+internet μηπως να πηγαινα σε iptv μιας και καποια στιγμη έχουν πει οτι θα μπουν και τα hdtv καναλια;

Με μεγαλύτερο πιάτο δε θα είσαι εντάξει όταν ανοίγουν οι ουρανοί? Νομίζω μέσω δορυφόρου έχεις περισσότερες επιλογές.

Θα ηθελα να ρωτησω κατι την παρεα γιατι το συγκεκριμενο κομματι δεν το γνωριζω καλα. Εβαλα πριν μερικες μερες οτε tv (μεσω δορυφορου) και σημερα δοκιμασα να συνδεσω με οπτικη ινα αποδικοποιητη με ενισχυτη (YAMAHA RXV540).
Το μονο καναλι που μου εδινε πεντακαναλο ηχο dolby digital ηταν το discovery hd showcase, τα υπολοιπα καναλια (otecinema 1 Hd, village hd και γενικοτερα τα hd) που περιμενα οτι θα ειχαν 5.1 εδειναν pcm. Ειναι θεμα ρυθμισης ή οχι?

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

ευχαριστώ Σεραφειμ...και ενα τελευταιο ειδα οτι ο αποκοδικοποιητης του οτε βγαζει μεχρι 1080i. Ειναι θεμα αναβαθμισης για να δειξει 1080p ή θέμα σήματος καναλιων?
Poisonera, σε κανονική βροχή δεν πρέπει να χάνεις το σήμα, είναι θέμα εγκατάστασης.

Xkos1975, διάβασε εδώ.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Poisonera, σε κανονική βροχή δεν πρέπει να χάνεις το σήμα, είναι θέμα εγκατάστασης.

Σεραφείμ δεν μιλώ για απλή βροχή αλλά για κουρτίνες όταν κοιτάς έξω :)

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ελάχιστες είναι οι φορές που θα χαθεί τελείως το σήμα. Και πάλι το δορυφορικό δε θα το άλλαζα με τίποτα.

Ερωτηση:

Ειμαι συνδρομητής otetv μεσω δορυφόρου με pvr δεκτη και εχω και vdsl 30 γραμμη ιντερνετ. Επειδη γενικά η μερια τις πρέβεζας και γενικά του Ιονιου εαν ανοιξουν οι ουρανοι δεν σταματαει η βροχη και μπορει να βρεχει και 2 μερες , και επειδη εχει τυχει να εχω χασει πολλες φορες το σημα το δορυφορικο και για 10-15 λεπτα , ελεγα μιας και 15 ιανουαριου ειναι να κανω ανανεωση και των 2 συμβολαιων otetv+internet μηπως να πηγαινα σε iptv μιας και καποια στιγμη έχουν πει οτι θα μπουν και τα hdtv καναλια;

ειναι αψογο το iptv με vdsl .αν μπουν τα hd αρχες του ετους, δεν βρίσκω λόγο να πάει κάοπιος με vdsl σε δορυφορικο

Ανάλογα το bitrate που θα έχουν τα HD...αν και από τις αρχές του καλοκαιριού κύριοι με VDSL περιμένετε νέα όσον αφορά τις ταχύτητες.

Ανάλογα το bitrate που θα έχουν τα HD...αν και από τις αρχές του καλοκαιριού κύριοι με VDSL περιμένετε νέα όσον αφορά τις ταχύτητες.
Υπαρχει περίπτωση να εχουν χειρότερο απο το δορυφορικό? προχωράει καθολου το ολο,θεμα;

ειναι αψογο το iptv με vdsl .αν μπουν τα hd αρχες του ετους, δεν βρίσκω λόγο να πάει κάοπιος με vdsl σε δορυφορικο

Φυσικά και υπάρχει. Όχι ένας, δεκάδες λόγοι.

φαντάζομαι θα εννοείς τα extra κανάλια απο αλλους δορυφόρους κλπ. Για να έχει άλλους extra δορυφόρους θα έχει και άλλο δεκτη, δεν θα τους βλέπει απ τον δεκτη του ΟΤΕ.
ειναι ευκολια, το παιρνεις το βαζεις στο ρευμα και τελος. + το replay tv που ειναι απαικτο.