Παιδια καλησπερα σας!
1)Ηθελα να σας ρωτησω, εγω ειμαι συνδρομητης στη Hol(σταθερο+ιντερνετ) γινεται να βαλω Οτε tv χωρις να μπλεξω με το σταθερο και ιντερνετ του οτε να πληρωνω δλδ μονο το ΤV η υποχρεωτικα πρεπει να βαλω και πο αυτα.Να παραμεινω στην ουσια στη Ηol σε αυτα που ειμαι + το OTE TV.
2)Ξερετε κανενα τροπο να αποφυγω τα 100 ευρω του κερεοσυστηματος?
Σας ευχαριτω
Poisonera, σε κανονική βροχή δεν πρέπει να χάνεις το σήμα, είναι θέμα εγκατάστασης.
Xkos1975, διάβασε εδώ.
Poisonera, σε κανονική βροχή δεν πρέπει να χάνεις το σήμα, είναι θέμα εγκατάστασης.
Ερωτηση:
Ειμαι συνδρομητής otetv μεσω δορυφόρου με pvr δεκτη και εχω και vdsl 30 γραμμη ιντερνετ. Επειδη γενικά η μερια τις πρέβεζας και γενικά του Ιονιου εαν ανοιξουν οι ουρανοι δεν σταματαει η βροχη και μπορει να βρεχει και 2 μερες , και επειδη εχει τυχει να εχω χασει πολλες φορες το σημα το δορυφορικο και για 10-15 λεπτα , ελεγα μιας και 15 ιανουαριου ειναι να κανω ανανεωση και των 2 συμβολαιων otetv+internet μηπως να πηγαινα σε iptv μιας και καποια στιγμη έχουν πει οτι θα μπουν και τα hdtv καναλια;
Υπαρχει περίπτωση να εχουν χειρότερο απο το δορυφορικό? προχωράει καθολου το ολο,θεμα;Ανάλογα το bitrate που θα έχουν τα HD...αν και από τις αρχές του καλοκαιριού κύριοι με VDSL περιμένετε νέα όσον αφορά τις ταχύτητες.
ειναι αψογο το iptv με vdsl .αν μπουν τα hd αρχες του ετους, δεν βρίσκω λόγο να πάει κάοπιος με vdsl σε δορυφορικο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.