Απορίες για Cosmote TV

Καλησπέρα και από μένα.
Πήγα και εγώ σε ένα κατάστημα Γερμανός ,σήμερα έκανα την αίτηση και πήρα τον αποδικωποιιτή.Μου είπαν ότι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε 2 με 3 μέρες!!
Να ρωτήσω κάτι, για να κάνω την εγκατάσταση της κεραίας και τις ρυθμίσεις στον δεκτή ,χρειάζεστε να έχει ενεργοποιηθει ή όταν ενεργοποιηθει η υπηρεσία αυτόματα θα αρχίσω να βλέπω?...
Μην βάρατε....είμαι νέος στον χώρο...!! Χαχα!!

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα και από μένα.
Πήγα και εγώ σε ένα κατάστημα Γερμανός ,σήμερα έκανα την αίτηση και πήρα τον αποδικωποιιτή.Μου είπαν ότι η υπηρεσία θα ενεργοποιηθεί σε 2 με 3 μέρες!!
Να ρωτήσω κάτι, για να κάνω την εγκατάσταση της κεραίας και τις ρυθμίσεις στον δεκτή ,χρειάζεστε να έχει ενεργοποιηθει ή όταν ενεργοποιηθει η υπηρεσία αυτόματα θα αρχίσω να βλέπω?...

Noμιζω οτι εχει ειπωθει οτι η καρτα ειναι ηδη ενεργοποιημενη..
Δηλαδη το συνδεεις με το πιατο και παιζει ....δεν ειναι ετσι ?

τελικά το 60'αρι πιάτο του nova ( όπου πλέον δεν χρησιμοποιείται ) κάνει για την ΟΤΕ TV ή χρειάζεται μεγαλύτερο ;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πηρα σημερα στο 13888 και μου ειπαν οτι μπορουν να μου κλεισουν τις επομενες ημερες ραντεβου με τεχνικο ο οποιος θα ερθει σπιτι μου για την εγκατασταση (θα φερει τον δεκτη αυτος μαζι του). Κοστος 35 ευρω (εχω ηδη κατοπτρο 80 cm και lnb απο την εγκατασταση της NOVA).

Πρεπει πρωτα να κοψω την NOVA βεβαια κατι που θα γινει συντομα.

Last edited:
Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πηρα σημερα στο 13888 και μου ειπαν οτι μπορουν να μου κλεισουν τις επομενες ημερες ραντεβου με τεχνικο ο οποιος θα ερθει σπιτι μου για την εγκατασταση. Κοστος 35 ευρω (εχω ηδη κατοπτρο 80 cm και lnb απο την εγκατασταση της NOVA).

Πρεπει πρωτα να κοψω την NOVA βεβαια κατι που θα γινει συντομα.
Τα 35 αφορούν συνεγκατάσταση δε υπάρχον πιάτο στο Hotbird. Αν διακόψεις και θέλεις να απλά να στρέψεις το πιάτο σου στον Eurobird το κόστος είναι 30 .-bye-

Καλησπέρα και από μένα.

Εγω την εγκατασταση την ειχα ετοιμη.Την αιτηση την εκανα το πρωι . Πριν κανα δυο ωρες με πηραν τηλεφωνο να παω να παρω τον δεκτη, η καρτα ηταν μεσα στον δεκτη. Ανοιξα τον δεκτη εκανα τις αρχικες ρυθμισεις και οπως γραφει και καποιο φυλλο οδηγιων το αφηνεις να ανοιξει το πακετο σε κανα 5λεπτο αν δεν ανοιξει τους παιρνεις τηλεφωνο. Εμενα ηρθε το σημα πρωτα στο καναλι της βουλης σε περιπου 10 λεπτα και μετα απο 5λεπτα ανοιξαν και τα υπολοιπα

Η κάρτα έχει δυνατότητα να παντρευτεί και με δεύτερο δέκτη ΚΑΟΝ για να μη μεταφέρεις και τον δέκτη...
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενδιαφέρον αυτό που είπες, αφού λύνει το ζήτημα κάλυψης του εξοχικου! Απο που αντλήσες την πληροφορία αυτή;;;

Η κάρτα έχει δυνατότητα να παντρευτεί και με δεύτερο δέκτη ΚΑΟΝ για να μη μεταφέρεις και τον δέκτη...

Να παντρευτει με αλλον δεκτη εκτος απο KAON μπορει ?
(με μοντιουλα perhaps?)

ξερει καποιος αν υπαρχει επιπλεον εκπτωση για υπαλληλους οτε κοσμοτε?

Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ενδιαφέρον αυτό που είπες, αφού λύνει το ζήτημα κάλυψης του εξοχικου! Απο που αντλήσες την πληροφορία αυτή;;;

Δεν είναι πληροφορία, είναι δεδομένο....

δορυφορικα ελευθερα κατεβαζει?
εννοω πως γινεται οταν ειμαστε στις 9 μοιρες με ενα πιατο να κατεβαζουμε κ σε 28 μοιρες -θελει νεα εγκατασταση ? τι θελει πως γινεται?

Αν έχεις πιάτο 140 γίνεται.... 2 lnb και προχωράς...

Eχω ενα 80αρι πιατο για την nova με το 4πλο lnb για Multiview .
Τι χρειαζεται να παρω για να προσθεσω αλλο ενα lnb για τον OTE ?

Αν τον βαλω σε κινητο πιατο και το ξεχασω σε αλλο δορυφορο υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει η καρτα ?

Βάση για 2 lnb και 2o lnb.

Της νόβα θα κλειδώσει, για τον οτε δεν είμαι σίγουρος..

Έχω κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία από όπου λαμβάνω Hotbird και κεραία στο μπαλκόνι με 4 lnb (το ένα για Eurobird/OTE TV). Δηλαδή έχω δύο καλώδια με 4+1 δορυφόρους. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο διακόπτη να συνδυαστούν αυτά τα δύο καλώδια ώστε να μη χρειάζεται να αποσυνδέω το ένα για να συνδέσω το άλλο στον ΚΑΟΝ;

Το 13888 είναι λογικό ακόμα να μην ξέρει τίποτα......:D

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχω κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία από όπου λαμβάνω Hotbird και κεραία στο μπαλκόνι με 4 lnb (το ένα για Eurobird/OTE TV). Δηλαδή έχω δύο καλώδια με 4+1 δορυφόρους. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο διακόπτη να συνδυαστούν αυτά τα δύο καλώδια ώστε να μη χρειάζεται να αποσυνδέω το ένα για να συνδέσω το άλλο στον ΚΑΟΝ;
Μια λύση είναι να βάλεις twin lnb για το eurobird 9 (αλλά θα χρειαστεί νέο καλώδιο).

Το 13888 είναι λογικό ακόμα να μην ξέρει τίποτα......:D
Απο που λοιπόν θα έχουμε μια επίσημη ενημέρωση περί δυνατότητας διπλού παντρεματος;;;