Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μια ερωτηση τελικα το σκαι και το αλτερ εκπμπουν κανονικα?

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχω κεντρική εγκατάσταση σε πολυκατοικία από όπου λαμβάνω Hotbird και κεραία στο μπαλκόνι με 4 lnb (το ένα για Eurobird/OTE TV). Δηλαδή έχω δύο καλώδια με 4+1 δορυφόρους. Υπάρχει περίπτωση με κάποιο διακόπτη να συνδυαστούν αυτά τα δύο καλώδια ώστε να μη χρειάζεται να αποσυνδέω το ένα για να συνδέσω το άλλο στον ΚΑΟΝ;
1) Τα 4 ενώνονται με DiSEqC και έρχεται ένα καλώδιο. Σωστά?
2) Στον τοίχο έχεις πρίζα, άλλο καλώδιο. Σωστά?
3) Έχεις τον ΚΑΟΝ. Σωστά?
4) Έχεις και άλλον δέκτη?
5) Αν έχεις και άλλον δέκτη, θες και εκεί τις 9Ε ?

εχω σημα που φτανει 212 κ ber που φτανει 8.9e-4
ειναι καλο
εγω βλεπω σημα ειναι οκ αλλα ποιοτητα γυρω 40%

Αν τον βαλω σε κινητο πιατο και το ξεχασω σε αλλο δορυφορο υπαρχει περιπτωση να κλειδωσει η καρτα ?

Της νόβα θα κλειδώσει, για τον οτε δεν είμαι σίγουρος..

Στη σελιδα 15 του manual του Kaon, στα ψιλα γραμματα, γραφει οτι αν ο δεκτης μεινει εκτος ρευματος 28 ημερες η καρτα κλειδωνει. Δεν ξερω αν αυτη η πληροφορια ισχυει και για ελλειψη σηματος.

Αν όντως ισχυει, σημαινει οτι ο δεκτης μπορει να δουλεψει με κινητο πιατο γιατι 28 μερες σιγουρα δεν μπορει να το ξεχασεις σε αλλο δορυφορο.
Καπως ομως θα πρεπει να το επιβεβαιωσουμε. Αντωνη help.

Edit: Δλδ Αντωνη σε περιπτωση σφοδρης κακοκαιριας και χασιμο σηματος απενεργοποιειται η καρτα της Nova?

Last edited:

Απο που λοιπόν θα έχουμε μια επίσημη ενημέρωση περί δυνατότητας διπλού παντρεματος;;;

Βρε μάνα μου στο λέμε δύο άνθρωποι που μόνο άσχετοι δεν είμαστε με το αντικείμενο και δεν σου φτάνει ???

Θες και υπογραφή με σφραγίδα του οτε ??? :D

Στη σελιδα 15 του manual του Kaon, στα ψιλα γραμματα, γραφει οτι αν ο δεκτης μεινει εκτος ρευματος 28 ημερες η καρτα κλειδωνει. Δεν ξερω αν αυτη η πληροφορια ισχυει και για ελλειψη σηματος.

Αν όντως ισχυει, σημαινει οτι ο δεκτης μπορει να δουλεψει με κινητο πιατο γιατι 28 μερες σιγουρα δεν μπορει να το ξεχασεις σε αλλο δορυφορο.

Edit: Δλδ Αντωνη σε περιπτωση σφοδρης κακοκαιριας και χασιμο σηματος απενεργοποιειται η καρτα της Nova?

Δεν απενεργοποιείται με την κακοκαιρία....

Quote:
Originally Posted by tsarm
Απο που λοιπόν θα έχουμε μια επίσημη ενημέρωση περί δυνατότητας διπλού παντρεματος;;;
Βρε μάνα μου στο λέμε δύο άνθρωποι που μόνο άσχετοι δεν είμαστε με το αντικείμενο και δεν σου φτάνει ???

Θες και υπογραφή με σφραγίδα του οτε ???
Ποτέ δεν αμφεβαλα για τις γνώσεις και την υπευθυνότητα σας. Όμως θα μου επιτρεψεις επειδή το ζήτημα δεν είναι τεχνικό αλλα ζήτημα εμπορικής πολιτικής του ΟΤΕ να αναζητησω την υπογραφή και τη σφραγίδα του ΟΤΕ. ( ( απλά να συμπληρώσω ότι για το λόγο αυτό μένω χωρίς HD nova τόσο καιρό , αφού θέλω να έχω κάλυψη και στο εξοχικό μόνο με τη μεταφορά της κάρτας)

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πέρασα σήμερα και εγώ για μια ενημέρωση από το oteshop της γειτονίας μου,δεν είναι ακόμα έτοιμοι από φωτοτυπίες μου τα διάβαζαν,και προσπαθούσαν μισή ώρα να με πείσουν ότι δεν χρειάζομαι πιάτο γιατί παίζουν και επίγεια και εννοούσαν το conn-x tv...
Επίσης κάτι σημαντικό που παρατήρησα και δεν ξέρω εάν έχει ειπωθεί,είναι το ότι σε ένα χρόνο οι τιμές θα αλλάξουν το παρατήρησα στις φωτοτυπίες καθώς τις γύρναγε μπροστά μου,οι τιμές μετά από ένα χρόνο θα αλλάξουν το family από 18 θα πάει 21 και το full από δεν θυμάμαι πόσο θα πάει 28..

Δεν απενεργοποιείται με την κακοκαιρία....

Mα ακριβως το ιδιο δεν ειναι οταν χασει το σημα λογω καιρου με το οταν χασει το σημα λογω μετακινησης πιατου?
Και συγγνωμη για την επιμονη αλλα εχω κινητο πιατο και με ενδιαφερει αμεσα
το πακετο.

Ποτέ δεν αμφεβαλα για τις γνώσεις και την υπευθυνότητα σας. Όμως θα μου επιτρεψεις επειδή το ζήτημα δεν είναι τεχνικό αλλα ζήτημα εμπορικής πολιτικής του ΟΤΕ να αναζητησω την υπογραφή και τη σφραγίδα του ΟΤΕ. ( ( απλά να συμπληρώσω ότι για το λόγο αυτό μένω χωρίς HD nova τόσο καιρό , αφού θέλω να έχω κάλυψη και στο εξοχικό μόνο με τη μεταφορά της κάρτας)

Αυτό είναι που θα κάνει και τη διαφορά (προς το παρόν) ανάμεσα σε νόβα και οτε.

Απλά περιμένουμε να ανακοινωθεί και επίσημα...

Mα ακριβως το ιδιο δεν ειναι οταν χασει το σημα λογω καιρου με το οταν χασει το σημα λογω μετακινησης πιατου?
Και συγγνωμη για την επιμονη αλλα εχω κινητο πιατο και με ενδιαφερει αμεσα
το πακετο.

Αυτό δεν είναι δική σου απορία μόνο, είναι και δική μου...:D

Δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη...

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

1) Τα 4 ενώνονται με DiSEqC και έρχεται ένα καλώδιο. Σωστά?
Σωστά
2) Στον τοίχο έχεις πρίζα, άλλο καλώδιο. Σωστά?
Σωστά
3) Έχεις τον ΚΑΟΝ. Σωστά?
Σωστά
4) Έχεις και άλλον δέκτη?
Ναι, έχω έναν COMMANDER (που δεν παίζει HD) και σκεφτόμουν να τον μεταφέρω στο υπνοδωμάτιο με σύνδεση στην κεντρική εγκατάσταση δηλ στον Hotbird, αλλά δεν καίγομαι κιόλας.
5) Αν έχεις και άλλον δέκτη, θες και εκεί τις 9Ε ?
Όχι.

Μέσω loop out...

Κατι μου λεει οτι επειδη μεσω twin LNB δεν αλλαζει η πολωση του LNB ισως δουλεψει
η πατεντα.

Edit: Nα ρωτησω παιδια και κατι αλλο επειδη δεν γνωριζω: Τα HD καναλια οτε (η και νοβα) εχουν καλυτερη ή χειροτερη εικονα απο το ΕΡΤ HD?

Last edited:

καλησπέρα στο forum και καλώς μας ήρθε ο οτε... επειδή κ γω θέλω να βάλω οτε σπίτι και ταυτόχρονα να κόψω τη νόβα, υπάρχει κανείς που να έχει/είχε εμπειρία και με νόβα κ τώρα λίγες μέρες με τον οτε ώστε να μας πει πως είναι η ποιότητα των καναλιών στον οτε; γτ ως γνωστόν, τα πιο πολλά κανάλια της νόβα δε βλέπονται, πχ νόβασπορτς 3-4-6-7, nickelodeon, history channel και animal planet (σε μένα τουλάχιστον), πιο παλιά το mgm κλπ

Παιδια να ρωτησω και εγω κατι ασχετο...Επειδη μαζευτηκαν αρκετα τα τηλεκοντρολ στο δωματιο...υπαρχει κανενα που να μπορω να αντικαταστησω για 2 τηλεορασεις lg και nova και οτε? συνολο 4 συσκευες?και να μπορει να υποστηριξει και τις pvr υπηρεσιες της nova?pause forward rewind και τετοια?

skysound εγω προσωπικα εχω προβλημα με τα hd... δε ξερω τι φταιει αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος...το hd του οτε ηταν πισω σε σχεση με το hd σημερα στην nova στην bayern.

Quote:
Originally Posted by tsarm

Θες και υπογραφή με σφραγίδα του οτε ???

Να επιβεβαιώσω ότι όντως υπάρχει αυτή η τεχνική δυνατότητα στην πλατφόρμα της NDS αλλά δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα στα συστήματα του ΟΤΕ. Η υλοποίηση του θα πάρει λίγο καιρό.....

Εάν ο ΚΑΟΝ χάσει επαφή με τον Eurobird δεν πιάνει τα FTA δορυφορικά από άλλους δορυφόρους