Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αυτά τα ελάχιστα ποιοτικά στάνταρ ποια είναι; Τα πληρεί το καλώδιο που χορηγεί ο ΟΤΕ ή είναι τίποτα από τα πανηγύρια;

Δεν εχει παραπονεθει κανεις, μεχρι στιγμης τουλαχιστον.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αυτά τα ελάχιστα ποιοτικά στάνταρ ποια είναι; Τα πληρεί το καλώδιο που χορηγεί ο ΟΤΕ ή είναι τίποτα από τα πανηγύρια;

Θα στο πω αλλιως , εκτος και αγορασεις καλωδιο με 3 ευρω απο το Μοναστηρακι δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Χωρις να το εχω δει το καλωδιο ειμαι σιγουρος οτι ειναι απολυτως επαρκες για την δουλεια του.

ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το πρόβλημα είναι ότι εγώ αυτά τα καλώδια των 3 ευρώ έχω αγοράσει ... :)

Θα στο πω αλλιως , εκτος και αγορασεις καλωδιο με 3 ευρω απο το Μοναστηρακι δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Χωρις να το εχω δει το καλωδιο ειμαι σιγουρος οτι ειναι απολυτως επαρκες για την δουλεια του.

Καλό είναι.Μάλιστα belkin!
Posted via Mobile Device

ok ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, το πρόβλημα είναι ότι εγώ αυτά τα καλώδια των 3 ευρώ έχω αγοράσει ... :)

Και παλι αν τα βαλεις να δουλεψουν και "κλειδωνουν" σημα 1080p δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Αν δεις κανενα "δεν υπαρχει σημα" κτλ στην τηλεοραση η παρασιτα , γραμμες κτλ. τοτε μολις 3 ευρω πηγαν χαμενα.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παρατηρώ γενικότερα τις τελευταίες μέρες το εξής.. Στο sundance HD βλέπω κάποιο ψιλοτρέμουλο στην εικόνα, το οποίο δεν το λες και ιδιαίτερα ενοχλητικό αλλά το παρατηρείς. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα υπόλοιπα μου κανάλια HD που έχω παίζουν τέλεια, δλδ και το National Geographic και το Ote Sport και το Espn και το Eurosport. Mόνο σε αυτό το κανάλι το παρατηρώ γενικότερα. Είναι κάποιο θέμα της κεραίας μου, έχει κάποιο πρόβλημα ο δέκτης, η είναι θέμα του καναλιού?

Θέλω να ρωτήσω αν με disecq 8πλό παίζει κανονικά ο δέκτης του ΟΤΕ ή μπλοκάρει όπως της nova.

Αν δεν έχεις ενεργοποιημένο το DiSEqC στο δέκτη και ο hotbird είναι στην υποδοχή 1 του διακόπτη, δεν μπλοκάρει ο pace. Για τον kaon θα σου πουν οι κάτοχοί του.

Θέλω να ρωτήσω αν με disecq 8πλό παίζει κανονικά ο δέκτης του ΟΤΕ ή μπλοκάρει όπως της nova.

O Kaon στο 8πλό disecq θα σου παίξει τις θέσεις "1, 2, 3, 4", ενώ τις θέσεις "5,6,7,8" προς το παρόν θα τις ξεχάσεις, εκτός και αν του κάνουν αναβάθμιση να υποστηρίζει περισσότερους από τέσσερις δορυφόρους... Ασχέτως αν στις οδηγίες γράφει ότι υποστηρίζει disecq 1.1, το μενού διαθέτει μόνο User Sat 1, 2, 3 + Eurobird9A, αν αυξηθούν στο μενού τα αριθμημένα Lnb (και τα User Sat) πάνω από 4, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα...

Παρατηρώ γενικότερα τις τελευταίες μέρες το εξής.. Στο sundance HD βλέπω κάποιο ψιλοτρέμουλο στην εικόνα, το οποίο δεν το λες και ιδιαίτερα ενοχλητικό αλλά το παρατηρείς. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα υπόλοιπα μου κανάλια HD που έχω παίζουν τέλεια, δλδ και το National Geographic και το Ote Sport και το Espn και το Eurosport. Mόνο σε αυτό το κανάλι το παρατηρώ γενικότερα. Είναι κάποιο θέμα της κεραίας μου, έχει κάποιο πρόβλημα ο δέκτης, η είναι θέμα του καναλιού?

Τελικά επικοινώνησα με το help desk και μου είπαν ότι είναι θέμα του παρόχου και ότι το παρατηρούνε και εκείνοι αυτή την στιγμή και θα λυθει.

Το πότε βέβαια είναι άλλο ζήτημα..

Σημερα ηρθε ο τεχνικος του οτε και εγκατεστησε την κεραια,αυριο θα μου στειλουν και τον αποκωδικοποιητη..ηθελα να ρωτησω,η ενδειξη σηματος που μου εδειξε στο πεδιομετρο ο εγκαταστατης ηταν στο 87% και μου ειπε οτι ειναι η ανωτερη ενδειξη και δεν δειχνει παραπανω,υσχυει κατι τετοιο? καθως ειμαι και ασχετος με τον χωρο..ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω μου πηρε για την εγκατασταση της κεραιας 55e, τα 115 που λεει στο σαιτ του οτε απο που προκυπτουν? καθως ξερω οτι ο αποκωδικοποιητης ειναι δωρεαν.

Σημερα ηρθε ο τεχνικος του οτε και εγκατεστησε την κεραια,αυριο θα μου στειλουν και τον αποκωδικοποιητη..ηθελα να ρωτησω,η ενδειξη σηματος που μου εδειξε στο πεδιομετρο ο εγκαταστατης ηταν στο 87% και μου ειπε οτι ειναι η ανωτερη ενδειξη και δεν δειχνει παραπανω,υσχυει κατι τετοιο? καθως ειμαι και ασχετος με τον χωρο..ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω μου πηρε για την εγκατασταση της κεραιας 55e, τα 115 που λεει στο σαιτ του οτε απο που προκυπτουν? καθως ξερω οτι ο αποκωδικοποιητης ειναι δωρεαν.
Η ένδειξη διαφέρει απο όργανο σε όργανο αλλά είσαι μια χαρά... όσο για την τιμή, 55 ευρώ κοστίζει το πιάτο και λοιπά υλικά του ΟΤΕ και 60 ευρώ η εγκατάσταση (αμοιβή τεχνικού με απόδειξη πάντα και εγγύηση ενό; έτους της εγκατάστασης) Σύνολο 115
Πάντως το σύνηθες είναι ο επίσημος εγκαταστάτης του ΟΤΕ να έρθει αφου βεβαιωθεί ότι έχεις παραλάβει κάρτα και δέκτη και όχι πριν....

Last edited:

Η ένδειξη διαφέρει απο όργανο σε όργανο αλλά είσαι μια χαρά... όσο για την τιμή, 55 ευρώ κοστίζει το πιάτο και λοιπά υλικά του ΟΤΕ και 60 ευρώ η εγκατάσταση (αμοιβή τεχνικού με απόδειξη πάντα και εγγύηση ενό; έτους της εγκατάστασης) Σύνολο 115
Πάντως το σύνηθες είναι ο επίσημος εγκαταστάτης του ΟΤΕ να έρθει αφου βεβαιωθεί ότι έχεις παραλάβει κάρτα και δέκτη και όχι πριν....

Μαλιστα..ουτε αποδειξη εδωσε ουτε εγγυηση ενος ετους..απλα ενα χαρτι που λεει οτι παρεδωσε και εγκαταστησε την κεραια τιποτα αλλο,αυριο που θα παραλαβω τον αποκωδικοποιητη θα πρεπει να τον ξανακαλεσω να κανει την εγκατασταση? ευχαριστω για την απαντηση:smash:

Τα ιδιωτικά κανάλια πάνε και στον OTE.

Σύμφωνα με πληροφορίες επανήλθαν σε διαβουλεύσεις και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία οι εκπρόσωποι του ΟΤΕ και των σταθμών εθνικής εμβέλειας, με στόχο να ανέβουν στην πλατφόρμα του ΟΤΕ TV, μετά την ΕΡΤ και οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας. Η μάχη της συνδρομητικής τηλεόραση τώρα ξεκινάει...
Οι ιδιωτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας έχουν υπογράψει 3ετές συμβόλαιο με τη Multichoice αποκλειστικής αναμετάδοσης του περιεχομένου τους από τη nova, επί της οποίας ΟΤΕ κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η απόφαση της επιτροπής έχει καθυστερήσει, όμως υπάρχουν ενδείξεις πως λίαν συντόμως θα δημοσιευτεί η σχετική εισήγηση. Με αυτό το δεδομένο κινούνται και τα πανελλαδικά τηλεοπτικά δίκτυα με στόχο να υπογράψουν τη σύμβαση με τον ΟΤΕ, από τον οποίο θα εισπράξουν χρηματικό αντάλλαγμα για τη συμφωνία. Το κίνητρο αυτό είναι πολύ ισχυρό και άκρως επίκαιρο, για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς που πλήττονται από την έλλειψη ρευστότητας , αλλά και από την «τρύπα» που φαίνεται να αφήνει η Leo Burnett.
Με την κίνηση αυτή ο ΟΤΕ, από την πλευρά του θέλει να ενισχύσει περισσότερο το ελληνικό του περιεχόμενο προσφέροντας το πακέτο του σε φθηνότερη τιμή έναντι της nova. Το προφανές είναι πως η nova, έχοντας υπογράψει τις συμφωνίες με τη superLeague και την TEAM για το Champions League και το Europa League,ως το 2015 και συμβάσεις με όλα τα μεγάλα στούντιο των ΗΠΑ, έχει ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα. Το "όπλο" του ΟΤΕ είναι η χαμηλότερη τιμή (value for money) ελπίζοντας πως η κατάσταση της ελεγχόμενης πτώχευσης θα τον ευνοήσει, έχοντας το ισπανικό, το γερμανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδα και τη Football League.

media-industry.blogspot.com

Το Τέλος της Nova!Θα χάσει παρα πολλούς συνδρομητές του Εξωτερικού,που είναι ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ μαζί της,με τα καμώματα της όλα αυτά τα χρονια και με τους Δεκτες τους Προβληματικούς,που δεν δέχονται Άλλο Δορυφόρο,εκτος του Hotbird.Πολλοί Έλληνες του Εξωτερικού είναι έτσι αναγκασμένοι να δουλεύουν δυο Δεκτες,έναν για Νόβα (Novabox) και έναν για τον Δορυφόρο Astra.Οποτε με τον ΟΤΕ που ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΔΩΡΕΑΝ(ΔΕΚΤΗΣ ΟΧΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΑΓΓΛΙΑΣ) όλα ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ,θα τελειώσει αυτό το Άνοιξε κλείσε,και θα τα βλέπουν όλα με έναν Δεκτη.Έτσι κυρια ακατανομαστη,δεν παίζεις πια μονη σου σε αυτό το γήπεδο,υπάρχει και αντίπαλος που θα σου κάνει τάκλιν στην Καρωτίδα,Υπάρχουν και άλλες Πορτοκαλιές που βγάζουν Πορτοκαλια.Και αυτά που γραφουν οι Οπαδοί της Ακατανόμαστης για value for money εγώ τα ακούω Βερεσέ.τα χρήματα τα πολλά η συνδρομητική τα έβγαζε πάντα στο Εξωτερικό και όχι εντός Ελληνικής Επικρατειας!Καθίστε να δούμε Αριθμούς Συνδρομητών μόλις μπούν τα Ελληνικά στον ΟΤΕ και τα λέμε πάλι...

Το Τέλος της Nova!Θα χάσει παρα πολλούς συνδρομητές του Εξωτερικού,που είναι ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ μαζί της,με τα καμώματα της όλα αυτά τα χρονια και με τους Δεκτες τους Προβληματικούς,που δεν δέχονται Άλλο Δορυφόρο,εκτος του Hotbird.Πολλοί Έλληνες του Εξωτερικού είναι έτσι αναγκασμένοι να δουλεύουν δυο Δεκτες,έναν για Νόβα (Novabox) και έναν για τον Δορυφόρο Astra.Οποτε με τον ΟΤΕ που ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΔΩΡΕΑΝ(ΔΕΚΤΗΣ ΟΧΙ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΑΓΓΛΙΑΣ) όλα ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ,θα τελειώσει αυτό το Άνοιξε κλείσε,και θα τα βλέπουν όλα με έναν Δεκτη.Έτσι κυρια ακατανομαστη,δεν παίζεις πια μονη σου σε αυτό το γήπεδο,υπάρχει και αντίπαλος που θα σου κάνει τάκλιν στην Καρωτίδα,Υπάρχουν και άλλες Πορτοκαλιές που βγάζουν Πορτοκαλια.Και αυτά που γραφουν οι Οπαδοί της Ακατανόμαστης για value for money εγώ τα ακούω Βερεσέ.τα χρήματα τα πολλά η συνδρομητική τα έβγαζε πάντα στο Εξωτερικό και όχι εντός Ελληνικής Επικρατειας!Καθίστε να δούμε Αριθμούς Συνδρομητών μόλις μπούν τα Ελληνικά στον ΟΤΕ και τα λέμε πάλι...

:SFGSFGSF:
Πέστα αγόρι μου να βάλουνε μυαλό κάποιοι. . .

+1000000:award: Πιστευω οτι το μονοπωλειο ειχε φτασει την νοβα σε ενα σημειο υπεροπτισμου προς τους συνδρομητες της ...Μα να χρεωνει τα HD ???
Μου την εχει δωσει τωρα που κοιταω το λογαριασμο!!!

Παληκάρια αυτά δεν είναι απορίες.... Υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για την κόντρα Οτε και Νόβα.....

Επίσης λίγο λιγότερο πάθος δε θα έβλαπτε... Για εταιρείες που έχουν σκοπό το κέρδος μιλάμε. Άκου "τάκλιν στην καρωτίδα"...

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Επίσης λίγο λιγότερο πάθος δε θα έβλαπτε... Για εταιρείες που έχουν σκοπό το κέρδος μιλάμε. Άκου "τάκλιν στην καρωτίδα"...

:flipout::flipout: αυτό μου ξέφυγε !!!!!