Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπερα σε ολους.Ειμαι καινουργιος στο θεμα αυτο αλλα μου αρεσει να ψαχνομαι.Αγορασα το οτε τv και πηρα μονος μου ενα πιατο 1 μετρο,ενα lnb τα οποια και εγκατεστησα.Συνδεσα και το δεκτη.Εμαθα τη διοπτευση του δορυφορου και την υψωση απο ενα site.Συγκεκριμενα ειναι διοπτευση 192,υψωση 45 πολωση 18.Μενω Κορινθο.Δυστηχως δεν μπορω να βρω το δορυφορο.Προσπαθω με το χερι.Ενας ειναι μπροστα στο δεχτη και κοιταει το σημα και εγω στρεφω το πιατο.Το lnb πρεπει να ειναι οπως κοιταω τη κεραια απο μπροστα γυρισμενο λιγο δεξιοστροφα η αριστεροστροφα?Στις αρχικες ρυθμισεις του δεκτη λεει οτι ειναι προεπιλεγμενος ο αναμεταδοτης οτε2.εμενα ειναι ο οτε1.Παιζει ρολο αυτο?Οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν ευπροσδεκτη.Θα ηθελα να τα καταφερω μονος μου και να μην φωναξω καποιον τεχνικο.Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον βοηθησει.

Δυσκολα 2 ατομα να ρυθμισουν πιατο. Ενα ατομο στρεφει το πιατο χιλιοστο-χιλιοστο κυτωντας συγχρονως μια μικρη TV που εχει ανεβασει μαζι με το δεκτη+μπαλαντεζα στη ταρατσα.

Και το 192 που το βρηκες? Νομιζω για Κορινθο ειναι 200 περιπου.
http://www.satlex.net/el/azel_calc-...&lo=22.92&country_code=gr&diam_w=75&diam_h=80

Last edited:

Μάλλον στις 12/11 θα αρχίσουν τα ΟΤΕcinema και θα δείξουν την ταινία FAST&FURIOUS................johns.

Το LNB όπως κοιτάς από μπροστά θέλει να το στρίψεις λίγο αριστερόστροφα...........Θα επιλέξεις τον αναμεταδότη 2.............Θα πας στον έλεγχο σήματος και θα κοιτάς εκεί που μετράει το BER κάτω από την μπάρα της ποιότητας σήματος και δεν θα κοιτάς την μπάρα αλλά την ένδειξη του BER........¨Οταν πιάσεις σήμα η κλειδαριά στο μέσο της οθόνης θα κλειδώσει και θα είσαι οκ.............basilakis76

Ρε παιδιά καλό είναι σε οτιδήποτε ποστάρετε και αφορά είδηση-πληροφορία να είναι και επισυναπτόμενο και το σχετικό link ώστε να ενημερωνόμαστε όλοι.

Θα πρέπει να επιλέξεις το ΟΤΕ2 ή το ΟΤΕ3 το ΟΤΕ1 δεν δουλεύει αυτή τη στιγμή...

εμενα ειναι ο οτε1.Παιζει ρολο αυτο?

Ο αναμεταδότης ΟΤΕ 1 κόντεψε να με τρελάνει. Μου έβγαζε ότι δεν έχω σήμα και πρόβλημα με lnb ρύθμιση κεραίας και ήμουν έτοιμος να πάρω τεχνικό. 'Οταν άλλαξα σε ΟΤΕ 2 ή ΟΤΕ 3 όλα ΟΚ. Μην περιμένεις να δεις ποσοστό ποιότητας, αυτό που παίζει ρόλο είναι αν κλειδώσει τον αναμεταδότη (σηματάκι με κλειστή κλειδαρία) τότε είσαι ΟΚ.

Ο αναμεταδότης ΟΤΕ 1 κόντεψε να με τρελάνει. Μου έβγαζε ότι δεν έχω σήμα και πρόβλημα με lnb ρύθμιση κεραίας και ήμουν έτοιμος να πάρω τεχνικό. 'Οταν άλλαξα σε ΟΤΕ 2 ή ΟΤΕ 3 όλα ΟΚ. Μην περιμένεις να δεις ποσοστό ποιότητας, αυτό που παίζει ρόλο είναι αν κλειδώσει τον αναμεταδότη (σηματάκι με κλειστή κλειδαρία) τότε είσαι ΟΚ.

Παίζει ρόλο το επίπεδο σήματος και το ΒΕR. Σύνφωνα με το manual το επίπεδο σήματος πρέπει να είναι τουλάχιστον 180 και το BER ΧΧΕ-3

Καλημερα και απο μενα.Ενδιαφερομαι και εγω να γινω συνδρομητης του ΟΤΕ TV,αλλα με χαλαει το οτι ο δεκτης δεν παιρνει σκληρο δισκο,λετε να αξιζει η αναμονη ως τις γιορτες μηπως και προσθεσουν κι αλλο δεκτη με δυνατοτητα ενσωματωσης σκληρου δισκου;

Πηρα το πακετο την Πεμπτη το απογευμα απο καταστημα Γερμανος και ακομη δεν μου εχουν ενεργοποιηση την συνδεση .

Μπορω να τον ξαναβαλω στο κουτι του και να τον επιστρεψω ? Μπορω να μην δεχτω ενεργοποιηση και φυσικα να μην μου στειλουν λογαριασμο ?

Σκεφτομαι να επιστρεψω τον εξοπλισμο στον Γερμανο, να κανω νεα αιτηση σε ενα καταστημα ΟΤΕ και παρω απο εκει τον εξοπλισμο μηπως και ειναι ποιο αμεση η ενεργοποιηση μιας και η αιτηση περναει απ'ευθειας στα συστηματα του ΟΤΕ .

Παντως ειναι απαραδεκτο ολο αυτο το συστημα .

Από την 1η Νοεμβρίου 2011 ο ΟΤΕ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες τους, με έμφαση στην εύκολη, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση. Από την παραπάνω ημερομηνία, όλοι οι αριθμοί τεχνικής και εμπορικής εξυπηρέτησης για πελάτες ενοποιούνται στο 13888.

Με τον ενιαίο αριθμό 13888, που καλείται χωρίς χρέωση από το δίκτυο του ΟΤΕ , οι πελάτες του ΟΤΕ, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, έχουν στη διάθεσή τους οποιαδήποτε πληροφορία επιθυμούν σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες ΟΤΕ, καθώς και τεχνική υποστήριξη, απολαμβάνοντας έγκυρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.

Το 13888

• Συνεχίζει να αποτελεί το βασικό κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, προώθησης προγραμμάτων και προσφορών τηλεφωνίας, internet και τηλεόρασης, παρέχοντας με ένα μόνο τηλεφώνημα τη δυνατότητα άμεσης απόκτησής τους και προτείνοντας ολοκληρωμένες λύσεις.

• Ενσωματώνει πλέον το σύνολο των υφιστάμενων αριθμών τεχνικής εξυπηρέτησης για θέματα λειτουργίας, εξοπλισμού και εγκατάστασης τηλεφωνικών και ISDN συνδέσεων, για Conn-x, υπηρεσίες internet και ΟΤΕ TV, προσφέροντας 24ωρη τεχνική υποστήριξη, 7 ημέρες την εβδομάδα, για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο ΟΤΕ, εναρμονίζοντας πλήρως τις τεχνολογίες αιχμής με την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, στοχεύει στην προσφορά ποιοτικής εξυπηρέτησης και μιας ξεχωριστής εμπειρίας επικοινωνίας.

www.ote.gr

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλημερα και απο μενα.Ενδιαφερομαι και εγω να γινω συνδρομητης του ΟΤΕ TV,αλλα με χαλαει το οτι ο δεκτης δεν παιρνει σκληρο δισκο,λετε να αξιζει η αναμονη ως τις γιορτες μηπως και προσθεσουν κι αλλο δεκτη με δυνατοτητα ενσωματωσης σκληρου δισκου;

Ακουγεται οτι θα προστεθει και δεκτης με σκληρο αλλα δεν ξερω το ποτε.

εγω παντως αμα βγει PVR τον τσιμπησα κατευθειαν βολευει απιστευτα:BDGBGDB55:

τα 115 ευρώ που διάβασα σε προηγούμενο post για εξοπλισμό και εγκατάσταση γιατί δεν τα βρίσκω στο site του οτε?αντίθετα βλέπω τον αποκωδικοποιητή να κοστίζει 120 ευρώ μόνο αυτός.

τα 115 ευρώ που διάβασα σε προηγούμενο post για εξοπλισμό και εγκατάσταση γιατί δεν τα βρίσκω στο site του οτε?αντίθετα βλέπω τον αποκωδικοποιητή να κοστίζει 120 ευρώ μόνο αυτός.

'Aκυρο..είδα ότι ο δέκτης διατίθεται δωρεάν.

Μάλλον στις 12/11 θα αρχίσουν τα ΟΤΕcinema και θα δείξουν την ταινία FAST&FURIOUS................johns.

Αυτό ΠΩΣ προέκυψε;Υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση;;

Ακουγεται στα εσω για 14/11 οτι θα προστεθουνε OTE Cinema 1/HD, 2, 3 και τα ιδιωτικα καναλια. Αν μπορει ας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος.

Ακουγεται στα εσω για 14/11 οτι θα προστεθουνε OTE Cinema 1/HD, 2, 3 και τα ιδιωτικα καναλια. Αν μπορει ας το επιβεβαιωσει και καποιος αλλος.

επισης αν αληθευουν ολα αυτα το που θα προστεθουν τα συγκεκριμενα καναλια στο full packet η στο family packet? και ερωτω διοτι καποιους δεν τους ενδιαφερουν τα αθλητικα γιατι λοιπον να πανε σε full packet .

επισης αν αληθευουν ολα αυτα το που θα προστεθουν τα συγκεκριμενα καναλια στο full packet η στο family packet? και ερωτω διοτι καποιους δεν τους ενδιαφερουν τα αθλητικα γιατι λοιπον να πανε σε full packet .

Καλά εννοείται ότι θα τα διαθέτει σίγουρα το full πακέτο. Δεν γίνεται εγώ που θα δίνω περισσότερα απο κάποιον που έχει το family pack και να μην μπορώ να βλέπω ταινίες και να μπορεί εκείνος..

Λογικά σε -πρώτη φάση- θα μπουν και στα 2.

Πριν 2 σελίδες κάποιος έλεγε για 12/11. Μάλλον όλα φήμες είναι πάλι...

επισης αν αληθευουν ολα αυτα το που θα προστεθουν τα συγκεκριμενα καναλια στο full packet η στο family packet
To πιο λογικό θα ήταν να έχει διαφορετικά πακέτα, αλλά δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει τόσο πολύ περιεχόμενο, το βλέπω κι εγώ να πηγαίνει απευθείας στο full packet.

Πριν 2 σελίδες κάποιος έλεγε για 12/11. Μάλλον όλα φήμες είναι πάλι...

To πιο λογικό θα ήταν να έχει διαφορετικά πακέτα, αλλά δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει τόσο πολύ περιεχόμενο, το βλέπω κι εγώ να πηγαίνει απευθείας στο full packet.

Κοίταξε να δεις, συζητιέται ένα ενδεχόμενο με κουβέντα απόκλισης 2 ημερών δεν είναι και τόσο τραγικό ώστε να πεις, "μούφα είναι, με το νέο έτος και βλέπουμε". Κάτι λογικά παίζεται, τώρα αν είναι 12,14 ή αρχές Δεκέμβρη -που είναι και ωραία εποχή- ο χρόνος θα μας δείξει.. είμαστε πολύ κοντά άλλωστε.